Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (28)

plagát

Cudzinci vo vlaku (1951) 

Čakal som temnú a napínavú atmosféru, ale dostal som thriller, ktorému niečo chýbalo. Po scéne s kolotočom sa z Majstra napätia stáva skôr majster komédie.

plagát

Neznesiteľná váha obrovského talentu (2022) 

Po rokoch slabých filmov je Nicolas späť a dokazuje to čo väčšina o ňom už vedela. Nicolas f#ckiiing Cage je k#revsky dobrý herec. 3 a pol *

plagát

Tina (1993) 

Silný príbeh plný skvelej hudby s posolstvom, ktoré má čo povedať  —Nam-myoho-renge-kyo—.

plagát

My Fair Lady (1964) 

Piesne, kostýmy, herecké obsadenie to všetko má neskutočnú silu. Ani v najmenšom som si nedokázal predstaviť ako tento muzikál ovplyvnil filmy a umelecký svet okolo. Stále som niekde v niečom počul piesne z tohto diela a už viem prečo je to UMELECKÉ DIELO!!!

plagát

Okno do dvora (1954) 

Film od začiatku buduje v divákovi napätie. Všetko je ako ma byť, ale ten pád z okna mi pripadal nepravdepodobný. Asi špeciálne efekty v 50. rokoch?!

plagát

Vražda v Orient exprese (2017) 

Nuda... až trestuhodná nuda. Kennetha Branagha som mal rád, ale po tomto ho mám rád už trochu menej.

plagát

Muž vo vlaku (2018) 

Skvelý soundtrack a atmosféra, ktorá ma priklincovala k sedadlu hneď od prvých sekúnd. Pozornejší divák si možno dá dokopy dve a dve o trochu rýchlejšie ako hlavný hrdina. Liama som doteraz v iných akčných filmoch nevidel, no je to dobrá motivácia to napraviť. (4* pridávam lebo som to videl v kine :P )

plagát

Ktorý je ten pravý? (2017) 

Cítiť z toho Nancy Meyers a možno preto sa to príjemne pozerá, ale nieje to žiadne veľdielo. Znova by som to už neabsolvoval.

plagát

Deväť životov pána Fúzika (2016) 

Frank Underwood robí psie kusy... teda vlastne mačacie! Nieje to perfektné a ani kúzelné, ale raz sa to dá pozrieť.

plagát

Dallas 63 (2016) (seriál) 

Cestovanie časom? ...tak to rozhodne áno! Hneď od prvej časti ma to celého do seba vcuclo. Dostal som presne čo na Stephenovi Kingovi mám rád aj keď minulosť nás tlačí späť. Nikdy nevieme,čí život ovplyvníme alebo kedy alebo ako...