Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (404)

plagát

Prvý človek (2018) 

Bohužiaľ jeden z mnohých filmov o vesmíre (a tie ja fakt môžem), ktoré ma až tak bavili, že som nechcel, aby skončili, ale naopak - pokračovali. Zbytočne naťahovaný film o niečom, čo by mal každý starší človek vedieť. Je to naša história. Naša, ako naša, skôr Američanov, ale dajme tomu, že nášho ľudstva :) Takže dávam 3* .... Silnejšie 3*

plagát

Narcos: Mexiko (2018) (seriál) 

Človek si po troch úspešných sériách o narko-barónoch pomyslí: "Čo lepšie mi môže dať ďaľšia séria?" Zase raz omyl. Áno, môže dať lepšie - a to prostredie mexico, príbeh, ktorý naväzuje na Pabla a jeho kariéru, kúsok od Cali, akciu a dávku erotiky :D Jedoducho štvrtá séria sa u mňa vyrovnala ostatným. Mexico nieje síce Kolumbia, ale má čo ponúknuť a to vo veľkom štýle. Odporúčam !

plagát

Mníška (2018) 

Slabší 3* film. Nebol som ani sklamaný, ale ani nadchnutný. Film ma ničím nezaujal, lebo to šlo všetko cez kopirák, podľa predlohy iných horrorov. Najzaujímavejší bol pre mňa asi len koniec, kedy ukázali scénku - "20 years later". Síce je to stará scéna z filmu manželov Warrenovcov (Conjuring), ale tie filmy mali niečo do seba a skladačka zapadla presne tak ako mala :) V poslednej rade démon Valak nebol vôbec strašidelný, žiadna scénka vo filme ma nevydesila.

plagát

Ready Player One: Hra sa začína (2018) 

Filmom som bol užasnutý a milo prekvapený... Podľa hodnotení som už bol dopredu pripravený na nejakú BOMBU, aj som sa jej dočkal. Spielberg je proste vizionár a čakať od neho môžme po tomto filme aj nemožné. "Starý dedko" vedel spráskať film takých rozmerov, ktorý pohladil dušu a srdce každého hráča / nehráča rôznych hier, ktoré boli vo filme načrtnuté. Film sa prakticky točil okolo "nádejnej budúcnosti" nášho sveta, presne tak, ako si ho vykresluje naša prítomnosť práve teraz. Tak trochu som sa tomu i zasmial, pretože Virtual reality je dnes módny hit, no predstaviť si ho na všetkých generáciách je tak trochu odvážne :D No boh vie, čoho sa mi už nedočkáme, ale niekedy bude reálne. Nápad za milión => svet virtuálnej reality, kde je každému lepšie, pretože ten skutočný svet nestojí za nič. Vo veľa prípadoch pravda, no v mnohých bullshit. Vezmite si to ako chcete, no film je veľmi kontroverzný a nie každý ho bude hodnotiť pozitívne. Je určený skôr pre mladšiu generáciu a hlavne chlapcov, ktorý hrajú počítačové hry. [videné v kine]

plagát

Hviezda (2017) 

Pekný animovaný (biblický) príbeh, no dosť mi tam vadili tie scénky (príbehové klišé), ktoré tam vôbec nepatrili. Ako napr. "hon na Máriu", "mladý somárik z mlyna". Ako chápem, že ten príbeh ani nemal byť presným opisom biblického príbehu, ale mne to proste nešmakovalo. Viac by som si užil ten pravý príbeh, na ktorý sú všetci zvyknutý :)

plagát

Insidious: Posledný kľúč (2018) 

Štvrtá časť kultového horroru nepriniesla prakticky nič iné, len sme sa trošku vrátili do minulosti médium Elise. Vyrobil sa z minulosti mini príbeh a tam sa pridala entita strašidelného (no podľa mňa podareného) vzhľadu a vznikol Insidious 4. Bohužiaľ i nadväzovanie na prvú časť je len odvar podarenej jednotky a dvojky. Škoda

plagát

Tomb Raider (2018) 

Angelina Jolie už zapadla prachom,...novú predstaviteľku stvárnila Alicia Vikander a myslím si, že kvalitne a s prevahou,... Veľa nadšencov hernej ságy Tomb Raider si neprišlo na svoje, pretože im tam Angelina proste chýbala, no mne práve naopak Alicia dala do filmu nový nádych a novú krv. Chcelo to zmenu a tie predošlé Tomb Raiders s Angelinou boli podľa mňa "sračky". Od filmu sa dá čakať fajn dobrodružstvo, dávka adrenálinu, akcie a humoru. Oplatí sa pozrieť. P.S.: Alicia sa mi viac fyzicky podobá postavičke z hry Tomb Raider, než Angelina. (pozreté v kine)

plagát

Malý Yeti (2017) 

Animák pre tie najmenšie deti :) Ale inak pobaví, no viac netreba čakať

plagát

Narcos (2015) (seriál) 

1-2 séria - Všetko sa točí okolo Pabla Escobara. Tieto dve série nám dávajú jasne na zreteľ, kto Pablo naozaj bol a čo v Kolumbii znamenal. Mať všetko pod palcom, to je Pablo, Kolumbia ako taká je divočina a raj pre kokaín. Fakt to stojí za to vidieť tento životopisný seriál. 3 séria - Po Pablovej smrti by sa zdalo, že život v Kolumbii bude o niečo lepší, zatiaľ čo sa v úzadí "pečlivo" pripravovali narkobaróni z Cali na svoj triumf. Začiatkom sa mi zdala táto séria dosť nudná a nevyrovnateľná prvej a druhej..... Omyl vážený, tretia séria nastavila laťku ešte vyššie !