Reklama

Reklama

Avengers 2: Vek Ultrona

  • Česko Avengers: Age of Ultron (viac)
Trailer 7
USA, 2015, 141 min

Pokus miliardára Tonyho Starka oživiť program na udržanie celosvetového mieru sa skončil neúspechom. Navyše jeho tím nechtiac prebudil ničivé sily neznámej umelej inteligencie, ktorá chce vyhladiť nedokonalé ľudstvo z povrchu Zeme, a zrazu je v stávke osud celej planéty. Po zásahu proti zločineckej spoločnosti Hydra a analýze kameňa z Lokiho žezla povstal zlovoľný ničiteľ Ultron a zdá sa, že disponuje takou desivou silou, akej tentoraz nedokážu čeliť ani Avengers. Jeho robotickú armádu riadi geniálna umelá inteligencia, ktorú nedokáže prekonať žiaden živý tvor. Ultron plánuje zničiť svojich protivníkov - tím Avengers, a potom celé ľudstvo, pretože je zúfalo nedokonalé. Ochrancovia Zeme a najväčší superhrdinovia Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johanssonová) a Hawkeye (Jeremy Renner) sa musia znova spojiť, aby zachránili svet. Na svojej ceste za spásou ľudstva sa stretnú so starým priateľom, ktorý má novú tvár aj meno Vison (Paul Bettany). Zároveň spoznajú dvoch nových hrdinov s nadľudskými schopnosťami. Dvojičky Wanda Maximoffová, alias Scarlet Witch (Elizabeth Olsenová) a Pietro Maximoff, alias Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) však pracujú pre nepriateľskú spoločnosť Hydra. Osud sveta závisí na nových krehkých spojenectvách s dávnymi priateľmi a novými superhrdinami, ale aj na nečakaných zvratoch osudu. A vyvrcholí veľkolepým filnálnym stretom síl Dobra a Zla. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Blackhand47

Blackhand47 (hodnotenie, recenzie)

Johnny_SVK

Vláda se usnese, že je třeba, aby se všichni se superschopnostmi registrovali a odhalili svou pravou identitu, jinak budou považováni za nepřátele a vlastizrádce. Iron Man je jedním z těch, kdo to podporují a Cap je velký odpůrce, jelikož si myslí, že odhalení bude vést k ohrožení rodin hrdinů i jejich samotný soukromý život. Tak se tedy hrdinové a zloduši rozdělili na 2 frakce a začali se bít mezi sebou.

na príspevok reagoval Johnny_SVK

LizianShaw

LizianShaw (hodnotenie, recenzie)

Ja jsem se ale nedockave chvel na Iron Mana a Thanose spolu :D A Hulk, Thor, Hawkeye... Tohle slozeni se vic podoba Shieldu nez Avengers.

na príspevok reagoval Blackhand47

Milky.

Milky. (hodnotenie, recenzie)

VojinRyan

Tak GotG nebyl zrovna risk, ale dokonalý kalkul. Ten film neriskoval skoro v ničem, všechno bylo tak aby se líbilo průměrnému divákovi.

na príspevok reagoval VojinRyan

VojinRyan

VojinRyan (hodnotenie, recenzie)

Veru Marvel sa nebojí experimentovať s vlastnými filmami. Jeden risk v podobe GotG im vyšiel parádne a Marvel má z čoho čerpať. A teraz Civil War veľmi potešil. Ale stále mi tam chýbajú dve veci. Spider-Man (, ktorého by podla všetkého mohol Marvel konečne dostať späť ) a Wolverine. Keď tam oni budú, ja môžem s kľudom Angličana umrieť od blaha :)

na príspevok reagoval Milky.

Uživateľ LizianShaw zmazal svoj príspevok.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

Echelon1

Četl jsem, že jeden kámen by mohl v Doctoru Strangeovi - a sázim, že tenhle film právě otevře ty možnosti pro poslední tři kameny

na príspevok reagoval Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnotenie, recenzie)

TheDarKnig

Presne to. Navyše, kraviny ako napr. pretvoriť vlaky reality kameňom na lietajúci expres tam nebude. V Thor 2 dokázal pretroviť Vesmír do inej podoby (možno vie ovplyvňovať fyzikálne zákony), kameň priestoru vie samozrejme otvárať červie diery skrz vesmír (nie je o čom) a kameň moci pri kontakte s niečím (okrem majteľa, ktorý ho dokáže ovládať) likviduje (tiež nie je o čom). Čiže tak skoro až "rozprávkovo" ladené to nie je. Len tie zvyšné tri kamene budú asi problém.

na príspevok reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

TheDarKnig

Teď to čtu - píšou, že by mohli ale jisté to není. Každopádně já přece jenom radši Whedona - a když už ne on, tak alespoň ať k tomu napíše scénář a Russovi to natočí

na príspevok reagoval TheDarKnig

Echelon1

Echelon1 (hodnotenie, recenzie)

S.W.A.T , TheDarKnig

SWAT: Snáď sa budú držať toho, čo ukázali doterajšie filmy s Kameňmi nekonečna. 

TheDarKnig No, ako sa to vezme...V Star Wars zničili planétu v jednom zábere a nie je to vôbec tak epické, ako keď si pozrieš povedzme 2012 od Emericha... :D Navyše, ešte ostávajú tri kamene a pre sfilmovanie snáď najťažšie. 

na príspevok reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnotenie, recenzie)

S.W.A.T

něco v MZ článku psali, že by to točili bratři Russovi, ale možná jsem to jen špatně pochopil. Každopádně ať už Whedon nebo oni, stále by to bylo super

na príspevok reagoval S.W.A.T

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnotenie, recenzie)

Blackhand47 , TheDarKnig

Tak když ukecaj toho Whedona aby se vrátil, tak by to snad i mohlo jít. A rozpočet by mohl být fakt monstrózní - Marvel musí vědět, že tady se jim to vrátí a ještě si nahrabou prachy, o kterých se jim nesnilo

na príspevok reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnotenie, recenzie)

S.W.A.T

všechno je zfilmovatelný, jenom třeba velký rozpočet a tvůrčí fantazii :) Samozřejmě nějaké rozkládání lidí na kostky a sklo tam nutně být nemusí, ale změny v realitě a vyhubení poloviny vesmíru a tak.. To si vím představit jako jeden z nejepičtějších momentů filmové historie :)

na príspevok reagoval S.W.A.T, Echelon1

Súvisiace novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (viac)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (viac)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (viac)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (viac)

Reklama

Reklama