Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (809)

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Epicka podivana, ktera ma jedinou vadu na krase.. posledni zaber, ktery by po celem tom temer trihodinovem maratonu by nejspis mel vypadat jinak.. Ale to dozajista promineme ;)

plagát

Brut Force (2022) 

Cele to pusobi jako zacatecnicky skolni projekt s naprosto tragickym strihem a kamerou..

plagát

Pod Generation (2023) 

Bylo by to i na 4*, ale ten nijaky nemastny neslany ocividne urychleny konec to proste kazi..

plagát

Arnold (2023) (seriál) 

Mohl by uz nekdo laskave “verbala” zabanovat? Nebo na csfd proste tolerujeme nadavky, sprosta slova a naprostou ubohost?

plagát

Smrteľné stroje (2018) 

Rok 2018 a za specialni efekty by se nemusel film stydet ani dnes. Spousta veci postrada logiku, film by potreboval jeste dasli dva dily, aby obsahl vse, na co ma potencial..

plagát

Oppenheimer (2023) 

IMAX a orgasmus nejvetsiho kalibru. Naprosto dokonaly opus od pocatku do konce.. i pres to, ze prvni dve tretiny smeruje vse k tomu pokusnemu odpalu, trochu ve mne dloubaly pochybnosti, jak utahne tu posledni tretinu filmu, ale Nolan to zvladl dokonale, zaradil dalsi rychlost a upaloval ke zdarnemu cili.. Az na konci jsem se z titulku dozvedel, ze hudbu tentokrat nekomponoval Zimmer, coz mne prekvapilo, protoze v mnoha scenach byl citit jeho rukopis.. nicemu to ale nevadi, cele to funguje jako dokonale promazane soukoli. Diky, diky za to.

plagát

The Gray Man (2022) 

Za tu Prahu.. protoze si tady zahrala tolik roli.. (Baku, Viden, Berlin, sama sebe..)

plagát

Tokyo Vice (2022) (seriál) 

Tohle je prostě TOP TOP TOP!!!

plagát

Duna (2021) 

Miluju hudbu Hanse Zimmera. V každém soundtracku, co napsal, byl vždy slyšet jeho rukopis. Tady ne. Zimmer překonal sám sebe. Doslova. Scény díky jeho hudbě dostávají další rozměr, hudba je nedoplňuje, ona je jejich dokonalou a přirozenou součástí.

plagát

Nie je čas zomrieť (2021) 

Po Skyfall nejlepší kousek s Craigem, i když ten uplakaný konec si mohli odpustit. Na druhou stranu trefa do černého s nespočet odkazy na klasické Bondovky s Connerym, úvod je naprostá božáckost pro oči. Důstojné rozloučení se Daniela s rolí 007.