Reklama

Reklama

Šou Toma a Jerryho

(seriál)
  • USA The New Tom & Jerry Show
všetky plagáty

Recenzie (6)

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Otcovia Flinstonovcov, Jetsonovcov, Scooby Doo, Top Cat, Medvedíka Yogiho,... a najmä Toma a Jerryho - Hanna a Barbera - sa v 70. rokoch rozhodli obnoviť niektoré zo svojich starších animákov. A tak vznikol tento seriál, ktorý sa však skôr podobá na televízne Hanna-Barberovky (Hucklebery Hound, Yogi Bear), ako na samostatné, častokrát oscarové, T&J kraťasy. Problém je najmä v rozpočte- zataľ čo samostatné, staré diely, ktoré boli určené do kín, stáli aj 35 000 dolárov, jedna časť tohto seriálu sa musela vmestiť do desatiny spomínanej čiastky. Tým pádom je horšia animácia (je síce pekná, no hrubá, nie tak detailná), celku chýba pôvodný hudobný doprovod a vtipom kreativita. Ak ale neporovnávam, vychádza z toho mierne nadpriemerný animovaný seriál, ktorý si zrejme zamilujú deti, pretože sú v ňom Tom a Jerry kamarátmi. Nie, to neberiem ako zápor- ja sám som mal v detstve túto verziu T&J zo všetkých najradšej a to práve pre ich kamarátstvo. ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Kdysi jsem to ráno sledoval na Primě, než jsem šel do školy. Bylo to někdy 2009, možná 2010. Tom a Jerry byli kámoši a v každém dílu řešili nějaké situace či bojovali proti nepřátelům (např. upír). Pamatuju si díl, kde nastoupili na brigádu k pirátovi na pirátské lodi. 3* ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Ja osobne som veľkým obľúbencom tejto milej dvojice a zvyčajne žeriem každý diel. Musím povedať, že tie prvotné diely boli asi najlepšie, ale ani tie novšie nie sú katastrofou. Výnimkou je asi práve tento seriál, ktorý v podstate ide úplne proti konceptu boja mačky s myšou a prináša nudné príbehy, kde Tom a Jerry vystupuje ako dvojica kámošov a rieši rôzne situácie. Musím ozaj tuho porozmýšľať, či som sa pri niektorom dieli reálne zabavil. 40 % ()

Potjoc 

všetky recenzie používateľa

Bavily mě vždycky jakékoli série Toma a Jerryho kromě původních. Něco mi nehrálo, proč tu jsou najednou kamarádi. A ono to bylo proto, že v době natáčení byla cenzura násilí v dětských filmech, takže ty tehdější pořady byly sice groteskní, ale nesměli si úmyslně udeřit, natož hodit bombu do obličeje. Ale čtyři hvězdy za to, že to bylo moje dětství, na kterých jsem vyrůstal a na které se dnes kouknu. ()

Reklama

Reklama