Reklama

Reklama

S Hudbou Vesmírnou: Je nám teplo!

(hudobný videoklip)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Hudobný
Slovensko, 2015, 5 min

Recenzie (19)

tron 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa asi najchytľavejšia pesnička roka s chytľavým hosťujúcim Jiŕím Mádlom (ktorý mal v to leto náhodou cestu okolo) a vôbec sa za to nehanbím. Len si nie som istý, či je dobrý nápad dávať na filmovú databázu videoklipy, ehm, ()

Radko 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý pop popevok. Minimálne hudobné či hlasové kvality. K obrazu asi toľko: chlapci i dievča sa čľapkajú v jazierku, máva sa rukami vo vode, na uliciach Bratislavy, poli, lokálnom letisku i v malom lietadle. Hviezdička za extra xichtovanie Jiřího Mádla. Druhá za fatálny verš s klimatickým podtextom: Slunce nás všechny speče - nikdo mu neuteče. ()

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Nie je to vôbec môj hudobný štýl, ale verím, že pre mladú generáciu je to nápadité, humorné, chytľavé - celkom som sa pobavila. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Po troch rokoch som sa prebral z hybernacie a konecne objavil tento klip a celu tvorbu toho vtipneho tria. Od vcera mi to hra v prehravaci dookola a asi sa z toho zanedlho zblaznim, ale je to fakt zabavne. Rovnako skvela ako pesnicka je aj profesionalne natoceny klip. A to ja na klipy normalne nie som, ale tato kapela ich ma vymazlene. Takze davam plny pocet a vynimocne kaslem na to, ze si pokazim svoju povest kverulanta. P.S: Dominika je bozska. 10/10. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Toto bolo veľké oživenie počas leta. Taká improvizácia s dobrým vizuálnym prevedením tu už dlho nebola, akurát mne znova nejaká čerešnička chýbala. ()

MessiM 

všetky recenzie používateľa

Po prohlédnutí tvorby skupiny jsem došel k názoru, že asi nejkvalitnější videoklip/píseň. Spojení Mádla, venku obrovského vedra a virálnosti písničky vzniklo bezmála desetimilionové zhlédnutí na youtubu. ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Z času na čas si prejdem aká hudba a aké klipy teraz frčia a som šokovaný ako sa deformuje a upadá to čo ľudia počúvajú respektíve pozerajú. Toto je len príklad o čom píšem, lebo pred 20 rokmi by o to málokto zakopol. ()

mira007 

všetky recenzie používateľa

Jirka Mádl jel náhodou na Slovensko a namíchl se do natočení slovenské letní hitovky. Nevadí, že jim to trochu kazí, ale refrém je hodně chytlavá paráda. A Dominika je hodně šmrncovní holka. ()

Reklama

Reklama