Reklama

Reklama

V zápase o titul majstra sveta v boxe, ktorým sme sa lúčili v predchádzajúcom filme, rozhodcovia ako víťaza určili Apolla, hoci spravodlivejšia by bola remíza. Tesne po zápase sú obaja súperi na ceste do nemocnice, a keďže Apollo (Carl Weathers) sa necíti ako víťaz, v jeho plánoch už má pevné miesto odvetný zápas. Rocky (Sylvester Stallone) má však celkom iné ciele a výzvu na odvetu odmietne. Po prepustení z väznice sa chystá požiadať Adrian (Talia Shire) o ruku, kúpiť veľký dom a dať si od športového boxu na určitý čas odpočinok. No aj taký zlatý mešec, aký dostáva športovec za účasť v zápase o majstra sveta, má svoje dno. Rocky je na mizine a nezostáva mu nič iné, len prijať Apollovu výzvu a opäť vstúpiť do ringu. Tréning bude tvrdší, dlhší a náročnejší, pretože nasledujúci zápas bude pre Rockyho jeden z najťažších. Iný výsledok, než víťazstvo nad Rockym, si totiž Apollo ani nepripúšťa. (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Longthing

Longthing (hodnotenie, recenzie)

Narážím hned na první komentář "Mclushiho"nezda se m,i ze tenhle prima dobrej film ,by mel hodnoti nekdo,kdo zrovna u druhého dílu nemel stopky a dokaze tvrdit takovou ptakovinu,ze souboj v druhem dile trval 4x dele nez v prvnim.Doporucuju znovu skouknout jednicku.Adios

Derek

Derek (hodnotenie, recenzie)

ja by som sa priklanal k tym 80. rokom, je to vacsejsia sranda! aj ked hlavne jednotka je vynikajuca, ale dvojka jej trocha podraza nohy

Alfie

Alfie (hodnotenie, recenzie)

Oba díly Rockyho z let sedmdesátých jsou víc syrvý, ale naopak Rocky z let osmdesátých (jak už napsal choze) takový komiksový.

choze

choze (hodnotenie, recenzie)

Jsou lepší Rockyové let sedmdesátých nebo osmdesátých? Ring pro vaše názory volný!

Súvisiace novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (viac)

Reklama

Reklama