Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Pornografický
  • Dokumentárny
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný

Recenzie (1 875)

plagát

Nejlepších sto let mého života (2023) 

Film bol tak slabý, že ma napadol názov "Najhorších 81 minút môjho života", lebo o toľko tento film pripraví diváka.

plagát

Babička (1971) (TV film) 

Po dlhých rokoch som si pozrel digitálne reštaurovanú verziu z roku 2021 a je to proste výstavný kúsok českej literatúry od Boženy Nemcovej. V hlavnej roli Jarmila Kurandová so skvelým výkonom a samozrejme treba spomenúť Libušu Šafránkovu. 4*

plagát

65 (2023) 

Tento žáner zbožňujem a na film som sa tešil aj napriek hodnotenie len 50%. Nebolo nič extra, ale film nesklamal vďaka menšiemu očakávaniu. Nápad to bol dobrý a dalo by sa na to nadviazať aj pokračovanie. Len neviem či by bol záujem, keď zrejme dieru do sveta tento film neurobil zatiaľ.

plagát

Sokoliar Tomáš (2000) 

Pre mňa najznámejší literárny počin J. Cígera-Hronského, ktorý v roku 2000 bol z filmovaný. Nechápem prečo zase Slovensko potrebovalo výpomoc od ďalších piatich krajín. To sme nemali hercov na obsadenie rolí?

plagát

Princ Bajaja (1971) 

Filmová klasika, ktorú som videl niekoľkokrát a dnes opäť. Nechápem prečo som to nemal ohodnotené doteraz. Legendárny princ Bajaja, ktorý ako nemý mím a šašo tají svoju skutočnú identitu, aby získal priazeň princeznej po radách svojho koňa.

plagát

Známi neznámi (2021) 

Asi po 20. minútach mi to prišlo nejaké povedomé a tak som klikol na komentáre a behom chvíľky som prišiel na to, že je to plagiát plagiátu a videl som už oba filmy pred týmto. Na čo bolo dobré toto natočiť? Na toto sa spojili ČR a SR? Nie je nikoho, čo by napísal zaujímavý scenár na film v dvoch krajinách so 16 000 000 obyvateľov?

plagát

Na krásnom modrom Dunaji (1994) odpad!

Bez servítky napíšem reálnu pravdu. Je to hrozné z hocijakého uhľa pohľadu. Katastrofa slovenskej tvorby. Ešte aj tých 49% by ma zaujímalo, že za čo?

plagát

Všetko alebo nič (2017) 

Ešte aj tých 51% je dosť veľa. Dej ako z lacnej telenovely v ktorej jeden Slovák hovorí slovensky a iný česky. O, a aby som nezabudol, tak norma bola splnená. Niečo prihriate vo filme bolo.