Reklama

Reklama

Zo zákulisia Markízy

(relácia)
Publicistický
Slovensko, 1997, 18 min

Obsahy(1)

Dvadsať minút Zákulisných informácií. Novinky o moderátoroch a redaktoroch TV Markíza, aké veľké projekty sa chystajú, a ešte mnoho a mnoho... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (15)

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Nerozumiem, prečo by ma malo zaujímať, čo sa varí v kuchyni jednej nechutne komerčnej televízie (a áno neodpustím si to ani v tomto komente - ktorá nás v hlavnom vysielacom čase niekoľko krát do týždňa kŕmi tureckou telenovelou). Snáď len to, aby som sa dozvedel, aké "tromfy" ešte na nás mienia vytiahnuť. A to všetko v podaní nasliznutého Romana Jurašku. No fasa... ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Úplne zbytočná relácia. Na čo je to dobré? Stále dokola tie isté dristy a tie isté ksichty. TV Markíza robí so svojich divákov tupohlavé zombie, ktoré sú ochotné sa pozerať prakticky na čokoľvek, čo im naservíruje. Napríklad aj svetoborné novinky "Zo zákulisia Markízy". Novinky o moderátoroch, redaktoroch a programoch, ktoré spoločne tvoria jeden samopropagujúci, publicistický odpad! ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Kedy si to dávalo zmysel a človek sa normálne aj tešil, čo ten Rusko pripravuje, aké novinky uvidíme na TV Markíza ako etalón objektivity a televízie západného typu. Postupne po rokoch človek vytriezvel. Z Ruska sa stal minister a dnes po rokoch trestanec najvyššieho rangu. Aj so svojím nepriateľom Kočnerom. Mečiara dali tieto kliky dolu, pretože bol vraj mafián a oni to vlastne tiež boli mafiáni... ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Samopropagácia vlastnej komercie! Toto je nový žáner, čo vymyslela TV Markíza a žiadne zaujímavosti od toho nečakajte. V minulosti, keď to uvádzal Repčík to stálo aspoň za dve hviezdičky, postupne ako to prebral Juraško ma z toho až napína. Choré! ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Hodnotenie je za prvé ´´markizácke´´ roky, keď ešte táto televízia za niečo stála a bola v našich končinách takpovediac revolučná. ()

corona odpad!

všetky recenzie používateľa

Pri sledovaní tohoto zaujímavého magazínu sa vždy dozviem pre mňa zaujímavé a podstatné informácie ako napríklad: ktorého projektu sa zúčastní ťažný kôň Markízy Marianna Ďurianová, aké zmeny sa udejú v seriáloch ktoré nepozerám a hlavne ktorá redaktorka Televíznych novín bola na liftingu. ()

kebom 

všetky recenzie používateľa

Sledoval som to pravidelne kedysi keď začínala Markíza a uvádzal to P. Rusko, malo to vtedy ešte istú úroveň a všetci sa vytešovali, keď sľúbil zaradenie nejakej relácie do vysielania. Nezabudnem, že ľudia vtedy do Markízy vkuse písali a žiadali o animovaný seriál Ninja Korytnačky a Rusko ich furt odkázal na ten debilný film. Mimochodom seriál do dnešných dní na Markíze nešiel. Potom to uvádzal Repčík a potom to už nestálo ani za reč. Povedal by som prvých 10 vydaní aj ****, zvyšok medzi * a odpadom. ()

-soch-

všetky recenzie používateľa

Neviem či je táto relácia niečím, čo sa dá hodnotiť :-) Veď to trvá 15 minút. Ale súhlasím, že viac sme sa dozvedeli, keď to moderoval Repčík, ako teraz, keď tam poskakuje Roman Juraško a dokopy neprezradí nič. ()

st3f0o odpad!

všetky recenzie používateľa

Boli časy kedy táto relácia mala svoj význam, vystupoval v nej generálny riaditeľ, ktorý okrem iného priamo odpovedal divákom na ich otázky, informoval ich o pripravovaných zmenách, o tom aké filmy majú v pláne vysielať.. atď... to už je ale veľmi dávno. Názov relácie sa za tie dlhé roky síce nezmenil, no jej obsah už nie je pre zdravo-uvažujúcu ľudskú bytosť sledovateľný... ide o dokonalé dvojča rovnako sračkovitého, na samotnom dne žumpy hnijúceho výkalu pod trefným názvom Smotánka. ()

Kritik. 

všetky recenzie používateľa

Za čias Pavla Ruska to ešte malo akú-takú výpovednú hodnotu, divák sa dozvedel nové (vtedy ešte naozaj užitočné) informácie, celková atmosféra začínajúcej Markízy bola príjemná, dôležité otázky z oblasti zákulisia TV boli práve v tejto relácii zodpovedané, detaily vysvetlované... Neskôr to už bola iba fraška. ()

helrohir odpad!

všetky recenzie používateľa

Spočiatku sa táto relácia dala zniesť, pretože prinášala zaujímavý pohľad na fungovanie tejto televízie a informovala o zaujímavých, prevažne filmových udalostiach na Markíze, ale jej súčasná podoba s moderátorom Juraškom je zbytočný odpad, ktorý len zapĺňa miesto. ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Niektoré reportáže boli fajn, iné úplný nonsens. Taktiež sa to ešte držalo nad hladinou, kým to moderoval bývalý riaditeľ, s výmenou moderátora to začalo klesať ku dnu. Je to síce "made in Narkóza", no dať tomu totálny odpad by bolo odo mňa pokrytecké. Takže aspoň symbolickú 1*. ()

Reklama

Reklama