Reklama

Reklama

Alice má štyridsať, dve malé deti, rozišla sa s manželom a vracia sa späť do mesta, kde sa narodila a vyrástla. Doma si chce utriediť myšlienky a začať odznova. Veď, ako sa hovorí, život začína až po štyridsiatke! Nemôže existovať lepší štart ako narodeninová party s kamarátkami! "Na svoje narodeniny to vždy preženiem, odtrhnem sa z reťaze.. a potom späť do normálu," teší sa Alice. S návratom do bežného života to ale nebude také jednoduché, pretože jej život naberie nečakaný smer. Na oslave stretáva troch mladých mužov, s jedným z nich strávi noc a následne všetkým ponúkne, že u nej môžu chvíľu zostať a bývať v spoločnej domácnosti. Zrazu má v dome rušno, väčšiu „rodinu" a tiež nebezpečne sa rozvíjajúci romantický vzťah, snáď dokonca novú lásku. Vyzerá to tak, že sa „blýska na lepšie časy a budúcnosť", keď sa zrazu vo dverách objaví bývalý manžel s kufrom v ruke a chce sa vrátiť späť... (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (161)

SatyR.film 

všetky recenzie používateľa

Tak som sa odhodlal na sladkú kravinu, keďže Reese mám celkom rád. Ale toto nebol film ani pre dospelých, ani pre deti, asi pre nikoho. Tak priblblý scénar je naozaj na pohľadanie. Ako sa mohla Witherspoonka dať na to nahovoriť, alebo asi biologické hodiny tikajú tik tak a veľa na výber už do budúcna nebude... ber alebo neber.... ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Nevydarená komédia / dráma, kde som sa teda skoro vôbec nezasmial a film ma viac iritoval než bavil. Myslím si, že ani jeden z týchto hercov sa nestratí a dostane sa do niečoho nového, no nemyslím si, že tento film nejako závratne ovplyvní ich kariéru, ani že by sa k nemu nejako výrazne priznávali. Witherspoon má na viac a mrzí ma, že som ju nevidel vo vynikajúcom filme od "The Good Lie". Lebo má jednoznačne na lepšie filmy, než sa jej dostávajú po ruku. Minulý rok to bolo "Hot Pursuit" a tento rok je to "Home Again." Nie je to veľmi dobre napísané a plus je tu ten soundtrack, ktorý nezmĺkne skoro ani na chvíľku. A tichých momentov vo filme, kde by som si mohol lepšie vychutnať atmosféru je tu žalostne málo. Je to nudné, otravné, veľmi predvídateľné a nemá to ani dostatočnú charizmu na to, aby sa film u mňa pretlačil. Neodporúčam vidieť. Podľa mňa je tento film strata času. Alebo som len nebol správna divácka základňa. Každopádne, to som si z tohto filmu odniesol ja. Hodnotenie: D+ ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Je to moc milý film na deštivé nudné odpoledne, když není co dělat, krásně tím zabijete čas, ale jinak to není nic úžasného. Reese je skvělá a do této role se hodí, můžeme jí vidět jako dokonalou matku a jsem si jistá, že do této role dala hodně ze sebe, příběh už je trošku slabší. Zaplete se s jedním z mladých kluků, najednou dorazí ex, který se chce vrátit, téma, které je omílané stále dokola, co mě ale mrzelo nejvíce byl konec, doufala jsem v něco konkrétnějšího. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Hallie Meyers-Shyer dokázala do svojho filmu pritiahnuť veru kvalitných hercov, no keď je raz scenár podpriemerný, tak to už je ťažko zachrániť. Ten scenár s bezduchou zápletkou zosobnenou trojicou sebavedomých a excentrických mládencov veru nemal moc predpokladov na úspech. Neviem ako vám, ale mne išli parádne na nervy, no predovšetkým prehnane ambiciózny Harry, ktorý bol presne takým typom človeka, akých jednoducho nemusím. Tí ostatní dvaja (George a Teddy) boli ešte ako tak znesiteľní. Tak či tak, najsympatickejšou postavou celého filmu bol Austen. No film ako taký ma v podstate ničím extra nezaujal. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Reese, Reese. Mám tě rád, ale tady ses s těmi mladými a nadějnými spouštět moc nemusela. Neprospělo ti to a akorát ti to do tvého hereckého portfólia přitáhlo naprosto průměrnou podívanou, u které je dobré maximálně tak usnout a v pozadí poslouchat tichý šepot padajících kapek na do nedávna do červena rozpálenou asfaltovou silnici. ()

Galéria (63)

Zaujímavosti (4)

  • Postava Lake Bell má ve filmu stejné příjmení jako v reálu. Hraje zbohatlici Zoey Bell. (hansel97)
  • Natáčanie filmu, rovnako ako aj jeho dej prebiehalo v meste Los Angeles. Dom, v ktorom sa odohráva väčšia časť príbehu patrí modelke Cindy Crawford. Tento dom predtým vlastnil aj producent Stephen J. Friedman. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama