Reklama

Reklama

Pekelník II - Zviazaný s peklom

  • Česko Hellraiser II: Svázaný s peklem (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Volné pokračování úspěšného hororu se odehrává jenom pár hodin po událostech prvního dílu. Kirsty (Ashley Laurence), která jediná přežila řádění Franka (Sean Chapman) a cenobitů v domě svého otce, tráví noc v nemocnici vedené uznávaným psychiatrem, doktorem Channardem (Kenneth Cranham). Ten je však ve skutečnosti šíleným sadistou posedlým okultismem, který oživením a přeměnou mrtvol způsobí mnoho hrůzy... (ScreamJay)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

coscarelli

coscarelli (hodnotenie, recenzie)

špičkova  bezkonkurenčna Youngova partitura dava hviezdicku navrch,rovnako ako skvela atmosfera a prostredie... druha najlepsia cast :)

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Musím povedat, že aj ja som tam videl velmi vela nepresností a nelogičností. Napriek tomu a napriek slabým efektom je dvojka lepšia ako jednička a je aj temnejšia. Výsledné hodnotenie: 74%

Kusko.t2

Kusko.t2 (hodnotenie, recenzie)

molcan2 - Tam tých hovadín a nejasností bolo kopec. Jednu z nich si teraz vypichol :) To však v mojom prípade nič nemení na fakte, že som si parádne hororovo oddýchol. Béčko béčkovité :)

molcan2

molcan2 (hodnotenie, recenzie)

Nevie mi niekto vysvetliť prečo dom ktorý zreteľne vyhorel na konci 1 bol policajtmi vyšetrovaní v 2? Veď to nemalo v príbehu nejakú významnejšiu úlohu a podľa mňa to bolo iba pene mätúce.

Reklama

Reklama