Reklama

Reklama

Star Trek: Picard

(seriál)
  • Austrália Star Trek: Picard
Trailer 3
USA, (2020–2023), 25 h 2 min (Minutáž: 39–63 min)

Hrajú:

Patrick Stewart, Michelle Hurd, Jeri Ryan, Alison Pill, Santiago Cabrera, Evan Evagora, Isa Briones, Brent Spiner, Jonathan Frakes, Orla Brady, Ed Speleers (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Star Trek: Picard představuje Sira Patricka Stewarta, který si zopakuje svou ikonickou roli Jeana-Luca Picarda, kterou hrál sedm řad v seriálu Star Trek: Nová generace. Nový seriál bude následovat tuto ikonickou postavu do další kapitoly jeho života. (Prime Video)

Recenzie používateľa JLo k tomuto seriálu (11)

Season 1 (2020) (S01) 

Picard je bohužial príbehovo deravá YA hra na nostalgiu, plná otrasných a zle napísaných postáv s nulovou uveriteľnosťou (takmer žiadny osobný posun a nelogické rozhodnutia zabalené do klišé najhrubšieho zrna), logických pribehových lapsusov a robiaca si neúmyselne (?) prdel zo Star Trek sveta a jeho postáv. Je to jednoducho novodobé znásilňovanie klasických príbehov a obľúbených postáv, typické pre súčasnú dobu neschopných mladých scenáristov, ktorých hlavným poslaním je poukazovať na first-world-problems cez amatérske vykrádanie diel z minulosti.  Je to ako lasagne, kam vegán natlačí namiesto klasických pár vrstiev cestovín, mäsa a bešamelu veci, ktoré s cestovinami, mäsom a bešamelom nemajú nič spoločné. Síce to ako lasagne nevyzerá, ani to tak nechuti, ale kedže to lasagnami niekto nazval, tak to vraj lasagne sú.  To bohužial dobehlo aj JLP a zničilo to celú jeho legendu. Ak by to nebol seriál zo Star Trek sveta, nikto by si ho nevšimol a skončil by úplne zabudnutý. Smutné. ()

Season 2 (2022) (S02) odpad!

SPOILER: Sračky, traumy, depresie. ()

The Star Gazer (2022) (S02E01) 

Strašné. Opäť raz pokračovanie nezmyselných rozhodnutí a vykresľovanie Hviezdnej flotily a Federácie ako bandy neschopných jedincov, prepletené dierami v Star Trek svete a to všetko podané s pozlátkom okulahodiacich vizuálov. ()

Penance (2022) (S02E02) 

Ach jo.. Zalaskovany android, model JLP, zmatene nechape co sa deje. Ale vie sa sympaticky nacisticky mracit. Agnes ma byt asi vtipna ci co, ale je ako vzdy neznesitelna - ta postava v neznesitelnosti prudko sliape na päty Mišovi a Tully zo ST Diverzity. Charizma Telerana na Markize. Anike to celkom mysli a jej spravanie dava zmysel. BILF! Romulansky ninja sa meni na brutalne krvavo vrazdiaci comic relief alebo take nieco. V epizode su este nejake dve dalsie hrdinske postavy, byvala fetka a spaniel, ale myslim ze celkom zbytocne. Borg Queen asimilovala TomTom navigaciu z roku 2010 - prepocitava. Q-ovi jeblo. Neviem sa dockat dalsej epizody! ()

Assimilation (2022) (S02E03) 

Ako sa hovori tomu, ked robis pravy opak toho co dava zmysel? Vies ako to myslim, jednoducho opak toho co sam vravis, ze by si robit nemal a co robit nebudes? Nevies? Tak ja ti poviem ako sa to vola: Assimilation (S02E03). ()

Watcher (2022) (S02E04) odpad!

Séria nepodarených krátkych študentských filmov pokračuje 4. dielom, v ktorom paroduje náhodné aspekty TNG. ()

Two of One (2022) (S02E06) odpad!

Pamätáte si tu scénu na konci Poslednej Krížovej Výpravy, kde sa nácek rozpadol na prach? Ja dúfam že také niečo sa stane Agnes. A potom hneď tvorcom týchto pseudopsychologických sračiek čvachtajúcich sa v zbytočných depresiách zasadených do reálií Star Treku - od scenáristov, cez showrunnerov až po kostýmerov. Ozaj, keby ste nevedeli, dlhoročné traumy psychicky nevyrovnanej astronautky dokáže vyriešiť jeden rozhovor plný naivných stereotypov s cudzím človekom. A keď sa vám pokazí android, tak ho treba vziať na pohotovosť a dať ho pozrieť miestnej lekárke. No a samozrejme netreba zabudnúť, že Tesly sú nebezpečné, vraždiace stroje. ()

Monsters (2022) (S02E07) odpad!

Wow, úplne super skvelá epizóda, niečo nečakané a predtým v moderných Star Trekoch Picardovi a Discovery nevídané - psychoanalýza traumy hlavnej postavy.  Naozaj, neklamem. Musíte to vidieť! Je neskutočné, aké množstvo výborných a novátorských nápadov dokážu talentovaní tvorcovia tohto klenotu modernej TV zábavy dostať do jednej epizódy. Jednoducho geniálne! Ale teraz vážne - Zas tie isté chujoviny a výmysly typu “keď androida zrazí Tesla, tak sa ocitne v snovom svete, kde musí najprv vyriešiť traumu z detstva”. S Jamesom Callisom ako dady-psychológom. Tiež síce nesmiete zmeniť históriu, ale transportuje sa tu kde kto, kade tade. A Romulanci chránia Zem. Fuj dpč! ()

Mercy (2022) (S02E08) odpad!

haha hahahahahaha hahahahahaha haha hahahaha ha. Fuj. ()

Hide and Seek (2022) (S02E09) odpad!

Po skoro desiatich mesiacoch od premiery som to zvladol uz po 9. epizodu, som seba hrdy! ()

Súvisiace novinky

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

Čtvrtý Star Trek možná přece jen dorazí

28.03.2024

Filmové pokračování rebootované série Star Treku, jež by navázalo na třetí díl Star Trek: Do neznáma, bylo již několikrát oznámeno, aniž by se práce na něm jakkoliv pohnuly. Do absurdna byly tyto… (viac)

Nejstahovanější seriály za rok 2020

Nejstahovanější seriály za rok 2020

06.01.2021

Jako každoročně vydává server TorrentFreak analýzu nejstahovanějších seriálů za uplynulých dvanáct měsíců. Po takřka dekádě, kdy tento žebříček se všemi svými nelegálními staženími doslova dominovala… (viac)

Star Trek dostane další seriál

Star Trek dostane další seriál

18.05.2020

Trvalo to roky, ale značku Star Trek se nakonec přece jen podařilo oživit. A paradoxně to nebyly filmy (byť pomohly), ale televize, kde se postavám spojeným se slavnou lodí Enterprise začalo dařit.… (viac)

Co všechno oznámil Marvel?

Co všechno oznámil Marvel?

21.07.2019

Tento víkend se nesl ve znamení sandiegského Comic-Conu, a byť to na filmovém poli vypadalo oproti minulým ročníkům dost chudě (snad s výjimkou trailerů k Top Gun: Maverick a To Kapitola 2), seriály… (viac)

Reklama

Reklama