Reklama

Reklama

Série(5) / Epizódy(49)

Obsahy(1)

Šest teenagerů, kteří si přijeli užít dobrodružství v táboře na druhé straně Mlžného ostrova, musí začít spolupracovat, aby přežili dinosaury, kteří ostrov pustoší. (Netflix)

Recenzie používateľa iXtr3m3 k tomuto seriálu (2)

Jurský svět: Křídový kemp (2020) 

Veľmi ale veľmi silné tri hviezdy. Štvrtú si ponechávam na druhú sériu, tak som zvedavý. Pekný "nový" príbeh zároveň v určitých momentoch prelínaný s Jurassic Worldom z 2015teho. Možno by to chcelo celkovo trochu detailnejšiu animáciu, ale to by Netflix už evidentne vyšlo zbytočne draho, inak dinosaury sú spracované na jednotku. Užil som si to spolu so sedemročnou dcérkou, ktorej som to dávkoval po dve časti denne a vždy sa nemohla dočkať ďalšieho dobrodružstva. :) Druhá séria celkom slušná aj keď asi o chlp slabšia ako prvá, ale to boli len prvé pocity po dopozeraní. :) UPDATE po zatiaľ štyroch sériách. Jasné, detinské až príliš, ale je to predsa detský seriál, takže to nie je priamy zápor. Čo kvitujem, tak odvahu tvorcov, akým smerom sa vydali a nie je to len prachobyčajná detská vykrádačka dospelejšej kinotvorby. ()

Série 5 (2022) (S05) odpad!

Štyri série to pozerám s dcérkou a fakt sa jej to páčilo, ale kvôli tej zasranej a skurvenej Netflixáckej LGBTQ+ agitke, ktorú tlačia aj do reklamy na pečivo, už mi došla trpezlivosť. Je mi ukradnuté, že budem za homofóba, dcérka má osem rokov a ja jej nebudem tlačiť do hlavy tieto svinstvá. V tvorbe pre dospelých to môže byť OK, ale v tvorbe pre deti? Je-be vám v tom Netflixe už? Neexistuje snáď už ani jeden nový výtvor, či už seriál, alebo film, kde by sa LGBTQ nerozoberalo. Rozoberáte to tak často, ako sa to ani v skutočnosti nedeje. Pcháte multikulti do histórie, kde to nikdy nebolo ála Bridgertonovci a iné vygrané diela. Pcháte LGBTQ do všetkého. Predplatitelia vám ubúdajú, prečo asi? Lebo robíte veci pre svoje skur-vené vedenie a nie pre ľudí, ktorí si niečo žiadajú. Určite je skupina, ktorá si žiada aj takéto veci, ale určite to nie je väčšina, aby to bolo zakompované fakt aj v upútavke na prací prášok. Fuck Netflixácka detská tvorba, skončil som s ňou na nejaký čas a dobre si vopred rozmyslím, čo a či vôbec si niekedy ešte s dcérou od Netflixu pozriem. Je mi ukradnuté, aká je doba. Keď príde doba, kedy sa budú buzeranti trt-kať na ulici, to neznamená, že s tým musím súhlasiť. Keď niekto má právo na to, hodnotiť mňa za môj názor, tak ja mám právo ho mať, ten svoj názor, toť vsjo a kto s tým nesúhlasí, nech si vyserie oko. ()

Reklama

Reklama