Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Relácia, kde vás prostredím slovenskej a českej ozajstnej smotánky prevedie šarmantná moderátorka Erika Judínyová. Spoločenské akcie, honosné večierky a zábavné párty - miesta, kde sa bežný smrteľník len tak ľahko nedostane, ale s našou kamerou je možné nahliadnuť na miesta, kde to vrie zábavou, nádhernými šatami a známymi tvárami. Najaktuálnejšie dianie v spoločenskom živote, svet recepcií a večierkov, exkluzívne rozhovory s celebritami - vyberte sa so Smotánkou každú sobotu do prostredia „horných desaťtisíc"! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (142)

belinko odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemyslím, že toto by malo byť uvádzané na csfd.cz... ono nie všetko čo sa nakameruje môže byť hodnotené ľudmi, lebo... toto by som nazval ako skúška kamier, ktorá sa občas sem-tam dostane do televízie.. aby sme závideli ostatným ich sračky, ktoré majú vďaka svojím "fanúšikom" - neviem či mi príde logické ich podporovať v tomto... proste, toto by sa malo zrušiť, jak z csfd, tak zo života... :) a divím sa pani Judínyovej, že jej tie peniaze za to potupné šaškovanie stoja :) ()

DragonSwan odpad!

všetky recenzie používateľa

Ehm...šarmantná moderátorka? Ozajstná smotánka? To ako vážne!? Väčšia debilina ako táto Zakysanka ani nemôže existovať. Nechápem ako môže niekoho zaujmať čo má oblečené ktoré prasa v 'šoubiznise' (heh celý ten šoubiznis aj so všetkými vyhasnutými pseudo hviezdičkamy si očividne pomýlili so stokou) a ich trápne pyžamové večierky. Ja jednoducho nemám slov....myslím, že idem zoznámiť záchod s mojim obedom, pretože pri tomto sa nedá nič iné len grcať. ()

Reklama

Gothar odpad!

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že kompletne som videl iba jeden diel, aby som si mohol urobiť názor. A ten názor je ten, že toto snáď nikto nemôže sledovať pravidelne. Pripadalo mi to ako relácia iba pre celebrity, kde sa celebrity potešia tomu, že niekto sa ich niečo pýta a odpovedajú na kameru (kto má novú kabelku a tak) a potom sa to odvysiela. K tomu sa pridajú zvláštne efekty s hviezdičkami, preexponovaním a debilnou hudbou a je to! 0 % toto je fakt relácia namiesto ktorej je lepšie pozerať sa na bielu stenu. ()

sarfian odpad!

všetky recenzie používateľa

V tejto relácii človek vidí všetko a hlavne klepy s prvej ruky, kto čo požral, popil, kto sa ako obliekol, kto ako tancoval, kto s kým trt.. a kto má kedy krá.. Naškrobený darmožráči, namyslené fifleny, nenažrané prasatá, závistlivé štetky, imitácie hercov a politikov, zapadajúce hviezdy nášho velkolepého šoubiznisu, zabudnuté superstar. Všetko navyše v spomalených a detailných záberoch. Eriku Judínyovú by som rád videl nenamalovanú, lebo tá jej stierka na ksychte má minimálne centimeter. ()

GTS_PUNK odpad!

všetky recenzie používateľa

Pravdepodobne najhlbšie dno toho, čo sa dokáže na Slovensku dostať do televízneho éteru. Hlboko pod všetkými hroznými a nezáživnými štúdiovými seriálmi leží počin, ktorý sa nazýva Smotánka. Či už je sladká, kyslá alebo na šľahanie, jedno je isté. Zaručene vám z nej bude zle. Keď občas pri mojom raritnom sledovaní televízie natrafím práve na túto reláciu, nestačím sa čudovať, čo vidím. Zábery z večierkov, kde chodia všetky rádoby celebritky s falošným úsmevom na perách a akože sa radi vidia. Hádžu pohľady do kamery, cez ktorú vidíte ich pokrivené egá a chýbajúce chrbtové kosti, zatiaľ čo do týchto záberov akýsi hlas číta ceny ich norkových kožuchov a latexových čižiem. Bežným obsadením relácie sú: silikónové sliepky, prominentní doktori, mafiáni, zlodeji, postmonopauzálne rárohy zo Slovenky, extravagantní vyžehlení seladóni, riaditeľky módnych prehliadok, postaršie páry vyžierajúce švédske stoly na Plese v opere a stovky ďalších zjavov, na ktoré by bežný Slovák najradšej napľul chrachel vytiahnutý až z päty. Celú túto estrádu navyše manažuje moderátorka, každý týždeň oblečená do niečoho, pričom si poviete "Čo to má, k*rva, na sebe?!" Smotánka je reláciou - žumpou o žumpe. Je to prehliadka nechutného luxusu a na Slovensku výsmech obyčajnému, slušne pracujúcemu človeku. Odpad, odpad a ešte raz odpad. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama