Reklama

Reklama

Kriminálka Staré Mesto

(seriál)
  • Česko Kriminálka Staré Město
TV spot 9
Slovensko / Česko, (2010–2013), 12 h 19 min (Minutáž: 52–59 min)

Hrajú:

Zuzana Fialová, Matěj Hádek, Milan Lasica, Emília Vášáryová, Tibor Babarcai, Peter Šimun, Marián Slovák, Boris Farkaš, Táňa Pauhofová, Alexander Bárta (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(13)

Obsahy(1)

Sedemdielny detektívny seriál, zasadený do každodennej reality životom kypiaceho bratislavského Starého mesta.  Jeho hrdinami sú predovšetkým kriminalisti, pátrajúci po zločinoch, ukrývajúcich sa v zdanlivo pokojných uličkách historickej Bratislavy. Svoju úlohu však v seriáli zohráva aj pestrofarebná vzorka typických obyvateľov tejto malebnej štvrte, ľudí so svojimi rozmanitými, často i tienistými osudmi. Nielen drobné krádeže, ale aj vraždy z vášne, či škandalózne aféry s medzinárodným dosahom, stoja v centre tohto pútavého rozprávania, plného napätia, zaujímavých psychologických postrehov i nadľahčeného humoru.
Seriál vzniká na základe námetov skúseného kriminalistu, ktorý už niekoľko rokov vydáva bestsellery pod pseudonymom Dominik Dán a o ktorom sa už hovorí ako o slovenskom Ed McBainovi. Jeho spoluautorom je skúsený televízny scenárista Alex Koenigsmark.

Jednotlivé časti:  1. Prípad petrolejového princa
2. Prípad vysmiateho muža
3. Prípad zlatej smrti
4. Prípad červeného hada
5. Prípad tancujúceho fantóma
6. Prípad strateného syna
7. Prípad zamknutého kostola (oficiálny text distribútora)

(viac)

Diskusia

designer

designer (hodnotenie, recenzie)

Ešte jedna vec - Fialová tam nemala čo hľadať !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A ostatní herci - to sa nedá ani porovnať s Mestom tieňov.

designer

designer (hodnotenie, recenzie)

toto bol skok do hovna - s prepáčením ... Kedy už konečne niekto natočí D. Dána, čo sa bude dať pozerať rovnako dobre, ako sa čítajú jeho knihy? Odpoviem si sám - asi nikdy.

Ondrej1115

Ondrej1115 (hodnotenie, recenzie)

2séria je o niečo lepšia ako 1séria viac prepracovanejšia ale ani 1séria nebola celkom dobrá

made1

made1 (hodnotenie, recenzie)

Seriály, kde nevidím v každém díle někoho umřít v křečích, chrčícího, lapajícího po dechu, nebo z koho tryská krev, takový kriminální seriál považuji většinou za povedený. Doufám, že budou další díly.

Drednaut

Drednaut (hodnotenie, recenzie)

Dal som jednu * za včerajšiu kávu - neprehnal som to? - predsa len bolo hneď jasné že ju fakt odloží.

Poirotek

Poirotek (hodnotenie, recenzie)

Ja si myslím, že až tak hrozné to nebolo :) ... už som videl aj horšie kriminálky. Takže zatiaľ 3 hviezdičky.

tatka

tatka (hodnotenie, recenzie)

Prečo teraz všetky herečky majú väčšinu filmu jeden výraz na tvári? Robí to ten botox, či koks, alebo čo. Hrozne mi to vadí. Je to horšie, ako roztrasená kamera - tá znamená, že kameraman má Parkinsona, ale ešte žije!

Dany Bee

Dany Bee (hodnotenie, recenzie)

takové nemasné, neslané...nic na co by se člověk chtěl znovu podívat. Bohužel jednou a dost. Asi jsem detektivní rozmazlenec,ale tohle mne moc nechytlo. I ten Mentalista je charakterově zajímavější,než všechny postavy dohromady....škoda.

BigDeal

BigDeal (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že na to, aké seriály u nás vznikajú bežne, to až tak hrozné nebolo. Minimálne veci ako kamera, výprava a hudba sa mi zdali na naše televízne pomery nadpriemerné. Taký malý amatérsky bratislavský noir. Viac ma ale štve, že asi v polovici som nevedel povedať, kvôli čomu by som pozeral na ďalšie časti. Na pokračovanie to nie je a charaktery s (výraznejším) charakterom tam človek tiež nenájde. Toho je škoda najviac- seriál by mal byť o postavách.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Gadamf

Gadamf (hodnotenie, recenzie)

Nevyzerá to až tak zle. Uvidím, čo to dá. Navyše je to obsadené dosť dobrými hercami.

marek.stone

marek.stone (hodnotenie, recenzie)

Dúfam, že keďže to bude vysielať STV nebu to zase niečo staromódne! Ešte tak aj točené! Chcem niečo v štýle Mesto tieňov.

Reklama

Reklama