Reklama

Reklama

VOD (1)

Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) a Mike Zavala (Michael Peña) tvoria nerozlučnú policajnú dvojicu. Robia všetko pre to, aby sa po skončení hliadky vrátili domov živí a zdraví. Majú len jednu jedinú istotu - v uliciach South Central v južnej časti Los Angeles, kde vládnu brutálne gangy a drogové kartely, si nemôžu byť istí absolútne ničím! V spleti modrých svetiel, húkajúcich sirén a adrenalínových situácií sledujeme spontánne a často humorné chvíle služby dvoch kolegov, ktorí väčšinu času trávia v policajnom aute a čakajú na ďalší prípad. Vytvorí sa medzi nimi puto, vďaka ktorému v nebezpečných situáciách pracujú ako tím. Vedia, že kedykoľvek môže nastať situácia, v ktorej budú musieť nasadiť vlastný život. Keď pri rutinnej dopravnej kontrole zabavia mladí policajti niekoľko zbraní a špinavé peniaze, netušia, že patrili známemu drogovému gangu, ktorý ich za to už odsúdil na smrť. (TV JOJ)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (viac)

Spider-Man vs. Jake Gyllenhaal?

Spider-Man vs. Jake Gyllenhaal?

22.05.2018

Po Princi z Persie se Jake Gyllenhaal vzdal blockbusterových ambicí a začal hrát v menších filmech. Díky Patrole, Zmizení nebo Slídilovi se z něj však znovu stalo žhavé zboží, po němž touží i drahé… (viac)

Gyllenhaal si zahraje Bernsteina

Gyllenhaal si zahraje Bernsteina

02.05.2018

Jake Gyllenhaal má za sebou Patrolu, Zmizení, Slídila nebo Demolici a do každého svého projektu jde na sto procent. Naposledy se Jake objevil v dramatu Silnější, kde si zahrál jednu z obětí výbuchů u… (viac)

Tom Hardy opouští Suicide Squad

Tom Hardy opouští Suicide Squad

16.01.2015

Že to znělo až příliš dobře na to, aby to byla pravda? No, byla to pravda, ale herci míní a Hollywood mění. Řeč je samozřejmě o comicsové týmovce Suicide Squad, jejíž snové obsazení ještě včera… (viac)

Reklama

Reklama