Reklama

Reklama

WandaVision

(seriál)
Trailer 1
USA, 2021, 5 h 30 min (Minutáž: 27–47 min)

VOD (1)

Epizódy(9)

Seriál WandaVision od Marvel Studios je zmesou klasických televíznych sitkomov a filmového sveta Marvel. Wanda Maximovová (Elizabeth Olsen) a Vision (Paul Bettany), dve superbytosti žijúce v malom mestečku, zisťujú v tomto seriáli, že nie všetko je také idylické, ako sa na prvý pohľad zdá. (Disney+)

Recenzie používateľa Dolby.130 k tomuto seriálu (5)

Pred živým publikom (2021) (E01) 

Bavil som sa. Dej jednoduchý, dialógy neboli náročne ani trápne. Jednoduchý humor, ktorý dokonale fungoval. WandaVision bude fakt zaujímavý seriál od Mervel, ktorý mám môže ukázať niečo viac, čo tu doteraz nebolo. EasterEgg potešil. Keď to pôjde ďalej v takomto duchu jednoduchosti a humoru tak budem len rád a verím, že nám postupne ukážu a odhalia čo sa to Wande vlastne deje a kto jej to robí, prečo a ako? Veľa otázok takmer žiadne odpovede. Teším sa na nové časti. ()

V špeciálnej epizóde... (2021) (E05) 

Odpálilo mi dekel. To čo bolo toto??? Wanda sa úplne zbláznila. A ten koniec no neverím. Nesledujem na internete žiadne diskusie ani teórie tak si to viac vychutnávam. Čakal som na konci všetko ale toto by ma ani vo sne nenapadlo kto sa nám to objaví. Celkovo ma tento seriál veľmi baví a teším sa ďalej ako to dopadne a prečo to Wanda robí a ako to dopadne s Visionom. Jednotlivé odkazy na udalosti naprieč MCU sú super a verím, že majú aj nejaký skrytý odkaz ktorý sa aj vysvetlí lebo mi to vŕta hlavou. Teším sa na novú časť už teraz. Znovu to bude nekonečný príbeh. ()

Preborenie štvrtej steny (2021) (E07) 

Finále sa blíži. Tušil som, že Wanda tak úplne nie je zodpovedná za všetko čo sa deje. Konšpiračné teórie nesledujem naschvál aby som si to viac a viac vychutnal ale toto som vlastne nečakal, kto je kompletne zodpovedný za to všetko. Taká milá susedka a zrazu bum. No koniec bol pecka, teším sa už na posledné dve epizódy a v akom duchu sa ponesú a ako to všetko skončí. Samo o sebe tu máme sitkomový štýl aj štýl reality show. Vision a Darcy ma veľmi bavili. Tak poďme teda do finále. ()

V predchádzajúcich častiach (2021) (E08) 

A je to tu, brána do úplného finále. Veľmi vydarený diel, ktorý ukazuje minulosť Wandy a Agathy. Toľko bolesti čo si prežila Wanda si ani nevieme predstaviť. Konečne nám všetko odhalili ako prišla Wanda ku svojím schopnostiam a ako vytvorila Hex. A zároveň ako aj Agátha sa stala tým čím sa stala a aká je mocná. S.W.O.R.D. si podľa mňa kope hrob tým čo spravil a finálny súboj medzi Wandou a Agathou bude legendárny teda dúfam v to. Som zvedavý kto má silnejšie schopnosti. Plus verím a pevne dúfam, že vo finále sa ukáže Dr. Strange a tak sa nám aj otvorí cesta do Multiversa. Ale to len tak nenápadne dúfam :D. ()

Finále (2021) (E09) 

Tak je to tu veľkolepé finále WandaVision. Trošičku viac som očakával od toho všetkého ale aj tak som spokojný s finále. Z Wandy sa oficiálne stala Skarlet Witch čo ma potešilo. Teším sa ako sa to s Wandou teraz vyvinie teraz a čo znamenalo varovanie Agathy. Tak veľmi som dúfal, že sa tam objaví Dr. Strange až sa tam neobjavil. Nevadí aspoň, že sa Wanda objaví In the Multiverse of Madness. To že sa tam objavil Darkhold ma prekvapilo aj potešilo. Od AoS sa o ňom nehovorilo a teraz ho má Wanda a začína sa učiť nové kúzla, triky a asi sa aj snaží priviesť svoju rodinu späť. To čo sa stalo s bielym Visionom je na teraz záhada tak snáď sa to ďalej vysvetlí a rodina Wandy sa komplet vráti. Bola by škoda keby sa tam už neukázali v MCU mali potenciál a obľúbil som ich. Dve podtitulkové scény potešili. Ale dám plný počet, zaslúži si to. ()

Súvisiace novinky

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

Marvel nejspíš našel svou Silver Surfer

04.04.2024

Fantastická čtyřka, vlajková loď příštích marveláckých let, opět získává reálnější kontury. Ústřední kvartet je již jasný, v hlavních rolích se objeví Pedro Pascal, Vanessa Kirby, Ebon Moss-Bachrach… (viac)

Posuny v marvelovském kalendáři

Posuny v marvelovském kalendáři

04.09.2023

Stávka nebo ne, šéf studia Disney Bob Iger už delší dobu tvrdí, že společnost hodlá výrazně ubrat na míře obsahu, zejména toho seriálového, který proudí na streamovací službu Disney+. A platí to… (viac)

Tajná invaze má pomalý start

Tajná invaze má pomalý start

30.06.2023

Minulý týden si na streamovací službě Disney+ odbyl premiéru nový marvelovský seriál Tajná invaze. V ní se navrátivší se Nick Fury s tváří Samuela L. Jacksona snaží konfrontovat tajnou skupinu… (viac)

Reklama

Reklama