Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (506)

plagát

Sněžné bratrstvo (2023) 

Oproti "sánkovačke" z 93ho je pretiahnutý, vernejší, ale ja som "neveriaci". Rýchlejšia odsýpačka by viac prospela, takto nebola ani zima ani mráz, len Digi- prach. Pomaly, ale rýchlo odhrnuté.

plagát

Moje ségra má prima bráchu (2014) 

Dávam naplno, lebo "Starship" jede! Sympatická "veselohra" o triu W-H-W trocha donúti popremýšľať (ale nie hocikomu) Od "Jeho" narodenia som to spatril až teraz. Nevadí, že "indie" , aspoň viac povedal a neskrýval, ako dáky iný vytunený flák. A síce buzny na celuloide nemusím, zde bolo všetko pod kobercom. Takže veľké OKá za každé okienko.

plagát

Vidiecke sídlo (2003) 

Stephen Dorff je frajer a kapacita. Pochybujem že nie je z ľadu, pretože z neho mrazí. Dalea si namachroval parádne. Ostatne, Moja (2.) srdcovka, o tom žiadna. Podžáner "Redneck vs. "zombies" je u Mňa vysoko a je jedno ako, no stále vedú Strašiaci. Cold Creek Manor je viac než dobrý sused.

plagát

Návrat oživlých mrtvol (1985) 

Hlavne "experimentálna" prdel. Chlapci skúsili o niečo viac, no... Muzk'... " it'party time!!!! Zakončovačka nutná!!

plagát

Nech svět světem (2023) 

Taká ta návnada, ktorá síce nie je zle nasadená, ale skôr Ťa podrazí, čo automaticky neznamená, že si čakal apo- spektákl, ale zreteľne záujem o NIEČO. A všetko sa to konalo, no mimo zmyslov. Zdá sa mi , že ten "koniec sveta" si hocijakí borci privolávaju, fascinuje Vás to, ale strach Vás ovláda viac ako vláda :) kapišto?

plagát

Pouť (2010) 

Veľmi príjemná cesta, na ktorú ja nemám ( v akomkoľvek zmysle).

plagát

Posledný skaut (1991) 

Kapitán akčného "kámo" škatulky. So "zbraňou" ruka v ruke a v kapse. Pľuvanec kade ľahšie

plagát

Terminátor 2: Deň zúčtovania (1991) 

po "druhom" (tisícom) zhliadnutí, poviem aj koment. A to , že toto nadčasové veľdielo, koment nepotrebuje. Všetci to už napísali, ale nech zmarí hmla toho, kto to podcení. O tom bol život, mládí, ... James videl v budúcnosti aj to, že sa to aj v tejto dobe zaryje pod pokožku aj psovi a mačke.

plagát

Uprostřed ničeho (2023) 

Sterilný , avšak nie tak docela neoriginálny. Len vežu vymenili za bedňu, a všetko ostatné, .. Skoro Fall, ale koniec ma ubil po kútikoch. Španielski toreadori majú naviac, hlavne bývavajú nekompromisní vo všetkých ohľadoch ( aspoň ja som si tak zvykol) , tuná ich myslím morská soľ zmäkčila. Ale neberiem. Nezazíval som.. len tak nejak neviem.. Čakám na Španielský, tentokrát naozaj Fall.

plagát

Orol Eddie (2016) 

Športoviny idú mimo mňa, no tento ostrovský kúsok sa mi zasekol v kabáte , ktorý nenosím. Fajn retro štylistika, podobná Jemu. Proste prdel o sne, ktorá je nenudne dynamická, parádne britská, suchá a mokrá. No a hudobne prepeckované! Jump a Dexter válí z kopce.