Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení. (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (395)

freddy 

všetky recenzie používateľa

Relativně příjemné překvapení. Zvykl jsem si koukat na Ashtona Kutchera každý den, protože momentálně si nenechám ujít ani jediný díl seriálu Zlatá sedmdesátá, kde se Ashton objevuje v každém díle a který každý den vysílá HBO Comedy. A byl pro mě dost nezvyk, vidět ho v jiné roli než jako méně inteligentního Michaela Kelsa. Ale zvykl jsem si a Ashton mě bavil i v tomhle filmu, zkrátka jemu asi opravdu nejlépe sedí komedie. Cameron Diaz je zase stálice na poli komedií, ať už vzpomeneme např. Svatbu mého nejlepšího přítele či Něco na té Mary je. A když se Ashton a Cameron spojí v jednom filmu jako dva neznámí lidé, kteří se nechají oddat 4 hodiny poté, co se poznali, pak vyhrají jackpot 3 miliony dolarů a soudce je při rozvodu odsoudí k šesti měsícům tvrdého manželství, než je rozvede, tak to je velice zajímavé. Ale těm dvěma tyhle jejich role sedly a jsou opravdu schopní tuhle průměrnou komedii vytáhnout až někam do nadprůměru. Jsem přesvědčený, že u této komedie bych se bavil i bez těchto dvou herců, ale s nimi je to ještě o stupínek vtipnější a naschvály, které si vzájemně provádějí, ty jsou prostě geniální. Zkrátka rád jsem se u téhle komedie pobavil a díky hlavní dvojce je to za čtyři hvězdy. ()

spaceboyCZ 

všetky recenzie používateľa

Necekejte nic zvlastniho, nic extra, nic nadprumerneho...je to cistocisty prumer s par zachvevy smichu, trochou nudy a nevyraznym soundtrackem. Cameron prece jen uz svym vekem na tuto radoby mladistvou komedii presluhuje a pri snaze ji vekove priblizit Ashtona Kutchera to trochu prehnali a Kutcher tak vypada divne a neprirozene, coz filmu taky moc nepridava. Pokud nevite, co s volnou hodinou a pul a mate chut na neco nenuceneho, klidne si to pustte... ()

Reklama

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Mal som pocit že to trvá večne. Zaujímavé na tom však je, že som sa vôbec netrápil. A to len kôli tomu, že Cameron je mojím ženským ideálom z dedstva (vtedy bola ešte...) a Ashton je skvelým a simpatickým hercom. Okrem toho je to však ohrané a predvídateľné, s pár originálnymi vtipmi a gagmi, ktorých je však málo na to, aby to bolo nadpriemerné. Hmm, tretia len preto, že moji dvaja obľúbenci si zahrali v jednom filme. Také už asi (bohužial) nebude. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Romantika zrovna nieje môj žáner a asi keby tam nebol pridaný ďalší žáner - komédia, tak si to ani nepozriem.Je to v podstate aj tak na jedno kopyto.Vždycky nejaké zoznamovačky, hádky a nakoniec sú aj tak spolu.No tento film sa mi celkom páčil, aj keď je presne taký, ktorý moc nemám rád.Obaja hlavný predstavitelia sú mi sympatický (aj keď Diazová, trošku menej, aspoň v tomto filme) a dej bol postavený tak, že som si k nemu našiel cestu.Teda obsahoval prvky, pri ktorých som sa moc nenudil.Čo sa týka vyslovene žánru komédia, tak je to dobre, rozhodne sa dá na čom zasmiať.Takže na záver už len asi toľko, že je to jeden s tých lepších romaticko-komediálnych filmov. 70% - 3* ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Najhoršie na tomto filme je, že akonáhle sa ukáže hlavná zápletka filmu, je presne jasné, čo bude ďalej nasledovať a ako to skončí. Preto som mal po nejakých desiatich minútach strašnú nechuť to dopozerať (navyše keď hlavné postavy zistia, že majú omylom spoločnú izbu v hoteli a začnú príšerne vrieskať), no nakoniec to rýchlo ubehlo, Cameron Diaz nebola až taká otravná ako na začiatku a na pár fórikoch v súperení hlavnej dvojice som sa aj zasmial. Ideálne ako oddychovka, pri ktorej keď zaspíte nič vám neutečie. 2,5* ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (6)

  • Celosvětová premiéra proběhla 22. dubna 2008 v Londýně. (BMW12)
  • Natáčelo se v New York City (New York, USA) a Las Vegas (Nevada, USA). (BMW12)
  • Rozpočet: 35 milionů amerických dolarů. Tržby v USA za první víkend 20,2 mil. Celkové tržby v USA: 80,3 mil. (Káronoš)

Reklama

Reklama