Reklama

Reklama

She-Hulk: Neuveriteľná právnička

(seriál)
  • Česko She-Hulk: Neuvěřitelná právnička (viac)
Trailer 2
USA, 2022, 5 h 9 min (Minutáž: 31–38 min)

Tvorcovia:

Jessica Gao

Réžia:

Kat Coiro, Anu Valia

Predloha:

Stan Lee (komiks)

Hudba:

Amie Doherty

Hrajú:

Tatiana Maslany, Mark Ruffalo, Tim Roth, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Renée Elise Goldsberry, Benedict Wong, Charlie Cox (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(9)

V seriáli She-Hulk: Neuveriteľná právnička od štúdia Marvel musí Jennifer Waltersová - právnička zaoberajúca sa právnymi prípadmi spojenými so superľuďmi - žiť komplikovaným životom single ženy po tridsiatke, ktorá je zhodou náhod tiež zelená, dvojmetrová a supersilná obryňa. (Disney+)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (9)

Normálne množstvo hnevu (2022) (E01) 

Príbeh: Jen sa po ochutnaní Bruceovej krvi stáva Hulkom. Nechce ale ísť v jeho šľapajach a stať sa super hrdinkou ale plánuje pokračovať vo svojej kariére ako právnička. Prevedenie: Vznik super hrdinu je dosť náročný proces počas ktorého sa divák musí so svojím novým hrdinom zžiť a pochopiť čou čelí. Tu sa Jen stane Hulkom asi za minútu a po ďalšej minúte už trénuja aka Rocky Balboa na ostrove s Bruceom aby ovládla Hulka v sebe čo zvládne tiež asi za minútu. (Bruceovi to trvalo tri samostatné filmy a niekoľko spin offov Avengers). Tá trápna pseudo záchranná akcia v súdnej sieni kedy Jen zadre "Som právnička". No grcám žlč. Ale je tu aj niečo pozitíve. Pár groteských vtipov s panictvom Kapa. Celkom zaujímavý súboj Hulkov (Ale iba pre oko, logiku si odložte do šuflíka). A hlavná herečka tiež nie je najhoršia aj napriek svojím evidentným Hispánskym koreňom čo dosť nesedí do Bruceovej rodinnej anamnézy.  Dám tomu ešte šancu ale nie hneď toto musím trocha vstrebať. 28% ()

Superľudské právo (2022) (E02) 

Príbeh: Jen je vďaka odhaleniu svojho tajného alter ega stráca prácu a jediná možnosť ako sa zamestnať je v právnickej kancelárií, ktorá háji ľudí so super schopnosťami. Hneď prvá úloha je hájiť super zloducha, ktorý sa pokúsil zabiť jej bratranca Brucea. Prevedenie: Diel skončil skôr ako začal. Dokonca mi to už ani neni vtipné. Zastupovanie napraveného super zločinca meniaceho sa na monštrum je iba špička ľadovca absurdnosti. Aspoň keby pekná bola ale za tých 20 minút vážne nie je ani na čo sa pozerať ako napríklad pri Agentke Carterovej... 22% ()

Ľud vs. Emil Blonsky (2022) (E03) 

Príbeh: Jen, ktorá mala pred sebou skoro vyhraný prípad naráža na komplikáciu v podobe nelegálnych Wongových zápasov. Teraz musí svedčiť aby sa Blonský zbavil obvinení. Prevedenie: Seriálu nedochádza šťava. Lebo do tejto chvíle žiadnu šťavu nemal. Nasilu vrazený Wong je len dôkazom toho, že autorom už po dvoch dieloch dochádza sila na túto nezmyselnú super emancipovanú hrdinku. Ja dávam aspoň jednu hviezdu za občasné spin offi na staršie filmy. Inak by to bol odpad. 13% ()

Toto nie je skutočná mágia? (2022) (E04) 

Príbeh: Wong potrebuje právnicku pomoc. Niekto jeho učenie zneužíva na chabé kúzelnícke triky a ohrozuje tým celistvosť vesmíru ako ho poznáme. Prevedenie: Konečne som sa celkom bavil. Za krátku stopáž sa konečne príbeh prestáva brať vážne a stavia na humor. Či už z nevydareným rande alebo s Wongovým kúzelníckym číslom. Viac takýchto častí a možno zlepím palicu, ktorú som nad týmto seriálom zalomil. 47% ()

Strelená, zelená, do týchto džínsov stvorená (2022) (E05) 

Príbeh: Zatiaľ čo Jen bojuje v súdnej sieny o svoju vlastnú značku Shehulk, jej kolegovia sa postarajú o to aby sa miestny módny návrhár superhrdnských dreskotov o ňu začal zaujímať. Prevedenie:  Toto je taká strata času. Tak ako predchádzajúci diel trocha zdvihol latku pomyselnej zábavy tak tu je zas vrazená hlboko pod zemské dno. Diel o ničom pre nikoho. Nikam sme sa neposunuli iba sme Jen pekne obliekli. A vlastne ani to ešte nevieme ako. 12% ()

Len Jen (2022) (E06) odpad!

Príbeh: Jen je pozvaná na svadbu svojej spolužiačky, kde ju konfrontuje Titania. Zatiaľ kolegyne právničky musia vyhrať spor s nesmrteľným mužom a jeho tlupou žien. Jen sa spoznáva s mužom jej snov. Prevedenie: Ide to dole vodou. Nie je to zábavné. Nie je to ani vážne. Je to len kopa sračiek o emancipácií a jedna zelená kulturistka, ktorej stále neviem prísť na chuť. 2% ()

Dovolenka (2022) (E07) 

Príbeh: Jen je nútená ísť pozrieť svojho starého klienta lebo sa mi pokazil monitorovací náramok. Spoznáva sa s partiou super hrdinov, ktorý majú nijaký problém a tak sa dostáva na anonymné sedenie aby spoznala svoju vnútornú silu Prevedenie: Opäť kopa balastu a nikam to nesmeruje. Vždy na konci časti sa akože bu-bu-bu stane niečo zaujímavé ale je to akurát trápne. Dávam jednu hviezdu za tú partičku úchylákov. 17% ()

Žabiak a zranenie (2022) (E08) 

Príbeh: Jen má nového klienta. Ktorý žaluje návrhára kostýmov pre superhrdinov, že mu ušil zlý oblek. Jen je v konflikte záujmov a na scéne sa nám objavuje tajomný advokát Murdok aby Jen pomohol. Diel končí fiaskom na právnickej oslave a Jen končí za mrežami. Prevedenie: Pozrime sa na to, ako dokáže jedna dobre napísaná a kvalitná postava úplne zmeniť charakter tohto hlúpeho seriálu. Daredevil je na scéne a okamžite je tam kvalitná akcia a príbeh dáva ako tak hlavu a pätu. 59% ()

Čia šou je toto? (2022) (E09) odpad!

Príbeh: Jen touto časťou vlastne vraciame na začiatok seriálu. Vyhodia ju z práce. Jej jediný napravený klient je späť v base. Jej jediná lááska je podrazák a druhá láska odletela späť do NY a celé sme to chvála bohu ukončili. Prevedenie: Pevne verím že po tomto hnoji a takto debilne ukončenej sérií už ďalší grc neuvidí svetlo sveta a Jen Wathers zapadne prachom v knižnici marvelovských vykopávok. Mám pocit, že keby žil Stan tak by toto dielo ani neuzrelo svetlo sveta. 5% ()

Súvisiace novinky

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

Daredevila čeká reset, změní se toho ale víc

12.10.2023

The Hollywood Reporter včera přišel s obřím exkluzivním pohledem na současný stav televizní produkce studia Marvel, a pakliže máte jen trochu rádi komiksová dobrodružství okolo Iron Mana a spol.,… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

Srpen se ponese v duchu velkých premiér

01.08.2022

Měli jste pocit, že letošní léto bylo, alespoň co se nabídky v kinech a na streamovacích službách týče, doposud poněkud chudé? Pak vás nejspíš potěší zpráva, že srpen v tomhle směru ledacos napraví.… (viac)

Nová řada Daredevila potvrzena

Nová řada Daredevila potvrzena

20.05.2022

Na Disney+ oficiálně dorazí nová řada seriálu Daredevil. Informoval o tom server Variety, který tvrdí, že scenáristé Matt Corman a Chris Ord (Covert Affairs) byli zaúkolování napsat scénář a budou… (viac)

Reklama

Reklama