Reklama

Reklama

Projekt X sleduje tři zdánlivě nenápadné studenty 4. ročníku, kteří se snaží zviditelnit před svým odchodem z vysoké školy. Jejich myšlenka byla zcela nevinná – uspořádat večírek, na který nikdy nikdo nezapomene. Ale na to, co je čekalo, nebyl připraven nikdo. Zprávy se šíří rychle, sny jsou v troskách, pověst poskvrněna a na konci všeho se zrodí legendy. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (867)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Tak toto je totálny bordel, ktorý sa len tak nevidí. Projekt X pod producentským dohľadom Todda Philipsa dopadol presne tak ako sme chceli. Ano, ja viem, film nemá v podstate ani žiadny príbeh, ale skrátka tie postavy a spôsob (kamera) ako to je prezentované divákovi vás dostane (pokiaľ máte radi štýl ala Hangover). Hlášky sú teda fakt super, takto som sa už dlho nepobavil. Začiatok filmu je fakt skvelý a prekvapilo ma ako rýchlo som sa doňho dostal. To bude ale asi tým, že ten film sa nerozbieha. Projekt X už začína rozbehnutý a postupne pridáva na tempe. Je to jednoduché a detinské, ale pre mňa perfektné zrežírované a s tou správnou partou po vašej pravici a lavici sa budete perfektne baviť. 75% - 4* ()

Flego odpad!

všetky recenzie používateľa

Traja kamoši usporiadajú party pre priateľov a tá sa zvrhne v niečo neopakovateľné. Aj tvorcom tohto skvostu sa všetko vymklo z rúk ( zámer prekonať všetky akceptovateľné pravidlá im rozhodne vyšiel ) a natočili bezbrehú teen hovadinu bez zmyslu, prerušovanú klipovými zábermi na baviacu sa mládež za účasti techno hudby. Pravdou je, že snímok debutujúceho Nima Nourizadeha sa nedá s ničím porovnať, toto je jednoducho najväčší ašpirant na najhlúpejší film desaťročia. A nepomohla mu ani jediná scéna, ktorá ako-tak stojí za zmienku ( prvá návšteva polície ) a ani pekné baby. ()

Reklama

Hrabka 

všetky recenzie používateľa

Jedna velká megachlastačka. Nic víc, nic míň. Kdo čeká nějakou chytrou komedii, ten se nedočká ani v nejmenším. Zábava téměř o ničem, vlastně jediný, co dokázalo pobavit, byl liliputánek. :-D Ale přestože to je úplně o hovnu, tak je to sympatickej počin. Sice bych to radši prožil než na to hodinu a půl koukal, ale jedno zhlédnutí je v pohodě. 60% ()

Genero 

všetky recenzie používateľa

Další z produktů americké „filmové“ tvorby, v němž se v celé své nahotě odkrývá naprostý kulturní a morální úpadek zdegenerované západní společnosti. Jsem upřímně rozhořčen, pohoršen a zděšen způsobem zábavy buržoazní mládeže, jejíž rodiče evidentně v bezohledné honbě za mamonem zcela opomněli výchovu základních společenských a lidských norem. Nebo snad rezignovali? Dílo by bylo možné považovat za nastavené zrcadlo, v němž můžou američtí pubescenti, bezradně a bez zkušených rad se probíjející životem, vidět sami sebe v plytkém, obscénním divadle plném drog, nechráněného sexu a zpátečnické, tzv. rapové hudby se značně pokřiveným názorem. Je zcela typické, že jediná pokrokově smýšlející postava, proletář T-Rick, je zde karikována do podoby věčně zfetovaného a retardovaného distributora omamných jedů, jehož občanská vzpoura proti prohnilé kapitalistické společnosti je uhašena a zadupána do země tvrdou podrážkou represivního orgánu vedeného obludným, hrabivým molochem Wall Streetu. Můžeme být šťastni, že v naší svobodné, socialistické zemi jsou mladí lidé neomylně a neochvějně vedeni takovou organizací, jakou je SSM, k příkladnému plnění pracovních, studijních a občanských povinností a k aktivní účasti na urychlování sociálně ekonomického rozvoje naší společnosti v rámci revolučního učení dělnické třídy marxismu-leninismu. A je pouze zpátečnickým bludem, že se naše socialistická mládež nedokáže spokojeně a bezstarostně bavit i v rámci konvencí a bez přemíry alkoholu a návykových látek! Viz foto. ()

juta 

všetky recenzie používateľa

Neříkám, že by se to nemohlo stát, ale tohle bylo prostě moc. Nechápu proč je tak důležitý se na každé párty ožrat a považovat za skvělý to, když někdo odpálí keramického trpaslíka bejsbolkou. Sranda se dokáže udělat i jinak. Projekt X je teenagerovská komedie a já jako odrostlejší už tomu zas tak neholduji. I přesto jsem se dokázal zasmát a rozhovor s tatínkem nakonec příjemně zakončil celou pařbu. Týrání pejska jim teda ale neodpustim. :-) ()

Galéria (47)

Zaujímavosti (36)

  • Kvôli filmu sa musel režisér Nima Nourizadeh presťahovať z Londýna do Los Angeles. Spočiatku mu sľubovali, že to bude len na dva týždne. Nakoniec strávil v Los Angeles dva roky. (Greenpeacak)
  • Kvôli filmu vytvorili tvorcovia špeciálnu internetovú stránku, kde sa mohli ľudia prihlásiť do komparzu. Jediným a základným kritériom bol vek nad 18 rokov. (Greenpeacak)

Súvisiace novinky

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

Best of 2012 dle popředních uživatelů ČSFD.cz

06.01.2013

Stejně jako v loňském roce, i letos vám přinášíme přehled nejlepších filmů uplynulého roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Nejoblíbenějším… (viac)

Pokračování, pokračování, pokračování

Pokračování, pokračování, pokračování

10.03.2012

Americká kina se po zimní mizérii konečně teší solidní návštěvnosti. Hned několik filmů si vedlo tak dobře, že studia okamžitě nařídila pokračování. Především se daří Cestě na tajuplný ostrov 2,… (viac)

Reklama

Reklama