Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvoch raperov Chrisa (Tequan Richmond) a Dylana (Zac Goodspeed) zo strednej zaujímajú len dve veci - hudba a balenie sexy kočiek. Najlepší spôsob, ako dosiahnuť oboje, je usporiadať najväčšiu party na svete! Chrisovi rodičia musia náhle odísť na pohreb a on zostane doma sám. Dylan mu navrhne, aby usporiadali žúr. Zrovna totiž do mesta prišiel niekto z nahrávacieho štúdia a mal by ich počuť, ako rapujú medzi ľuďmi. Chris chce pozvať len pár ľudí, ale Dylan to rozšíri všade a na večierok prichádza oveľa viac ľudí, než bolo pôvodne v pláne. Chris to chce zrušiť, ale má prísť aj Autumn (Tristin Mays), na ktorú myslí už od druháku. Párty sa rozbieha, je tu kde kto, aj tučná spolužiačka a nejakí chudáci tretiaci, ale muž z nahrávacieho štúdia ani vytúžená Autumn nikde... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (17)

katherine7 

všetky recenzie používateľa

What the fuck is this shit? Moc kopírka Let´s Dance: Revolution, co se choreografie týká. Jakmile jsem to uviděla.. měla jsem chuť řvát a rozbít obraz televize. Hudba ušla.. ale taky jenom směska věcí z jiných filmů. Prostě žádný originál.. samá kopírka. Ani sama vlastně nevím, proč jsem se na tohle vydržela dívat.. menší omyl. Jedna * ani nevím za co.. možná tak za sympatického hlavního protagonistu. ()

Mikecat odpad!

všetky recenzie používateľa

Banda sfetovaných temerafov plných neúcty voči druhým a voči sebe samým si rapom dokazujú aký sú úbohý a ich vyfetované hlavy plné sračiek lezú na povrch. Jediná úsmevná scéna z filmu - ked sa vypasená 150kg školáčka živená McDonaldom prepadne cez strop pri znasilnení jedného chudého pekného dementa, ktorému už rap načisto odparil mozog. Na povrchu výchto výkalov pláva chúďa krásna Tristin Mays, ale celej tento žumpe nemôžem dať hviezdu ani vďaka nej. ()

Reklama

CrashONE 

všetky recenzie používateľa

Blbost všech blbostí. Kravina na entou. Co tohle sakra mělo být? Děj naprosto o hovně, postavy kromě zatraceně sexy Tristin Mays tak nesympatické, že člověka nutí si hodit oprátku. Hodinu jsem zvládl se dívat a div, že jsem si u toho nevytrhal všechny vlasy na hlavě. Půl hvězdu za hudbu a další půl hvězdu za taneční čísla. Jinak naprostá ztráta času. ()

LangiJ 

všetky recenzie používateľa

Hudební/taneční filmy mám ráda, takže za mě plus za pěknou hudbu a taneční sestavy, zbytek už bohužel nic moc, některý scény mi přišly až trapný a největší průšvih byl dabing rapu těch dvou maníků. Buď titulky nebo radši nic, nezpívali o ničem světoborným, ale rozhodně to nechat v angličtině, v češtině to znělo dost divně. ()

Aleais 

všetky recenzie používateľa

Teenagerská vec, ale bavilo ma to. Síce hop hip nemusím, ale tak sedelo to tam, bolo to aj vtipné (to s tým záchodom ehm :D ) a obsahovalo to tanec. Nechcem byť pri tomto filme zbytočne náročná, išla by som sama proti sebe, keďže som sa strašne na tom smiala. A ak by som dala nižšie ohodnotenie, nekorešpondovalo by to so skutočnosťou. :) 4* ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama