Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma
  • Dokumentárny

Obľúbené seriály (10)

Priatelia

Priatelia (1994)

Sila seriálu spočíva hlavne brilantne vykreslených charakteroch postáv. Potom to už ide akosi samo. Toto je druh sitcomu, na ktorý keď sa pozeráte aj viackrát, vždy sa schuti zasmejete.

Alf

Alf (1986)

Ak chcete natočiť sitcom o mimozemšťanovi, tak to nesmie byť zelený mužíček s mazľavou kožou, ale najlepšie niečo malé, chlpaté so svojráznou osobnosťou, a tou ALF rozhodne je. Jeho nevšedný pohľad na pozemský život, vyvoláva radu komických situácií, na ktorých sa divák schuti zasmeje. Vynikajúci kultový sitcom, ktorý nikdy neomrzí.

Miazgovci

Miazgovci (1968)

Hungary kultovka. Táto nevšedná rodinka dokáže pobaviť aj bez toho, aby používala neslušný humor, ako to býva v animovaných amerických family. V sekcii "kreslené rodinky" im určite patrí popredné miesto.

Káčerovo

Káčerovo (1987)

Všetko, čo súvisí z káčermi od Disneyho proste milujem. Pre mňa jednoducho detská srdcovka, ktorá pretrvala do teraz. Možno sú tie príbehy infantilne detinské, ale mňa vracajú do čias, kedy som fičal na komiksoch o Káčerovi Donaldovi a túžil som po plyšovom Donaldovi. Káčerovo je podľa mňa najlepší Disneyovský seriál. Zaujímavé a komické príbehy, pekná animácia a sympatické (i záporné) postavy.