Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Losangelského policajta Chucka Norrisa prenasledujú nočné mory, v ktorých sa mu zjavujú obete vraha, ktorého kedysi dostal do väzenia za vraždy dvadsiatich piatich žien. Jeho nočné mory sa jedného dňa stanú skutočnosťou, psychopatickému vrahovi sa podarilo ujsť z väzenia a opäť začne vyčíňať. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (44)

J.Connor 

všetky recenzie používateľa

Pohodová Cannonovka s řádnou dávkou béčkovej ksichtů, Billy Drago jako psychiatr, Steve James jako tradiční parťák do nepohody, zlej kryptoňák O´Halloran tentokrát ještě zlejší a cameo Bobbyho Sixkillera jako bonus. Yoram s Globusem nezklamali, opravdu pohodová sračka, tentokrát ovšem spíš krimithriller než akční. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

No nevím, zrovna tento film s Chuckem Norrisem bych zase tolik nehanil. Svým způsobem jde o průměrný krimi thriller a to hlavně díky ústřednímu psychicky narušenému zabijákovi, který vraždí převážně ženské zlomením vazu. Ze začátku pořád kecy o prcaní – „můžeš ještě - jo můžeš, borka se moc netěšila z nove práce“ - nicméně ten český dabing byl vážně otřesný. Místy to mělo i zajímavou atmosféru, mrtvých tu bylo taky dost, leč ty jejich mordy moc nápaditosti nepobrali – většinou jen uslyšíme křupnutí a toť vše… ()

Reklama

c.tucker 

všetky recenzie používateľa

Chuck se snaží hrát na vážnou notu, ale prosím vás. Co to bylo? Rozřezat mříže během mžiku a za pomoci zubní nitě, prachu z brusného materiálu a lepidla. A tomuto úkonu odporuje věta, kterou pronesl doktor: "Jedno vím naprosto jistě, dal jsem mu nejrůznější testy a všechny vyšli na nulu, takže mu to vůbec nemyslí! Všechno pouhý instinkt!" Steve James neměl moc velký prostor, a proto pronesl jen zanedbatelně hlášek a neměl žádnou bojovou scénu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Chuck Norris je všeobecne považovaný za svojrázneho herca, ktorý výhradne stvárňuje postavy neohrozených, kladných hrdinov, čo si vedia poradiť s každým agresorom, ktorý sa im postaví do cesty. Každého zločinca zmláti ako žito, skope ako elektrika a nedá mu žiadnu šancu. Chuck Norris sa stal objektom vtipov o nezničiteľnom mužovi, ktorý nemá rovnocenného súpera. Je to proste béčkový karate superman. Avšak film "Sám proti teroru" (Hero and the Terror) z roku 1988, v ktorom si zahral hlavnú úlohu, tak trocha vybočuje z tohto zažitého stereotypu. Je to pomerne kvalitne spracovaný akčný krimi thriller. Chuck Norris sa tu predviedol v úlohe los angelského policajta, ktorý je na stope psychicky narušenému sériovému vrahovi. Scenáristicky a i atmosfericky je to obstojné. V rámci Norrisovej kinematografie sa jedná o serióznu filmársku záležitosť. *** ()

Pit 

všetky recenzie používateľa

Toto som videl asi keď som mal 8 rokov, vtedy sa mi to zdalo dosť schopné a bavilo ma to. Viem, že som to mal nahraté na VHSke a pozeral som to dokonca viac krát. Pamätám si, že záverečný súboj som si prehrával viac krát. Ale viem aj to, že toto nebol klasický bojový Norrisácký snímok, v tomto sa to skôr celé hralo na Sylvestrovú Cobru. Viac zbraní a na strach pôsobiacich scén, ako tých prírodne bojových. ()

Galéria (36)

Zaujímavosti (1)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené