Reklama

Reklama

Kuriér 4 - Reštart

  • Česko Kurýr: Restart (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Frank Martin (Ed Skrein), bývalý žoldnier cvičený pre špeciálne vojenské operácie, si v súčasnosti zvolil menej nebezpečný spôsob života. Alebo si to aspoň myslí. Žije na juhu Francúzska a pracuje ako kuriér najrôznejších zásielok pre pochybných zákazníkov. Keď ho navštívi jeho otec (Ray Stevenson), naplánujú si pokojný spoločný víkend. Ten sa však rýchlo zmení na katastrofu. Rafinovaná a očarujúca Anna (Loan Chabanolová) a jej tri zvodné spoločníčky Franka najmú, aby im pomohol zorganizovať bankovú lúpež storočia. Frank musí využiť všetky svoje zručnosti, ale hlavne skúsenosti s rýchlou jazdou, aby sa pokúsil v lúpeži predbehnúť šéfa neslávne známeho ruského gangu. Netuší, že sa dal nevedomky vtiahnuť do nebezpečnej hry diabolských žien, ktoré prahnú po pomste. Chcú sa pomstiť bezcitnému šéfovi ruského gangu, ktorý obchoduje s ľuďmi a dodáva dievčatá na prostitúciu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

DannyBurino

DannyBurino (hodnotenie, recenzie)

Taky si myslíte že obsah filmu co je tady napsaný je hovadina? Žadná nájemná vražedkyně tam není, viděli vůbec ten film?!?!

na príspevok reagoval Wacoslav1

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

To je sice pravda, ale i přes jsem si ty bitky užil, což mě udivilo, když na youtube se mi líbila jen ta, jak odbrzdí auto. Ale ta se zásuvkama je zbabraná do mrtě, to jako bez debat.

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

JackBurda

na youtube krom posledního fightu je zbytek akčních scén a krom slušný choreografie je to furt strašný. ani nejde o to, že střih není nejlepší, to jsem přežil, ale je to úplně umělé a pomalé.

na príspevok reagoval JackBurda

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Ve filmu jsou lepší než ty co unikly na internet, jsou delší, míň sestříhaný, maj slušnou kameru, chorču i střih a finální soubj je příjemně kontaktní s použitím šutrů atd.

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Ono to zvykne byt aj naopak. Najprv film vidia fanboyovia a film sa dostane na vrchol rebricka najlepsich filmov a potom ked vyjde na videu, tak ho vidia aj normali divaci a hodnotenie klesa.

A argument s bramburkami a pivom neberiem. Filmy na odpocinok by mali mat tiez nejaku uroven. Taketo sracky ta skôr najebu.

na príspevok reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Tak hodnocení na IMDb se přibližuje tomu, co se dalo čekat. První se vyřádili hateři a teď to přišlo na video a hodnocení se vrací k průměru. Většině došlo, že je to film k pivu a brambůrků a nemá cenu to nějak extra řešit:))

na príspevok reagoval Ouwen, Lacike

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

JackBurda

Nikoho tu nevytočíš, len degraduješ svoje hodnotenie, ktoré teraz už nikto nemôže brať vážne. 5* by sa mali dávať s citom. Keď to dostane každá tretia chujovina, potom to stráca akúkoľvek výpovednú hodnotu.

na príspevok reagoval JackBurda

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Nakonec se průser nekoná, od původního se liší natolik, abych ne něj namyslel a tak jsem si to v klidu vychutnal. Tímto sice všechny vytočím ale 5*. Klidně mi vynadejte, ale bude mi to fuk, co víc, já se nad tím budu bavit.

na príspevok reagoval Wacoslav1, ywo666, Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

To si úplně nemyslím. Možná, že kdyby to byla postava John McClanea, ale Frank Martin není zas takovej kultovní charakter, aby to někdo řešil.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Nepochopil si to. Slovensky (a predpokladam, ze aj cesky) divak je iny. U nas este stale davaju seagalovky ako film tyzdna. Cize vymena hl. predstavitela Kuriera znamena pre takéhoto divaka ako keby v seagalovke nehral Seagal.

na príspevok reagoval vegetol.mp, Ellmariachi

Reklama

Reklama