Reklama

Reklama

VOD (1)

Chamtivost farmaceutické firmy ho připravila o životní lásku. Jeho dcera je teď bez matky a on marně čeká na spravedlnost. Prozatím. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (132)

ER 

všetky recenzie používateľa

Ouvej. Když se ve filmu objevují takové scény, kdy v metru se odehrává bitka o život a z perónu náhle zmizí všichni lidé a když bitka skončí (půl vagónu je zdemolovaná), tak vlak odjíždí jakoby nic. Nebo 17 letá dívka téměř uškrtí v kravatě 80kg chlapa, tak si říkám, má to Momoa zapotřebí? Nevadí mi béčkovost, která tady "trčí" ze všech stran, ale do očí bijící stupidita už ano. ()

PROCESOR 

všetky recenzie používateľa

Za mě by to měl být větší fofr, na to, že se chce pomstít. Děj hodně sráží nereálnost scén, kde se jeho asi osmnáctiletá dcera pere s profesionálním zabijákem a v pohodě mu stačí, no je od dětství trénovaná tatínkem...A pak to jede uvidíte sami další bludy. Třeba je super, že metro odjíždí podle toho až se borci poperou a skončí s bitkou. Vypadá to, jako maličkosti, ale ve finále to hodně brzdí celkový dojem. ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Arsenal83 to napísal výstižne, kedysi boli hrdinami povedzme Bruce Willis či Seagal v dnešnej dobe sú in násťročné Jamesice Bondové či Johnice Rambové. Keď Rachel na streche štadióna Pittsburghu Pirates spravila úžasný skok do rieky chvíľu som rozmýšľal ako to dokázala a potom mi došlo že začala mávať veľkými a malými pyskami a bolo to v suchu. Po 50 minútach pozerania so 16 ročným synovcom som to vypol nenadchlo to ani jeho. Nakoniec sme to po inom scifi filme dorazili a sám zhodnotil že to bola riadna blbosť. O chvate v ringu v úvode keď v pohode spacifikovala podstatne silnejšieho muža ani nehovorím, smradim svojej 6 týždňov nesprchovanej škatuľky by vyrazila dych aj Hulkovi... ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa

Az na uzasne mile psychologicke rozhovory ultra-silneho nastrocneho 50kg-veho dievcata s FBI "agentkou" tu bolo zhruba dalsich 5 mimoriadne do neba volajucich nelogickych blbosti. Uzavriete si cestu, kde je vsetko nachystane a viete, ze objekt vasho zaujmu pojde prave tade...twist na 3 sekundy prekvapil, aby si nasledne divak uvedomil strojcu vsetkeho videneho a skoro si "crvkol do textilu". To vazne? Tomuto som veril v Hanne alebo vo Wolverinovi :). No a obligatne priznanie do telefonu pod natlakom akoze vyriesi brutalnu korupciu... nuz, to by si mali zahranicni filmari brat priklad z tej prerastenej korupcie u nas, na Slovensku. Kvoli akej-takej zabavnosti pri "vypnuti mozgu" dvojhviezdie, ktore este treba brat ako nadhodnotene. Neodporucam. Snad len pre nastrocnych, ti tam budu mat svoju hrdinku a mocneho tatina. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

„Rodinná“ akčná dráma s nefunkčným scenárom a postavami, pripomínajúca beta verziu B-čkového skriptu. (Je mi nesmierne ľúto toho, čo musela Ray a Rachel prežiť pri Amandinej chorobe.) Karty a spojenie medzi postavami sú pomerne rýchlo vložené na stôl. Snaha režiséra prekvapiť v poslednej časti filmu tým, že veci sú trochu inak, ako ich divák doteraz videl, vyvolá spíš opak očakávaných reakcií (za to môžu nielen chyby v scenári, ale aj niektoré nereálnosti, ktoré nemusia prejsť cez hrdlo diváka). Nie príliš vydarený debut Briana Andrewa Mendozi ako režiséra a jeden tuctový film na Netflixu. Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (6)

  • Když se ke konci filmu převrátí sanitka s Rachel (Isabela Merced), lehce narazí do auta, kterému svítí světla. V dalším záběru jsou světla zhasnutá. (Okurka89)
  • V závěru filmu Rachel (Isabela Merced) jede, pro USA klasicky, žlutým taxíkem i přesto, že Pittsburgh nemá vozy taxislužby právě ve žluté barvě. (gavosh)

Reklama

Reklama