Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bola majetkom ešte rodu Romanovcov. Táto drahá starožitnosť však teraz z Moskvy zmizla. Honba, ktorá sa zmiznutím odštartovala privádza Jamesa Bonda (Roger Moore) na stopu tým, ktorí sa o starožitnosť uchádzajú najusilovnejšie. A ako muž s dobrou intuíciou tuší, že za prípadom sa skrýva oveľa viac, ako pár miliónov dolárov. Je tu totiž šialený ruský generál Orlov, ktorý chce zaútočiť na Nemecko, aj keď jeho nadriadení sú zásadne proti. Lenže Orlov je príliš tvrdohlavý, aby sa nechal len tak odradiť. Kľúčovým ťahom v operácii bude získať si dôveru krásnej ženy s tetovaním chobotničky. Bond je na takéto misie predsa expert... (RTVS)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Kakho-oto zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Kakho-oto zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Kakho-oto zmazal svoj príspevok.

DannyBurino

DannyBurino (hodnotenie, recenzie)

Skvělý díl Roger se v akci mnohem líp orientuje a scéna kde Bond sklouzne po zábradlí s ákáčkem a postřílí skupinku žoldáků je jeho nejlepší cool scéna.

na príspevok reagoval Martin741

JackBurda

JackBurda (hodnotenie, recenzie)

Po Moonrakerovi druhá nej Mooreova Bondovka. Scéna s AKčkem na zábradlí v chrámu byl Mooreův nejvíc cool kousek. Navíc záporákův poskok byl Sandokan. 5*

stanod

stanod (hodnotenie, recenzie)

Neviete niekto z ktoreho filmu je ta ukazka tuna, lebo teda vcera som videl Chobotnicku v telke a z tohto to teda urcite nie je...

Kakho-oto

Kakho-oto (hodnotenie, recenzie)

Pro mě osobně naopak jedna z nejlepších bondovek vůbec. Spolu s Agent, který mne miloval nejlepší bondovka s Moorem.

na príspevok reagoval Martin741

Uživateľ swed zmazal svoj príspevok.

 (hodnotenie, recenzie)

Neni to jedna z nejpovedenejsich bondovek s Rogerem Moorem - ale rovnou ta nejlepsi......

Súvisiace novinky

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

Zemřel původní Boba Fett Jeremy Bulloch

18.12.2020

Ve věku 75 let zemřel herec Jeremy Bulloch, původní představitel námezdního lovce Boba Fetta z Impérium vrací úder a Návrat Jediho. Stalo se tak jen týden poté, co zemřel jiný herec ze Impéria, David… (viac)

Reklama

Reklama