Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Nové dobrodružstvo

  • Slovensko Tom a Jerry (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poznáme ich z animovaných príbehov, na ktorých vyrástli celé generácie. Čo ak sa však vyberú do sveta - a to rovno do toho nášho, reálneho? Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Naháňačka kocúra a myši však skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (129)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Čo si myslíte o slonoch?“ – „Sú to majestátne a ušľachtilé tvory.“ Gosnellovi Šmolkovia oproti tomuto boli nálož pre dospelých. Je mi jasné, pre aké cieľové publikum sú Tom a Jerry určení, ale myslím si, že aj detský film môže byť spracovaný dobre a zle. Netvrdím, že Tom a Jerry film je spracovaný zle. Deťom sa asi, určite, páčiť bude. Ale určite, rozhodne a bez debaty nie je určený pre dospelého diváka. Dospelý divák sa v kine (resp. v miestnosti) bude nachádzať len ako sprievod detského diváka. Povedal by som, že cieľovou skupinou tohto filmu je cca 10-ročný divák. Dospelý si film jedným slovom neužije. Jediných zopár ústupkov preňho predstavuje šialený šéfkuchár, divný poslíček ženského pohlavia („Myslím, že ju vychovali vlci...“) a Michael Peña; ale nedajte sa oklamať, tí sú tu max. 15 minút. 2* za nostalgiu, keďže som ako malý pozeral seriál a rodičia mi kupovali komiksy, ktoré u nás v 90. rokoch vydával Tatran. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Starej dobrej Space Jam opět ožívá a v dnešní době se tenhle devadesátkovej kabát vyprašuje ve studiech za klapkou celkem často. Ono to zas už tolik nefunguje, jako kdysi, páč tenkrát to bylo něco, každopádně je to určitě na jedno skouknutí libový a dá se to v klidu přežít... Ovšem kámoši jak hrom jsou jen jedni a to ti, na kterých jsme mi kucííí osmdesátkový vyrůstali! 55% ()

Reklama

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Je to sice blbinka pro děti, ale je to super natočeno (hlavně se mi líbilo, že všechna zvířata jsou animovaná, nejen Tom a Jerry)... Dá se to označit za kýčovité a infantilně vtipné, ale nakonec je tam i nějaký příběh a dá se to přežít - taky ještě před pár lety by měli přidat žánr sci-fi ( videohovory, dron, skate s GPS). Celkově vzato, mi to výjde na slabší průměr...50% ()

helloween93 

všetky recenzie používateľa

Bohužel první live action Tom & Jerry movie nedopadl nijak slavně. Za kameru se postavil zkušený režisér Tim Story (Shaft nebo série Ride Along), ale nepodařilo se mu vtisknout filmu typický Tom & Jerry feeling, protože základním problémem je, že primárně není o kocourovi a myšákovi, ale o Chloe Grace Moretz a o její organizaci svatby v luxusním hotelu. Tom s Jerrym jsou jenom vedlejší postavy. Humor téměř nefunguje a podivná je i výstavba světa, ve kterém animaované postavy (všechny zvířata) koexistují ve světě lidí a nikoho netrápí, že vypadají animovaně. Škoda, mohla to být feel good bomba pro všechny generace, které na kultovních groteskách vyrůstaly. 2* ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Od "Tom & Jerry" som rozhodne neočakával kvalitný film. Najmä už len z titulu, že sa to odohráva v reálnom New Yorku a je to hybrid animácie s reálnymi hercami. Žiadny z týchto filmov nie je vysoko kvalitný a neponúka toho veľa. A tento nie je výnimkou. Poviem to na rovinu. Ak chcete kvalitnú zábavu s Tomom a Jerrym pozrite si staré krátke animáky od Freda Quimbyho. To je kvalitná dávka zábavy a tie príbehy majú dušu. To nie je prípad tohto filmu. Hlavná dejová línia ohľadom Chloë Grace Moretz nei je veľmi dobrá, plus je pravda, že Kayla vôbec nie je sympatickou postavou. Je to poriadna podvodníčka. No ak ona je podvodníčka, tak Jerry je tu doslova malý špinavý zlodej. Problémom je pre mňa aj skutočnosť, že niektoré gagy, ktoré sa tu dostanú v animovanej časti sú zrecyklované zo starých kraťasov. A hoci sú tie časti vtipné, tak opakovaný vtip už prestáva byť vtipný. Ale to isté by sa dalo povedať aj o scénke, kde Tom dostane bránou do hlavy a potom sa to niekoľkokrát zopakuje. Ale na druhú stranu zase film ukazuje čo asi väčšina ľudí bude chcieť. Naháňačku Toma a Jerryho, kde sa všetko okolo bude demolovať, uvidíme aj ich spoluprácu pre dobrú vec a okrem toho tie animované časti pôsobia veľmi prirodzene a fungujú. V jadre nemôžem povedať, že je to dobrý film, ale ako oddychový film na víkendové ráno je to v pohode. Ale nemyslím si, že fanúšikovia Toma a Jerryho to budú považovať za niečo výnimočné. Tí sa asi radšej vrátia k pôvodným starým animákom. Hodnotenie: C ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (12)

  • Po závěrečných titulcích je k vidění krátká filmová scéna. (Rominator)

Súvisiace novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (viac)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (viac)

Reklama

Reklama