Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Deň pred najdôležitejšou skúškou navštívia študenta medicíny Jeffa Changa (Justin Chon) dvaja najlepší priatelia Miller (Miles Teller) a Casey (Skylar Astin), aby s ním oslávili jeho dvadsiate prvé narodeniny. Napriek tomu, že Jeff nemá na párty náladu, súhlasí, že na jeden drink zájde. Zábava sa, samozrejme, zvrhne a večer sa vymkne spod kontroly. Začína sa párty v meste plná alkoholu, sexi vysokoškoláčok, bláznivých nápadov a šokujúcich výtržností, okorenená jedným nasrdeným býkom a tancom na kapote policajného auta. Stihne Jeff spolu s priateľmi vytriezvieť včas, aby stihol dôležitú skúšku na univerzite? Za pokus to rozhodne stojí! (TV JOJ)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (229)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Komédie má rád asi každý, no tie americké pubertiacke sú ako z iného sveta. Ťažko tam hľadáte niečo originálne, je tam plno klišé, poplašené deti, ktoré zo seba robia drsných používaním nadávok a robením obscénností, takmer vždy tam je nejaká párty, odkazy na súčasnosť v hudbe, kultúre, rasistické reči, či nevhodne používané výrazy ako tu etnickí Srbi, vzdorovanie rodičom, že oni chcú žiť, cestovať, no nakoniec na školu aj tak idú, proste aj toto bol ďalší film o stroskotancoch, no vzhľadom na to, že niektoré momenty z toho mi boli blízke, tak som sa aj zabavil a chápal niektoré momenty. Avšak tie incidenty s vyhodením ožrana z okna, útokom bizóna na ľudí, bláznivosť s autom medzi rôznymi cestami, či náhody so stretávaním sa na mňa pôsobili lacno, trápne, až nechápem, prečo za to vyhodili až približne 13 000 000 $. Je to slabší príbuzný filmu Project X a to ten začiatok v baroch bol parádny, ale aj záver s festivalom a pohovorom, škoda že to pri tom ostalo, lebo dialógy postupne upadali, scénky tiež, až som sa dočkal nechutných homosexuálnych hier. No a pritom až tak nevyvádzali ako napríklad v niektorých dieloch sérií Prci, prci prcičky a Vo štvorici po opici. Kľudne to mohla byť skvelá romantická komédia, kľudne vysokoškolská zábavka plná bláznivostí, ktoré by vás mohli inšpirovať, no to by tam muselo byť niečo pamätné, rozumné, nezávislé od stereotypov, ktoré dokážu zabaviť tak akurát amatérskych neskúsených divákov. Ale občas niečo ušlo, dalo sa zasmiať, tak už nebudem veľmi kritický. ()

StanislachKo 

všetky recenzie používateľa

Oproti o rok staršiemu Projektu X míľový skok dozadu. Toto je tak strašne americko-koláčovo (akože odvodené od pojmu AMERICAN PIE.) preromantizované, bromance a romance peklá zabili všetku tú správnu vlnu celovečerného COOL videoklipu s partou pošahancov, ktorí čas od času aj slušne zarezávali. Kde sa stal problém? Príbeh! Bol absolútne zbytočný a bol na úkor všetkého ostatného snaženia. Ale hviezda hore musí ísť za nasraného ázijského fotríka! Čistý Yakuzák náhodne sa vyskytujúci dementom filme :-) ()

Reklama

tommmy89 

všetky recenzie používateľa

Celkom kvalitne som sa u tohto filmu unudil. S Project X to podľa mňa nemá nič spoločné a má to dosť ďaleko od kvality ktorou disponuje. Tento film vyhráva na plnej čiare svojou kvantitou a gíčovými scénkami, ktoré môžte vidieť v ktoromkoľvek teenegerskom filme. Akurát asi jedinú vec, čo má spoločné Project X a 21 & Over je herec Miles Teller 2* ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Teenage komédia v ktorej je naozaj len minimum kôz ale aj napriek tomu sa nato dobre pozerá.Hentakú akciu zažiť to by som mohol kludne umrieť.Skvelo som sa bavil, herci boli sympatický a hudba super.Pár vecí tu je troška mindfuck ale komu to pri takejto veci vadí tak nech ide do .... . Skvelá vec viac takých ! ()

BMW12 

všetky recenzie používateľa

Typická americká komedie o mladých klucích, kteří se chtějí vožrat. Takových komediíí bylo natočeno mnoho a musím přiznat, že prvních 20 minut jsem měl pocit, že se nic nového nedozvím, že to je pořád opakování toho samého. Ale poté mě to fakt začalo bavit, začal jsem se smát a nakonec jsem si ten film užil. Dávam 3,5* ()

Galéria (44)

Zaujímavosti (8)

  • Scenáristi a režiséři Jon Lucas a Scott Moore se nechali inspirovat filmem Projekt X (2012), který měl u diváků velký úspěch, a rozhodli se natočit podobný film. (TheTrox)
  • Natáčení probíhalo na University of Washington a v jejím okolí. (Terva)
  • Ve chvíli, kdy Nicole (Sarah Wright) vytahuje Jeffovi (Justin Chon) trny z pozadí, má Jeff sundané trenky i kalhoty. Jejich sundání by mu ovšem vytáhlo i trny. (cze.Oi)

Reklama

Reklama