Reklama

Reklama

Série(5) / Epizódy(49)

Obsahy(1)

Šest teenagerů, kteří si přijeli užít dobrodružství v táboře na druhé straně Mlžného ostrova, musí začít spolupracovat, aby přežili dinosaury, kteří ostrov pustoší. (Netflix)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2020) (S01) 

7,1/10 (s ohľadom na detskú cieľovku) séria u ktorej vás nesmie odradiť začiatok ktorý je nudný ale asi tak od pólky štvrtej epizódy sa rozbehne. Od vtedy sa zo seriálu stane kombinácia naháňačiek s dobrou gradáciou a kľudných scén ktoré obsahujú osobnosť postáv aj ich príbeh a určite tu nič neberie deti naľahko. Hlavná škoda je že jedna s postáv sype fakty o dinosauroch ako ja za mlada čakal som že sa seriál posnaží to poňať o trochu viac realisticky ale nie, tamto vás naháňa rybožraví dinosaurus ktorý by vám nemal byť schopný ublížiť, inde sa ničia oceľové podpery ako kus papiera. Snaží sa to tváriť inteligentne ale nie, strelená logika aj fyzika s filmu Jurský svet ostala. Na druhú stranu je to jedna s mála vecí čo mi vadí a neviem ako veľmi vadí deťom. Koniec deti prekvapí ale staršieho diváka až tak nie. Ale popremýšľam nad zrazením bodov za prvé 3 epizódy, zatiaľ 4*. ()

Poslední den v kempu (2020) (S01E07) 

Epizóde dominovala scéna ako si postavy sadli a zamysleli sa nad tým čo prežili, vážne milé aj keď trochu to zráža to s pteranodonmi, už som sa viac krát vyjadril že je sranda ako sa vás tu snaží zožrať doslova všetko aj keď to žere ryby a všetko keď to scenár potrebuje získa 200 bodov sily ale keďže to už spravil film seriál asi až tak na výber nemal. ()

Série 2 (2021) (S02) 

V tejto sérii si uvedomíte ako strašne málo sa tu toho deje, celú druhú polovicu máte pocit že sledujete niečo zamýšľané ako jedna veľká epizóda rozdelené na 4 časti. Áno gradovanie deja funguje stále dobre, aj príbeh furt funguje ale druhá polka je jedna veľká ekozápletka mierená na deti ktorá mohla byť jednoducho vylepšená aby to dávalo zmysel ale nie, je to len sterilná ochrana zvierat a postavy robia kvôli tomu hlúposti, viem že je to mierené na deti ale toto spracovanie je typu že viac chcete aby tie motivácie mali zmysel skôr ako majú. ()

Reklama

Reklama