Reklama

Reklama

Avengers 2: Vek Ultrona

  • Česko Avengers: Age of Ultron (viac)
Trailer 8

Pokus miliardára Tonyho Starka oživiť program na udržanie celosvetového mieru sa skončil neúspechom. Navyše jeho tím nechtiac prebudil ničivé sily neznámej umelej inteligencie, ktorá chce vyhladiť nedokonalé ľudstvo z povrchu Zeme, a zrazu je v stávke osud celej planéty. Po zásahu proti zločineckej spoločnosti Hydra a analýze kameňa z Lokiho žezla povstal zlovoľný ničiteľ Ultron a zdá sa, že disponuje takou desivou silou, akej tentoraz nedokážu čeliť ani Avengers. Jeho robotickú armádu riadi geniálna umelá inteligencia, ktorú nedokáže prekonať žiaden živý tvor. Ultron plánuje zničiť svojich protivníkov - tím Avengers, a potom celé ľudstvo, pretože je zúfalo nedokonalé. Ochrancovia Zeme a najväčší superhrdinovia Iron Man (Robert Downey Jr.), Captain America (Chris Evans), Thor (Chris Hemsworth), Hulk (Mark Ruffalo), Black Widow (Scarlett Johanssonová) a Hawkeye (Jeremy Renner) sa musia znova spojiť, aby zachránili svet. Na svojej ceste za spásou ľudstva sa stretnú so starým priateľom, ktorý má novú tvár aj meno Vison (Paul Bettany). Zároveň spoznajú dvoch nových hrdinov s nadľudskými schopnosťami. Dvojičky Wanda Maximoffová, alias Scarlet Witch (Elizabeth Olsenová) a Pietro Maximoff, alias Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) však pracujú pre nepriateľskú spoločnosť Hydra. Osud sveta závisí na nových krehkých spojenectvách s dávnymi priateľmi a novými superhrdinami, ale aj na nečakaných zvratoch osudu. A vyvrcholí veľkolepým filnálnym stretom síl Dobra a Zla. (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

Desátému Rychle a zběsile ujel rozpočet

18.11.2022

Jako by nestačilo, že desáté Rychle a zběsile muselo vyměnit režiséra Justina Lina (Star Trek: Do neznáma, Rychle a zběsile 5), který nevydržel pracovat po boku egoisty Vina Diesela, za rutinéra… (viac)

Joss Whedon se vrací do televize

Joss Whedon se vrací do televize

15.07.2018

Režisér prvních dvou Avengers Joss Whedon se mezi geeky poprvé proslavil díky seriálu Buffy, přemožitelka upírů. Od té doby měla jeho kariéra jenom vzestupnou tendenci, jenže pak přišlo zklamání řady… (viac)

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

Toby Kebell půjde po krku Vinu Dieselovi

28.06.2018

Akční komiks Bloodshot s Vinem Dieselem (Rychle a zběsile) v hlavní roli se pomalu přesouvá před kamery a nyní bylo konečně taky oznámeno obsazení hlavního záporáka. Postavu nelítostného Axe,… (viac)

Black Panther velkolepě ovládl kina

Black Panther velkolepě ovládl kina

19.02.2018

Dlouho to vypadalo, že je značka pro blockbuster to nejdůležitější. Teď se však ukazuje, že je (minimálně) stejně důležitá i péče o ní. Kdybyste se před pár lety zeptali, jestli za první víkend utrží… (viac)

Reklama

Reklama