Reklama

Reklama

Tom a Jerry: Nové dobrodružstvo

  • Slovensko Tom a Jerry (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Poznáme ich z animovaných príbehov, na ktorých vyrástli celé generácie. Čo ak sa však vyberú do sveta - a to rovno do toho nášho, reálneho? Keď sa Jerry presťahuje do luxusného hotela, kde práve prebieha svadba storočia, jej zúfalá organizátorka si najme Toma, aby jej pomohol sa myšiaka zbaviť. Naháňačka kocúra a myši však skoro zničí nielen jej kariéru a chystanú svadbu, ale aj celý hotel. (Continental film)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (129)

Psychor odpad!

všetky recenzie používateľa

Divím se, že snímek, který nadužívá a zároveň i banalizuje extrémní násilí na zvířatech, může obdržet PG rating. Hned v úvodu kupříkladu vidíme hrozivou scénu, při níž kocouru Tomovi spadnou na hlavu těžká rolovací vrata, a ještě ji čtyřikrát přibouchnou. Tom přežije nezraněn, aby hned vzápětí schytal do břicha surový a zcela bezdůvodný kopanec. Opravdu je takový film vhodný pro děti? Měla by jim snad tato samoúčelná brutalita připadat komická? V mládí jsem miloval pohádky bratří Grimmů, které násilím rovněž příliš nešetří, ale na rozdíl od snímku Tom and Jerry umožňují dětskému čtenáři pochopit protiklady světa, rozlišit dobro a zlo a nalézt zde i morální ponaučení. Režisér Tim Story postavy zvířat bohužel degraduje na pomyslné boxovací pytle, jež nepodléhají fyzické deformaci a necítí bolest. Jedná se o tupou adoraci agrese, která zde představuje univerzální klíč k řešení všech problémů. Za naprosto úděsnou považuji rovněž vizuální stránku snímku. Kombinace hraného filmu a kreslené animace působí rušivě, až přímo odpudivě. S ohledem na tyto skutečnosti uděluji snímku Tom and Jerry zasloužený odpad. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

druhy pokus dostat klasikov animovanych grotesiek (tom a jerry sa prvy raz v kinach objavili uz v roku 1940!) na velke platno nedopadol o nic lepsie ako jeho predchodca z pred tridsiatich rokov. ak povodne kratke pribehy fungovali na ploche desiatich minut tak to bolo hlavne vdaka crazy situaciam a extremnemu nasiliu (za co su v mnozstve krajin niektore epizody toma a jerryho zakazane). ta jednoduchost a priamociarost sa vsak Timovy Storymu nedokazala preniest na platno a spolu s dvojicou Weber/Neustadter (ktori maju za sebou doposial romanticke filmy pre mladych) neprisli s nicim novym co by bolo aspon trocha originalne a zaujimave a ospravedlnilo jeho prestrelenu dlzku. taky Zemeckis so svojim Rogerom Rabbitom nielenze bezchybne dokazal prepojit skutocnych hercov s kreslenymi ale svoj film obohatil i pribehom ktory nenudi. Storymu sa ta kombinacia prilis nedari a vacsina nahanaciek je neprehladna a uplne bez energie. navyse dizajn toma a jerryho mi vobec nesadol a mal som z neho pocit akoby vypadli z obdobia Gena Deitcha. Chloe Grace Moretz je skoda na taketo ulohy ale spolu s Penom (na ktoreho mam slabost) su jediny dovod preco som Toma a Jerryho dopozeral... ()

Reklama

berry.77 

všetky recenzie používateľa

Koukám že to spousta nepochopilo, ale tento kousek je připomínka starých scén vytržené z mnoha dílů a plus spousty postaviček okolo. Já osobně cokoli se stalo Jerrymu nebo Tomovi jsem si připomněl na scény ze seriálu. Prostě super naposledy jsem se bavil u Králíka Rogerse. A 5* na srovnání neznalosti co tvůrce stvořil. ()

metal.storm odpad!

všetky recenzie používateľa

Ja ani neviem, či sa toto dá naozaj ohodnotiť. Zamyslíme sa nad jedným, a to, či je tento film úcta k tak známemu a úspešnému seriálu, alebo je to výsmech? Snáď najväčšia americká čubka oblieka kostým (začnem nadávat, pre užívateľov, ktorým sa to nepáči, prosím nečítať) obrovského New Yorkského hovna bez najmenšej úrovne, a gastronómia aj filmový priemysel sú v prdeli. Animácia? Rok 2021 bol práve pochovaný tak hlboko, až rybička v akváriu začala ukazovať "to správne" emodži. Do pozadia hrá hip-hop, či čo, a najhoršie je, že keby tam Tom a Jerry neboli, nič by sa nestalo. Dokonca by to možno malo väčší úspech. A pokiaľ to bolo smerované na deti, prosím, kurva, nepúšťajte im to. Na konci filmu mám pocit, že sa mi dostala do hlavy opica s gongami, moje IQ kleslo na jedno z prvých desiatich čísel a za chvíľu si šnupnem voskovku. ()

Vabr 

všetky recenzie používateľa

Je to cringe, sra*ka, IQ 0 film - říkejte tomu jak chcete, ale jednoduše to spadá do této kategorie komedií. Takže kdo už předem ví, že nemá takový typ komedií rád, může tento film vynechat. Já jsem milovníkem přesně tohoto cringe retardovaného provedení, takže to je podle mého gusta. Je zde tuna scén, kdy se Tom a Jerry nesmyslně mlátí a nahání a vždy jsem se zasmál - ne že by to bylo vtipné, ale spíš jak to bylo prvoplánové a tupé, a to mě děsně bavilo. Ale oni jsou de facto vedlejší. Podstatnější a vtipnější tu je stoprocentně Chloë Grace Moretz, která se může prohlásit za plnoprávnou královnu tohoto skvostu. Ta holka prostě jede a vždy jsem se u ní zasmál...chci s ní VÍC komedií 😍🤩!! Takže komedie u mě zafungovala. Příběh je jednoduchý, ale přesto dokáže bavit a přicházet s vtipnými situacemi, takže opět skvělé! Postavy mě bavily stejně jako jejich vtipy a vmíchání 2D zvířat do 3D světa by nemohlo být funkčnější. Prostě na výbornou! Film jsem si užil a ode mě dostává zasloužené 4*. (Na 5* mi tam chybělo více vtipů.) Chtěl bych ještě zopakovat, že to není film pro každého, musíte totiž přistoupit na jejich humor, nebo si to neužijete - já si to užil, brácha ne. Vyhodnocení: V takovém hotelu bych chtěl být ubytovaný 🤗 ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (12)

  • Z důvodů pandemie COVID-19 se na postprodukci pracovalo z domova. (10milda)
  • Ve filmu se na okamžik ve scéně, kde číšník předává lahve šampaňského pomocníkovi, objeví známý zpěvák Ozuna v roli pomocníka. (padawan88)

Súvisiace novinky

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

Prequel Šíleného Maxe má datum premiéry

27.12.2020

Furiosa, prequel Šíleného Maxe od režiséra George Millera a studia Warner Bros. má oficiálně stanovené datum premiéry. Snímek v hlavní roli s herečkou Anyou Taylor-Joy (Dámský gambit) tak dorazí do… (viac)

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

Studio Warner Bros. přišlo s obří novinou

03.12.2020

Poté, co před třemi týdny studio Warner Bros. oznámilo plány pro uvedení snímku Wonder Woman 1984 souběžně v kinech i na streamovací službě, a také po nedávných spekulacích, že podobný osud by mohl… (viac)

Reklama

Reklama