Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Česko Tom a Jerry: Film (viac)

Obsahy(1)

Nastali nové časy pre kocúra Toma a myšiaka Jerryho: keď totiž ich útulný domov padol za obeť búracím prácam, obaja úhlavní nepriatelia sa zrazu ocitli na ulici. Nuž a, čuduj sa svete, v tejto núdzovej situácii sa z nich stanú priatelia, okrem toho navyše aj vždy ochotní pomáhať! Napríklad aj malej Robyn, ktorá je na úteku pred svojou zlou tetou. Tom a Jerry sa o ňu starajú - za trest ich však oná zákerná teta unesie! Nielenže v tomto príbehu si Tom a Jerry nejdú po krku, ale spolupracujú - navyše totiž aj hovoria a spievajú. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (66)

HiddenDragon 

všetky recenzie používateľa

Kdyz ted v dospelosti koukam na grotesky s T&J, casto se sam sebe ptam, cemu jsem se na tom vlastne jako dite smal :) Jsou to jen pady na drzku, rany zleva zprava, honicky a pak zase dokola. Celoveceraky pak byvaji nekdy velka nuda, protoze zkratka nekolikaminutova groteska jako dlouhy film nema sanci a zalezi, zda se podari teto dvojici vymyslet aspon jakys takys pribeh. Tady se to celkem povedlo a i kdyz to neni zadna pecka, je to pohodove pokoukani, na ktere se muze mrknout s ditetem i dospely a nebude celou dobu zivat. Tomova panicka se stehuje a "diky" svym neplecham ani on ani Jerry nestihnou odjezd a skonci na ulici. Potkavaji psa Broka a posleze i holcicku Robyn, ktera utika z domova od sve zle tety, pani Fikove. Ta ji jen vyuziva jako prostredek k penezum z pozustalosti po jejim otci. T&J vsak zjisti, jak se veci ve skutecnosti maji, a rozhodnou se Robyn pomoct. Do hry se jeste priplete zaludny profesor Jablicko, slizky pravnik a hlavne Ferdinand, spravne obtloustly pes na koleckach, a na komplikace je tudiz zadelano. Cele je to stylem ala Disney - je tu hodne pisnicek (kazda postava ma nejakou) a kupodivu nejsou otravne. Jenom holt v dabingu je ten preklad takovy kostrbaty, aby se to rymovalo a zaroven to pokud mozno davalo smysl. Tuhle se to povedlo lepe, onde min. Osobne bych radsi titulky, ale na DVD nejsou. Kazdopadne se jedna o takovy akuratni, prumerny animak, ktery neoslni, ale urcite neurazi (jenom musite skousnout, ze je tu Tom jaksi "mladsi", takove vzhledem trochu kote). ()

Mr.Floyd 

všetky recenzie používateľa

Keby ide o hraný film a skutočných hercov, povedal by som, že Tom a Jerry dostali dramatickejšiu podobu. Je to ako keby Chaplin presedlal z krátkych grotesiek na vážnejšie, ale miestami stále vtipné filmy. Bohužiaľ, Tom a Jerry nie sú Charlie Chaplin a nevedia dokonale uhrať skoro 90-minútový film s (na ich pomery) neskutočne dlhými dialógmi. ()

Reklama

Xeelee 

všetky recenzie používateľa

Pokusy o prznění Toma a Jerryho by se měly utnout už v zárodku něčím hodně ostrým. Víte, že Tom byl překvapenej, že Jerry mluví? Víte, že Jerry byl překvapenej, že Tom mluví? Víte, že já byl překvapenej, že všechna zvířátka mluví? A víte, že jsem vůbec nebyl překvapenej, že to byla stupidní americká rodinná komedie, dobrá tak akorát pro děti, co z toho ještě nemaj rozum, a pro retardy? Největším peklem byly muzikálový vložky. WTF? Jak se Tom s Jerrym mohli upsat k vystupování v takovém sentimentálním a ukecaném blábolu o přátelství? ()

MM11 

všetky recenzie používateľa

Hmm... tak co s tím? Snímek na motivy legendárního seriálu není úplně nudný či úplně špatně nakreslený. Dokonce i scénář je vcelku kvalitní a pro děti přináší poutavý příběh. Po delším uvažování (asi dvě minuty) Vám ale dojde základní odlišnost. Zatímco ze seriálu sálá nadšení a neotřelost, tenhle film nedokáže skrýt svoji konvenčnost. Ale dívat se na to dá. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Toma a Jerryho milujem už od detstva, preto mám na túto dvojicu proste slabosť a môže vyjsť hocičo a v akejkoľvek forme, asi vždy ma to bude baviť. Tu je nutné priznať, že 7-minútové nadupané epizódky môžu byť len ťažko kvalitatívne rovnako obsiahnuté aj v celovečernom snímku, a tento fakt je tu dosť cítiť. Priveľa songov, primálo gagov a akcie a celkovo už to, že Tom a Jerry rozprávali ma jemne iritovalo. Každopádne za mňa jasné tri hviezdy a aj napriek istým negatívam som sa bavil. 60 % ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Začátkem 60 let spolupracoval na seriálu český výtvarník,animátor a režisér, Václav Bedřich. (M.B)

Reklama

Reklama