Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

Trustme 

všetky recenzie používateľa

Můj pamflet bude obsahovat ŠPOJLERY! Téměř celý film odmaká pan Momoa veškerou mstivou akci, pomlátí drsné chlapy, aby mu pak ke konci řekli tvůrci filmu: "Jasone, dobrý, ale my ti to musíme říct - tohle všechno ve skutečnosti spáchala tvá dcera a ty jsi už po 20. minutě mrtvý, zkrátka jde o takový plot twist pro diváky, aby ten náš film byl jakože aspoň trochu zajímavý, nezlob se, nechtěli jsme ti kazit radost." --- A co na to Momoa? "Bylo mi divné, že Isabela Merced má fyzicky náročnější trénink, než já a učí ji střílet a držet nůž." --- Škoda, obsazení obou mých oblíbených hlavních protagonistů si zasloužilo lepší, rozumnější a akčnější film. Netflixu se dlouhodobě nedaří. P.S. Kdo sleduje Isabelu na instagramu ví jak moc se věnuje fitness a posilování, takže  má na to, aby se etablovala v roli action girl, ovšem dávat ji za protivníky stokilové hromotluky, to bude muset ještě projít dlouhým výcvikem v klášteru Shaolin. ()

slord 

všetky recenzie používateľa

Typická netflixárna, ktorá neponúkne nič zaujímavé a pozeranie celkom bolí. Jason Momoa sa síce snaží, ale jeho herecký výkon za veľa nestojí, Isabela Merced je síce sympatická, ale herecky ma tiež moc nezaujala, najviac ma bavil hlavný zabijak Manuel Garcia - Rulfo, ktorý bol veľký sympaťák a jeden z mála svetlých bodov na filme. Ale finálny zvrat to u mňa zabil úplne, dementne urobený a držal som sa za hlavu a opakoval WTF??? Netflix neprekvapil a opäť naservíroval nezaujímavý a fádny film, pri ktorom som zíval a čakal na vytúžený koniec. 4/10 ()

Reklama

blackkocour 

všetky recenzie používateľa

Bajka o pomstychtivém ploutvonožci, nebo spíš o mořským panicovi, který se chce pomstít fermaceutickým korporátním žralokům, co vysávají z peněženek šupinky, od blbých delfínů na osud mořských životů, když si budou do sebe píchat to žluklé zlo, a aby se v tom jen nenašel háček, a nevylovila je krvežíznivá zubatá, a nebo třeba takový P. Šermen. Těm mafiánským piraňím, jako je Andrej Ploutviš, a Roman Langusta, je se potřeba dost dobře pomstít, a to o holou ploutev. Oproti Hledáním Nema, těžký hovno. Rutinný pásový zKurvisácký produkt na zakázku blbým kapříkům a úhořům, a hlásit jim slanou vodu z mrtvého moře, a žrádlu pro akvarájní Dorotky. Momoa, ať si je takovým přerostlým svalnatcem z Havajské plantáže, jak chce. Sympatii má, asi stejně jako Skála. Uvidíme, jestli se z Aquamena za pár let stane Poseidon, Bohem a Vládcem moře, nebo spíš podmořským dnem dabovaní animovaného korýše v nějaký ultra korektní Diznyovce, kde bude Ariel snědá, a toho raka radši taky natřou nejlépe načerno. Isabelka, jako vždy na levelu znásilnění, a anální felaci. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Rodinná“ akčná dráma s nefunkčným scenárom a postavami, pripomínajúca beta verziu B-čkového skriptu. (Je mi nesmierne ľúto toho, čo musela Ray a Rachel prežiť pri Amandinej chorobe.) Karty a spojenie medzi postavami sú pomerne rýchlo vložené na stôl. Snaha režiséra prekvapiť v poslednej časti filmu tým, že veci sú trochu inak, ako ich divák doteraz videl, vyvolá spíš opak očakávaných reakcií (za to môžu nielen chyby v scenári, ale aj niektoré nereálnosti, ktoré nemusia prejsť cez hrdlo diváka). Nie príliš vydarený debut Briana Andrewa Mendozi ako režiséra a jeden tuctový film na Netflixu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Predtým, než som sa pustil do tohto filmu som o ňom nemal žiadne informácie (Netflix mi to vygeneroval ako "mohlo by sa vám páčiť") A hoci sa mi to viac nepáčilo ako páčilo, malo to aj isté pozitívne stránky. Začiatok snímky mi prišiel dosť v dramaticko-rodinnom duchu. Slabé chvíle nastali keď sa začalo tupo vraždiť na počkanie. Nie, že by som bol proti tupým zabíjačkám, heheh :D) ale vážna tvár......Alebo relatívne vážna tvár sa zmyla v skutku zbytočným násilím. Fakt mi to tu vadilo, Jason Momoa ma svojim hereckým výkonom celkom prekvapil ale možno až zbytočne tlačil na pílu pri tomto takmer béčku- ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (6)

  • Film se natáčel v Pittsburghu v Pensylvánii (USA) od listopadu 2019 do února 2020 (SONY_)
  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama