Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď sa jedného dňa zraní olympijský hokejista Doug Dorsey, jeho život prestane mať zmysel, pretože už nemôže hrať profesionálny hokej. Túžba po najvyšších métach sa mu tak rozpadne ako domček z karát. Kate Moseleyová je jednou z najtalentovanejších krasokorčuliarok na svete, ktorá žije iba pre výhru na zimných olympijských hrách. Má však nemalý problém - nemôže si nájsť toho správneho športového partnera. Jedného dňa jej tréner predstaví nového potenciálneho partnera, ktorý však nemá žiadne krasokorčuliarske skúsenosti. Kate je nemilo prekvapená a neubráni sa istej dávke odporu, ale pre Douga je to jedinečná šanca znovu sa dostať na ľad. Dougov entuziazmus a nadšenie však napokon oboch motivujú, aby sa pustiili do extrémne náročného, namáhavého a vyčerpávajúceho tréningu, pokúsili sa dosiahnuť svoj sen a získať olympijskú medailu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (260)

rockwoman 

všetky recenzie používateľa

Sněhurka: Sprchuješ se taky někdy? Gretzky: Chceš mě sbalit? Devadesátková romanťárna. Nezapomentulný hlášky: Máš přece zoubky. Zoubky... zoubky... zoubkyyyy ッ Fajn songy = Joe Cocker - Feels like Forever atd. Kde jsou ty časy, kdy holky a kluci ve filmech vypadali ještě přirozeně. S nostalgickým povzdechem díky za tyhle nenáročný devadesátky, který i po třiceti letech stejně pobaví. ()

Decker 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film jsem mel sveho casu strasne moc rad (asi to bylo zpusobeno tim, ze jsem v te dobe hral hokej :-)) a poustel si jej stale dokola. I dnes pokud se k nemu dostanu stale ma pro me svoje kouzlo a to hlavne zasluhou uzasne ustredni dvojice, ktere vevodi D.B. Sweeney jako odpiskany hokejovy utocnik a trochu namyslena az frackovita Moira Kelly coby nadana krasobruslarka avsak bez partnera. Konec filmu nema chybu a je to ohromna podivana. ()

Reklama

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Pamätám sa ešte na základke, ako to všetky moje spolužiačky žrali. A ja, tajne zamilovaný do Moiry Kelly, som sa tváril, že ma Ľadové ostrie nezaujíma. Jasné, že ma zaujíma, aj po stoosemdesiatej repríze! Narozdiel od iných preceňovaných slaďákov (Hriešny tanec), táto naivná romantika nikdy nestratí nič zo svojho kúzla. Nech je vizuál zostarnutý ako chce. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

v cesko slovensku kultovka, hlavne vdaka nove a diere na trhu a hlade po americkych romantickych komediach ktore v minulom ceskoslovensku chybali a ked uz sa nejake vyskytli nikdy neboli z tak zaujimaveho prostredia ako hokej a krasokorculovanie (chalani sa vidia v sweeneyim a jeho kukuci a dievcata urcite neodolaju krehkej ale ustipacnej moire kelly)... reziser glaser po running manovy otocill kormidlo o 180 stupnov a urcite bol ocareny stanicou MTV a vtedajsimi klipamy, lebo polovica filmu je v podstate len videoklip (same montaze za zvukov vtedajsich hitoviek!) s miestami otravnymi spomalovackami... v porovnani s dnesnymi romantickymi komediami pre mladych je to dost nevinne, ale ma to stale svoje caro a hlavne will ferrell okopiroval cely dej do svojej komedie blades of glory (vratane nebezpecnej piruety)... ()

flanker.27 

všetky recenzie používateľa

Slaďárna typu tak blbé (přeslazené), až je to zábavné. Není snad klišé, které by se tu neuplatnilo, zápletka na úrovni harlekýnek, bez nápadu, postavy nezajímavé, všichni soupeři bezcharakterní, alespoň že se cynik může zasmát. A pochopitelně to co se tu předvádí na ledě nemá se skutečným krasobruslením nic společného. ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (7)

  • Španělská verze filmu má 102 minut. (Cheeker)
  • Při nátáčení se společně s D.B. Sweeneyem věnovala dva měsíce tréninku krasobruslení. Při tomto tréninku mezi nimi vzniklo blízké přátelství, které trvá dodnes. (Bauer)
  • Přímo na place při natáčení si Moira Kelly, která hraje Kate, zranila kotník. (Bauer)

Reklama

Reklama