Reklama

Reklama

Ve spárech temnoty

  • Austrália Black Water: Abyss (viac)
Trailer 1

Partia piatich dobrodruhov sa vydáva preskúmať systém podzemných chodieb. Podarí sa im objaviť nádhernú jaskyňu, ale kvôli prietrži mračien zostávajú uväznení pod zemou. A nie sú sami. (Marceloo)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (79)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Partia piatich dobrodruhov sa vydáva preskúmať systém podzemných chodieb. Podarí sa im objaviť nádhernú jaskyňu, ale kvôli prietrži mračien zostávajú uväznení pod zemou. A nie sú sami. - Režisér parádneho The Reef sa po dlhšej prestávke vracia s ďalším Animal Horror kúskom a opäť prináša krvavú zábavu. Scenár samozrejme netreba komentovať, pretože ten je u všetkých filmov tohto ranku totožný, ale za zmienku určite stojí slušná práca s aligátorom, ktorý sa na rozdiel od digitálneho nepodarku v mainstreamovom Crawl drží v úzadí, a keď už udrie, tak to stojí za to a scéna je nastrihaná tak, že to nepôsobí trápne, aj keď vždy na obeť zaútočí rovnakým spôsobom. Ako letné osvieženie to svoju úlohu splní ideálne a páči sa mi, že sa režisér vo svojich hororoch drží väčšinou podobnej tematiky. + herečka z The Loved Ones a The Meg ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Dá sa kvitovať, že to v jaskyni vyzerá dosť autenticky, rozumej v podstate nič nevidíme, len zmes tmavých farieb so zelenou. Lenže filmy v podzemí sú tu od toho, aby vytvárali aj nejakú atmosféru, čomu treba prispôsobiť aj určitú štylizáciu. Postavy riešia hádajte čo, no niečo v zmysle kto čaká dieťa a s kým. Finále je síce fajn a odohráva sa niekde inde, ako by ste očakávali, avšak predchádza mu scéna, z ktorej priamo kričí blbosť preživších postáv. ()

Reklama

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Vôbec nie som na takéto "prírodné" horory ale dal som tomu šancu. Priestory a atmosféra výborné a tá beznádej hrdinov, kde sa voda valí a krokodíl je v nej bola skvelo vykreslená. Po krvavej stránke však slabota a nič dobré v podstate neuvidíme. Ubral by som tak 15 minút nakoľko to malo celkom dosť nudných scén. Celkovo sa mi to páčilo avšak ten koniec to skoro pochoval... a to že na meter netrafila obrovského krokodíla a ten ju len pokuskal troška to si ozaj mohli odpustiť. Za mňa teda nakoniec čistý priemer s trápnym koncom. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Režisér zatraceně nedoceněného The Reef který osobně považuju za možná nejlepší žraločí film hned za kultovními Čelistmi si sice vybral trochu slabší chvilku, ale že by si film zasloužil 47%, to teda ani omylem. Atmosféra v jeskyni je slušná, krokodýl dokáže nepříjemně vybafnout, herci v pohodě, smrti slušný a stopáž přiměřená. Velkou díru v žánru film sice neudělá, ale pro nadšence do animal hororů je film příjemnou jednohubkou na sobotní večer. Takovýhle mizerný hodnocení si nechte pro televizní SyFy píčoviny. Pohodová jednohubka.59%. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Vlastne ma trochu mrzí, že dávam Abyssu iba tri hviezdy, pretože oproti Crawl a Narok 6 metre je to film podstatne desivejší, a na rozdiel od oboch spomenutých, nie je jeho krokodíl ani sekundu na smiech. Crawl a 6 metre boli ale omnoho invenčnejšie, a mne to tu ešte skazilo to klišovité riešenie osobných problémov. Ale fajn jednohubka. 65% ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Jedná se o druhý režisérův film o krokodýlech. Tím prvním byla Krvavá laguna (2007). (Duoscop)

Reklama

Reklama