Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Deveťdesiatkovo ladené tupé béčko, ktoré sa začína ako revenge film a postupne sa preklopí do variácie na Uprchlíka. Naviac tu je silná línia medzi otcom a jeho dcérou, ktorá zbytočne zaberá veľa priestoru, vďaka čomu pomer medzi dejovou omáčkou a akciou je výrazne v neprospech akcie. Vystrihnúť aspoň 20 minút by filmu výrazne prospelo. Aj tak sa tam nerieši žiadna raketová veda. Dejovo to miestami pripomínalo Gibsonovku Edge of Darkness. Dokonca aj tu je výrazná zaujímavá postava zabijáka, ktorý pre hnusnú farmaceutickú firmu robí špinavú robotu. Ale keďže sú dnes v móde silné ženské hrdinky, bez ohľadu na to jak uveriteľné sú v akcii, tak sa dočkáme aj jedného twistu. Tentokrát mi nijak nevadil a skôr ma pobavil. Najviac ma na filme bavila akcia. Nie je nijak výrazne štylizovaná. Na prvý pohľad pôsobí trochu nevýrazne, ale je špičkovo prevedená. Drží sa pri zemi a ponúka hlavne reálne kúsky bez prehnaného CGI. Takže v tomto ohľade som spokojný a celkovo to je sympatické béčko, ktoré stojí za pozretie. 6/10. ()

ER 

všetky recenzie používateľa

Ouvej. Když se ve filmu objevují takové scény, kdy v metru se odehrává bitka o život a z perónu náhle zmizí všichni lidé a když bitka skončí (půl vagónu je zdemolovaná), tak vlak odjíždí jakoby nic. Nebo 17 letá dívka téměř uškrtí v kravatě 80kg chlapa, tak si říkám, má to Momoa zapotřebí? Nevadí mi béčkovost, která tady "trčí" ze všech stran, ale do očí bijící stupidita už ano. ()

Reklama

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Njn, Mendoza sa veľmi snaží na každom poste na ktorom je, ale u mňa že vobec. Jedno plus je to, že to nebola uplakaná rako-dráma o problémoch v rodine a tak, ale že sa trošku aj strieľalo, aj sa bili a malo to aj ten nádych napätia. Čo z toho, keď po tom šokantnom switchu si uvedomíte, že príbeh by sa skončil už na večernej recepcií? A to vymysleli že traja ľudia. Dá sa to pozrieť, neurazí to a nešklbal som si kotlety. 1 z 5   Páči sa mi to ()

mzss1 

všetky recenzie používateľa

[80%] SWEET GIRL, další nový film od netflixu, který zde má jen průměrné hodnocení, mě velmi mile překvapil. Z úvodu to působí jako smutné drama, kdy umírá žena na rakovinu, poté to vypadá na téma pomsty, poté útěk a ve finále pro mě nečekaná, trochu šílená, ale dost zajímavá pointa, která mě vytrhla ze sedačky. Tak bych film mohl shrnout. Od začátku do konce mě to bavilo. Ten konečný zvrat sice nedává ve všem smysl, je to takové přehnané, aby 18cti letá holka tohle vše zvládala, ale natočeno je to ještě v rozumné míře. Akční scény jsou takové na ohledy béčkové produkce standartní, ale neurazí. Jason Momoa mě zde bavil, stejně tak jako jeho filmová dcera. Kdyby závěr nebyl tak rychle ukončen a trochu přehnaný tím, co ta holka dokázala, něco víc by se vylepšilo, tak bych dal plný počet hvězd, ale takto je to i tak zdařilé. Prostě zde nebylo primární nějaký světoborný příběh, stoprocentní logika nebo akce, šlo o to, že to bylo napínavé a poutavé. Víc k tomu není třeba dodávat. ()

Lukoboss 

všetky recenzie používateľa

Film má několik opravdu zásadních úskalí, který ho neskutečně sráží na kolena. Bohužel se za mě už casting nepovedl, protože hlavní dvojice je sice sympatická, ale do svých rolí se nehodí. J. Momoa je "válečnickej typ", však ho taky tak známe, tady to není ono, a přestože je to chlap  jak hora, když dá někomu ve filmu pecku do xichtu, s tím druhým to skoro nehne - fakt komedie. Jeho filmová dcera I. Merced je zase tak moc "sweet girl" (takovej ten holčičkovskej typ ála A. Vikander), že jí následně nějaký bitky a pomstychtivost nebudete věřit ani trochu. Pak nechápu, jak scénář mohli psát tři lidi, je to tak děravý, nelogický a přitažený za vlasy, že víc to ani snad nešlo (během pár sekund a jednoho střihu např. zmizí cestující v metru, fakt nekecám, z ničeho nic je úplně prázdnej vagón!) a hlavní zvrat, kterej by měl přinést wow efekt, spíš způsobil, že jsem řekl "ježiši, jenom to ne!". Hlavní záporák je pak klasicky nesmrtelnej a nezranitelnej. No stačí... znovu bych se na to nepodíval. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (6)

  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)
  • Film se natáčel v Pittsburghu v Pensylvánii (USA) od listopadu 2019 do února 2020 (SONY_)

Reklama

Reklama