Reklama

Reklama

Oggy a šváby

  • Česko Oggy a škodíci (viac)
Trailer
Animovaný / Mysteriózny / Fantasy / Sci-Fi / Historický / Dobrodružný / Akčný / Komédia / Rodinný
Francúzsko, 2013, 80 min

Obsahy(1)

Už od stvorenia sveta sú dobrácky modrý kocúr Oggy a škodoradostné šváby Joey, Marky a Dee-Dee večnými nepriateľmi a zvádzajú neľútostné súboje. V ich prvom celovečernom filme kocúr Oggy zažije bláznivé dobrodružstvá postupne v štyroch historických epochách - praveku, stredoveku, viktoriánskom Anglicku a v blízkej budúcnosti, v čase hviezdnych vojen. Nájde priateľov Jacka a Boba, ba dokonca aj spriaznenú dušu v podobe Olivie, ale zlomyseľné šváby Joey, Marky a Dee-Dee mu nedovolia, aby sa šťastne zamiloval, či dokonca založil rodinu. Ničia mu život na každom kroku! (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

Rambo159 

všetky recenzie používateľa

Pochvaľujem za originálny nápad, preniesť takto Oggyho so švábmi časom úplne od meňavky až ku Star Wars. Časom som putoval aj ja do detstva, keď som Oggyho miloval. A v tomto duchu sa to ženie aj tentokrát. Sú tu 4 obdobia, z ktorých je najkratšie a najmenej zaujímavé to posledné - Star Wars. Ale aj tak je riadna šupa. Deti v kine šaleli a ja s nimi :D 5* ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Animované grotesky majú svojich verných divákov a vždy aj budú mať. Francúzi dobili svet s Oggym a tromi škodoradostnými švábmi a ich seriálové príbehy sú perfektné. Film obsahuje štyri poviedky, z nich tá prvá je nejlepšia a neuveriteľne zábavná. Škoda, že sa nepokračovalo v nastúpenej ceste aj potom, bola by to parádna pecka. ()

Reklama

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Zlatý věk animované grotesky je dávno pryč, ale sem tam se ještě nějaký zástupce objeví. Celovečerní Oggy jsou čtyři samostatné příběhy spojené jen existencí stejných hrdinů. První dva jsou výborné, třetí už využívá potenciálu postav a prostředí tak na polovinu a poslední je naštěstí velmi krátký. Animované parodie na Sherlocka Holmese a Star Wars přitom skýtaly takové možnosti... Nevím, co na to děti, já se bavil dobře (70%). ()

C0r0ner 

všetky recenzie používateľa

No, na Toma a Jerryho to samozřejmě nemá ani omylem, to je úplně jiná liga. Ale jako jednorázové pobavení plné ztřeštěné řežby je to optimální. Děj byl sice takový vykonstruovaný a nezajímavý, ale eskapády ústřední čtveřice byly naštěstí natolik zábavné, že se na to dalo v pohodě koukat bez sebemenší nudy. 80% ()

Mindrot 

všetky recenzie používateľa

V kine na tom bolo 5 ľudí, vrátane kamošky a mojej maličkosti...vekový priemer tak okolo 25, ani jedno dieťa. Uvádzačka pred premietaním - "Ale to je rozprávka, to viete?" :) milé :) Oggy a šváby sú srdcovečka a tento film zhŕňa všetko najlepšie zo seriálu, všetky charaktery sú zachované, akurát samotný Oggy nie je taký lenivý. Ale celý film ťahá Jack (áno, to je ten zelený kocúr, čo si to vždy všetko odskáče). Dávam plnú pálku, pri krutých gagoch, šialených proporciách a perfektnej hudbe sa jednoducho nedalo nesmiať počas celého filmu. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (1)

  • Švábi Joey, Marky a Dee Dee jsou pojmenováni podle členů americké punk-rockové skupiny Ramones. (ČSFD)

Reklama

Reklama