Reklama

Reklama

Jurský masakr

  • Veľká Británia The Dinosaur Project
Trailer 1

Výprava zoologů pod vedením Jonathana Marchanta se vydává po stopách bájné africké příšery Mokele Mbembe. Jeho syn se k nim potají přidá a ukryje se ve vrtulníku, který i s celou výpravou havaruje. Brzy se ocitnou v zapomenutém pralese, kde budou bojovat o přežití nejen s dinosaury, ale i s jedním členem týmu, který chce všechnu slávu pro sebe... (TV Prima)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (94)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Partička ľudí havaruje v pralese medzi dinosaurami, najprv stretnú tie "dobré" a potom divák čaká, kedy sa objavia aj tie mäsožravé hovadá, no napokon sa ich ani nedočká. Čakal som od toho omnoho viac. Presnejšie som čakal aspoň trochu akčný, adrenalínový, napínavý film, napokon však z toho vznikla nudná found footage rozprávka pre celú rodinu. Pekne nakrútené, pekné dinosauríky, pekná príroda, ale čo z toho. Priemerný film, ktorý by ma asi neupútal, ani keby som mal 5 rokov. Skončilo sa to ešte skôr, ako sa to vôbec stihlo rozbehnúť, a to kamarátstvo teenagera s malým dinosaurom si naozaj mohli odpustiť, čistý patetický gýč. Aspoň keby pridali nejaké naháňačky po pralese, ale kde nič, tu nič. Postavy umierajú mimo záber, ani kvapka krvi, žiadny poriadny boj o život. Tak čím to chcelo upútať? Len formou, ktorá tu už bola miliónkrát? Bodíky tentokrát dávam len a len za "remeslo", keďže väčšinou narážam na filmy trochu "iného" razenia. Zlatý Jurský park. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V strednej Afrike sa množia prípady stretnutia a pozorovania záhadného prehistorického tvora. Jedná sa vraj o plesoaura alebo pliosaura. Domorodci ho volajú Mokele Mbembe. To podnieti Britskú kryptozoologickú spoločnosť zorganizovať vedeckú expedíciu do kongskej džungle, aby priamo na mieste overila pravdivosť týchto zvestí. Objavia tam niečo šokujúce. Ocitnú sa v zabudnutom prehistorickom svete, ktorý je plný nebezpečných nástrah. Čaká ich tam "Jurský masaker". ** ()

Reklama

Facerr 

všetky recenzie používateľa

Rozkejklaná kamera a netradiční zwiřátka uprostřed odlehlé exotiky. Tak se dá popsat tohle dílko. Přestože můžeme konstatovat, že filmaři mohli z tohohle kousku vytřískat o hodně víc, není to špatnej nápad, nekonaj se tu žádný nudný dialogický prodlevy a triky jsou dost povedený. I když si tenhle film hraje na realitu už v úvodních titulcích, kde se hlásá, že "tento snímek je natočen podle skutečných událostí", moc diváků tenhle fakt asi nesežere. Spíš mi to připomnělo zemanovu Cestu do pravěku. Kdyby se ale tvůrcům dostala tahle klasika do rukou před tím, než natočili The dinosaur project, mohla to bejt dobrá inspirace a možná by se před "found footage kamerou" objevil i T-rex, kterej by nějakou tu hvězdičku v hodnocení určitě přidal:) ()

Ryuuhei 

všetky recenzie používateľa

Found footage a expedice do ztraceného světa za dinosaury... jak to mohlo dopadnout? No, v první řadě velice klasicky a předvídatelně. Máme tu určitou skupinu badatelů, s nimi i hlavního hrdinu teenagera, který se k nim vetře a následně hodinu a půl objevování neznámého kusu světa a s ním i postupným umíráním jednotlivých členů. Natáčeno tedy stylem nalezeného záznamu kamer hned z několika perspektiv, kdy by se to bývalo dalo natočit i klasicky jako normální film, ale alespoň to bylo nějak ozvláštněno. Jinak bych řekl takový lehký nadprůměr, kdy až poslední část byla alespoň trochu zajímavá, leč stále hrozně předvídatelná. ()

Pod 

všetky recenzie používateľa

Nové studio, neznámí herci, neznámí režisér i producent. Zvládli to na 1 a vzniklo perfektní, realistické živé dobrodružství. Něco takového tu nikdy předtím nebylo. Už tak ze všech stran okopaným stylem found footage, se jim podařilo vytvořit něco zcela originálního a velkolepého. Se zajímavými zvraty v ději to ještě dotáhli k úplné dokonalosti. Můj nejočekávanější film tohoto roku dopadl ještě líp, než jsem doufal. Příběh byl úžasný a napínavý. Sice se tvůrci nedrželi legendy přímo, ale to vůbec nevadí. Udělali to mnohem víc mysterióznější a je vidět, že vzali v potaz i jiné legendy. Herci to zahráli skvěle a postavy jsou zajímavé. Dinosauři vypadají perfektně, stejně jako panoramatické záběry. Takhle bych o tom mohl psát stále a dále... Na závěr chci ještě jednou říct, že to vážně zvládli perfektně, už to snad ani líp natočit nešlo. Doufám, že vydělali dostatečný obnos, který si určitě zasloužili, a natočí pokračování, nebo jiný, podobně zaměřený film. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe. (Pod)

Reklama

Reklama