Reklama

Reklama

Agenti S.H.I.E.L.D.

(seriál)
  • Česko Agenti S.H.I.E.L.D. (viac)
Trailer
USA, (2013–2020), 97 h 8 min (Minutáž: 41–45 min)

Predloha:

Stan Lee (komiks), Jack Kirby (komiks)

Hrajú:

Clark Gregg, Ming-Na Wen, Chloe Bennet, Elizabeth Henstridge, Iain De Caestecker, Brett Dalton, Nick Blood, Henry Simmons, Adrianne Palicki, Luke Mitchell (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(7) / Epizódy(136)

Existence superhrdinů a mimozemšťanů se stala veřejně známou a svět se snaží vyrovnat s touto novou realitou. Pod vedením agenta Phila Coulsona tak vzniká nový tým specializovaných mužů tajné organizace S.H.I.E.L.D, kteří se s touto realitou musí utkat. (TV Nova)

Recenzie používateľa kishi_SO k tomuto seriálu (7)

Season 1 (2013) (S01) 

dalsou serialovou staciou MCU u mna su Agenti SHIELD. Uz jedneho feministicky-emancipovaneho agenta som zvladol, no teraz je ich predo mnou hned niekolko. Neviem co si mam o seriali ako takovom mysliet. Je to prijemne prepojenie medzi jednotlivymi filmamy, co to dovysvetluje a celkovo nenudi. Ale preboha ten rozdiel v kvalite jednotlivych dielov?! Po jednom diely sa citite ako po lobotomii, pri inom zas lutujete, ze ma iba tak kratku stopaz. Koniec koncov vsak svoju ulohu splni. Zabavi Vas kym pride dalsia filmova nadielka. ()

Season 2 (2014) (S02) 

druha seria agentov (o poznanie lepsia ako prva) mi pride trochu zvlastna. Nie v zlom zmysle slova. Vyzera ako pozliepana s minimalne dvoch liniek. Prva polovica serie bojuje s Hydrou, zatim co druha s Inhumans. Zvlastne, ale nie zle. Zacina sa mi tento serial pacit. ()

Season 3 (2015) (S03) 

cim dalej, tym viac ma tento serial bavi. Avsak musim priznat, ze pri tejto serii som bol trochu sklamany zo zaveru. Prva polovica serie fakt dobra, co sa tyka obelisku, zoznamovania sa s Maveth atd., po samotne finale dost dobre (The Hive sice miestami pripominal Nea). Zaver sice na urovni, ako spominam ale mozno som cakal viac. I ked o prekvapenia a napatie nebola nudza. Mozno iba videne v zlej nalade. ()

Season 4 (2016) (S04) 

tak tato seria bolo asi to najlepsie co som videl z Marvel serialov. Prva polovica da sa povedat priemerna s vynikajucim Ghost Riderom a druha Agents of Hydra fenomenalna. Cela ta myslienka okolo frameworku, Aida, a druhe zivoty bola absolutna pecka. Tolko emocnych erupcii, napatia, strachu a cirej beznadeje som este nevidel. Skoda, ze tomuto serialu trvalo az 4 sezony, ze dosiahol svoj vrchol. Urcite sa tesim na dalsie. ()

Season 5 (2017) (S05) 

no to cestovanie v case by som este bral. Takisto ako sa mi pacila alternativna realita minulej serie, tak aj buducnost bola zaujimava. Skoda len, ze to bolo zasadene do kozmu. Tam by som asi videl slabinu serie. Druha polovica s gravitoniom isla mimo mna. Ani Hydra, ani Talbot, dokonca i to emotivne finale. ()

Season 6 (2019) (S06) 

trochu som sa bal zasadenia deja do vesmiru. Nakoniec to ale bolo celkom dobre zvladnute (na rozdiel od 5 serie). I ked zaciatok serie je na nervy, ked kazda epizoda ma svoju dejovu linku a vy pri sledovani len krutite hlavamy co to pozerate, musim uznat, ze teraz sa im tento prienik liniek vydaril velmi dobre. ()

Season 7 (2020) (S07) 

7. seria sa nesie v rovnakom style ako serie 5 a 6. Na rozdiel od nich vsak trpi prekombinovatelnostov. Nie nie je to pochvala. Clovek sa strati behom chvile. Pekne rozlucenie sa s timom, emocie zarezonovali a koniec. Vrchol serial zazil v serii cislo 4! ()

Súvisiace novinky

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

Druhý ročník Comic-Conu Prague se blíží!

18.09.2021

Druhý ročník festivalu Comic-Con Prague proběhne v termínu 15. – 17. října 2021 v pražském O₂ universu. Comic-Con Prague 2021 nabídne fanouškům sci-fi, fantasy a hororu velmi pestrý a bohatý program… (viac)

Nick Fury dostane vlastní seriál

Nick Fury dostane vlastní seriál

29.09.2020

Samuel L. Jackson je připraven vrátit se ve vlastním seriálu na streamovací službě Disney+. Jeho postava Nicka Furyho by se měla dočkat nového seriálu, který napíše Kyle Bradstreet (Mr. Robot). Zatím… (viac)

Marvel TV žije dál

Marvel TV žije dál

15.08.2019

Když se řekne Marvel, spoustu lidí okamžitě napadne Kevin Feige, šéf filmové divize. Jenže pak je tu i Marvel TV, mladší bratříček, který má na svědomí například Agenti S.H.I.E.L.D., nebo všechny… (viac)

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

Jak seriály změní marvelovské univerzum?

30.06.2019

Šéf Marvel Studios Kevin Feige stále dává rozhovory v rámci PR kolečka před novým Spider-Man: Daleko od domova a jeden z nich se teď stočil i směrem k blížícím se seriálům na streamovací službě… (viac)

Reklama

Reklama