Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Príbehy neobyčajne obyčajných ľudí a ich túžby, ktoré sa naplnili. Show, v ktorej plníme sny divákov vo forme prekvapenia. Vo väčšine prípadov tieto sny budú nemateriálne. Dôležitý je životný príbeh, ktorý sa za snom skrýva. Show má široký dosah – ponúka divákom pozitívne emócie, rozprávku v živote, naplnenie snov a rovnako aj známe osobnosti (speváci, tanečníci, herci ako hostia programu). (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

shisho , Viky17 , coscarelli , Fujara777

No áno. Pomáhať treba. Pomáhanie je správne a ak sa zúčastneným prostredníctvom relácie pomôže, je to tiež správne.

Ja si len nemôžem pomôcť. Vilo mi je nesympatický. Mám z neho dojem ukričaného, slizkého a chladného profíka. Ťažko na ňom vidím nejaké city, dojatie či súcit. Skôr vidím iskričky vo Vilových očiach, čo hovoria: ďalšia šou, len to neposer, nech je sledovanosť v maxime. Choď rovno na vec, pýtaj sa bez okolkou a buď chladný profík, nech diváci čumia a sledujú,  nech sa nenudia.

Vilove modré z neba bolo skorumpované. Viacerí sem dali linky, jeden z nich aj na blog.sme. Linkami sa dá dopátrať aj na Kernovej blog. Za toto dostalo modré z neba dokonca pokutu - citový doják od bezbranných, úbohých detí. Skutočne si niekto myslí, že to tým deťom stálo za to? Tu vidím necitlivosť, chlad a ziskuchtivosť Vila. Bol to totiž on, kto tie chúdence spovedal, keď mu dieťa ušlo s plačom. To sa ale časom stratilo, zapadlo prachom a opäť je iný diel šou modré z neba. Na toto však by sme nemali zabúdať, odkrýva to skutočný charakter Vila aj relácie pod jeho vedením.

 

No bohužiaľ, aktéri - ľudia, ktorým nebo pomohlo sú nie na CSFD, tak sa nedočkáme reakcie z ich strany. Avšak, Vilo mi je vrcholne nesympatický. Preto mi aj relácia v jeho vedení je vrcholne nesympatická. Neverím totiž, že to, jak sa to prezentuje vo finálnej verzii šou je autentické, že to naozaj bolo tak, ako to vysielajú. Že neklamú a nemanipulujú ľudí aj tých chudákov. Jak môže takýto bezcharakterný človek ako Vilo stvoriť pravdivo vyzerajúcu reláciu, ako modré z neba?

Fujara777

Fujara777 (hodnotenie, recenzie)

maddy

To je už zákulisie, do ktorého pri hodnotení aj iných relácií, filmov, či seriálov človek nevidí. Je to špinavosť a smrdí to vypočítavosťou (chladnou), ale na csfd sa myslím hodnotí prevedenie, výsledný produkt odvysielaný televíziou. A ten si, IMHO, hodnotenie odpad nezaslúži. 

Tým však nechcem vôbec povedať, že s podobnými praktikami súhlasím, to už fakt neviem, či nie je lepšie, aby sa podobné relácie nerobili, ak má niekto trpieť. A na to som narážal a v tom prvom príspevku. Veď Rozboril dostal pokutu od RVR preto, lebo malého chlapca  doviedol pridrbanými otázkami k plaču a isto z toho mal chlapec skôr traumatický zážitok ako splnený sen. Lenže to nebolo v začiatkoch relácie a tu je relácia uvedená len ako Modré z neba, nie je to tu po rokoch. Ak by to bolo po rokoch, tak terajšie relácie by som hodnotil inak. Ale taký  ziskuchtivý hyenizmus sa objavuje aj v televíznych správach, keď povedzme pri autonehode sa pýtajú preživších ako sa cítia. Necitlivosť, egoizmus a peniaze. 

Fujara777

Fujara777 (hodnotenie, recenzie)

Tiež si nemyslím, že si to zaslúži hodnotenie odpad. V konečnom dôsledku sa tu pomáha tam, kde je treba. Pomáha tu televízia, ktorá chce taktiež v prvom rade zarobiť (nikto to nerobí iba pre ľudí, divákov - aj o STV by sa dalo polemizovať). Peňazí teda treba a veľa, preto sa nečudujem reklamným odkazom, umiestňovaniu produktov, samotným reklamám a bohviečomu ešte. Horšie je to už z výberom príbehov. Nemôžem sa ubrániť pocitu, že kedysi boli vyberané a celá relácia bola komponovaná tak, že bola psychicky únosnejšou. Takisto moderátor by po pokute od RVR nemusel už konečne tak vybičovávať emócie pri opytovaní v štúdiu. Pomáha sa, chápem reklamu - OK. Akým spôsobom - hnus.

na príspevok reagoval maddy, breeder

coscarelli

coscarelli (hodnotenie, recenzie)

nerozumiem tomu,preco niektorí jedinci vidia jednu cast,a hned komentuju a odpaduju...ved vedia o co ide a potom take komentare.odporucam sa ventilovat na inych strankach...je pravda,ze sto ludi sto chutí...ale

na príspevok reagoval breeder

Viky17

Viky17 (hodnotenie, recenzie)

Fandím pořadu tohoto typu, protože pomoci je třeba a je třeba vidět, do jakých obtíží se lidé mohou dostat a může to potkat každého z nás. Pokud nedokáže pomáhat stát pomohou lidé bez ohledu na zazobané politiky a to je důležité. Kdo napíše, že to je sledování cizích neštěstí nepochopil oč tu jde, ani chápat nechce.

na príspevok reagoval breeder

shisho

shisho (hodnotenie, recenzie)

vsetci nadavate ze je to kvoli peniazom atd, ja vam ten nazor neberem...ale pytam sa, kto pomoze tym nemalo ludom ktorym bolo za tie 4 roky pomahane?? pokial sa ma pomoct ludom ktori to potrebuju i ked stym ze sa natom niekto nabali tak nech... dnes sa nabaluje kazdy na vsetkom, ak sa ma niekde popritom nabalovani aj par ludom pomoct, ja som za...ak tym ludom ktorim MzN pomaha, pomozete miesto nich vy, tak potom kludne nech sa relacia zrusi

na príspevok reagoval breeder

totalpunk

totalpunk (hodnotenie, recenzie)

Už by mali túto reláciu ukončiť. Čudujem sa, že už 4 roky sú ľudia schopní pozerať sa na nešťastie iných. Moderátor schválne dobiedza do ľudí aby plakali, veď je to show. Veď slzy musia byť inak to nie je show...alešak prečo by to nerobil, keď má z toho peniaze? Bol by som rád, keby to ľudia prestali už postupne sledovať a skončila celá relácia!

Zenei

Zenei (hodnotenie, recenzie)

Ono je to pekné, že Modrým z neba pomohli či spravili radosť mnohým ľuďom. Ak by však program televízií nevynášal dosť, pochybujem, že by v jeho vysielaní naďalej pokačovali... Čo však v konečnom dôsledku nemusí vadiť... Ja som videla pár dielov a stačilo mi, ale inak mám k tejto relácii v podstate neutrálny vzťah.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

shisho: ale áno :), videl som aspoň 1 diel (ale nie len). Problém u mňa nie je pomáhanie ľuďom. Ale oveľa viac mi je sympatická pomoc nezištná. Aspoň mne. Vnímam to tak, že zdanlivo dobrý úmysel je zabalený do neskutočného pozlátka. Bol som aj na stránke, a videl som koľko ľudí tam denno denne píše... Samozrejme, TV si vyberá, komu pomôže, koho príbeh... Ale asi to tak má byť :)

sarfian

sarfian (hodnotenie, recenzie)

No jo :) akoby toho nemali tí chudáci dosť(nič proti nim),treba ich aj potrápiť pred kamerou aby sme si všetci spoločne poplakali pred telkou....ale sledovanosť treba nejak zvýšiť veď blbých je stále dosť tak to sa musí využiť...odpad, odpad ........

shisho

shisho (hodnotenie, recenzie)

breeder- to nedava logiku nemyslis? videl si aspon jeden diel ked potrebujes nazor niekoho zainteresovaneho? ja ti neviem, mne napr radost deti ktore 2roky zili v pivnici celkom stacila a nepotrebujem aby to sem prisli napisat ze aano naozaj sme radi ze nemusime byt v pivnici bez okien....

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Škoda, že sa sem nepríde vyjadriť niekto, komu ozaj táto relácia osobne sen splnila. Tak by bola objektivita. Takto je to len vec názoru :).

shisho

shisho (hodnotenie, recenzie)

nepochopi naozaj zmyslanie niekotrych ludi...sakra ide o pomoc, ze na tom markiza kurevsky zarobi? ze sponzori maju super reklamu? a nech, pokial ide o dobro veci...ked som videl min tyzden v relacii chlapca bez imunity kotry mal 18rokov a vyzeral na 10, ze sa pol roka poriadne neusmeje a pride MzN a splni mu sen vidiet Egypt?ktory by inak nikdy nevidel?modlil som sa zato aby bolo takych relacii viac... kurva ludia nebudte stale taki cynicki...

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Televízia je chladná ako kus kovu (síce pozinkovaného, ale predsa kovu). Jej hlavnou náplňou sú zrejme (prekvapivo?) prachy, a Vilo sa ukázal v pravom svetle :(

šlajs

šlajs (hodnotenie, recenzie)

na druhou stranu jak chceš pomoct lidem, kterým se třeba pomoct nedá. tak jim splníš alespoň nějaké přání, které je třeba pro tu rodinu finančně nedostupné. myslím si, že každá taková věc je jen dobrá, když jde o pomoc lidem.

breeder

breeder (hodnotenie, recenzie)

Možno že Vilo a jeho relácia má efekt a niekomu z tých ľudí aj dokáže pomôcť. Mne sa ale zdalo, že ten chlapec s tou elektrocentrálou nemal veľmi radosť z tých darčekov. Možno sa mi to len zdalo, ale aj Vilo sa ho pred letom helikoptérou pýtal, či má radosť a či určite a či fakt. Takže, ... A hmotné statky tým ľudom v skutočnosti nemôžu ani zdaleka vynahradiť ich trápenie. Keby to bolo skutočné modré z neba, no veď viete, to by boli zázraky typu real. :)

Nessy56

Nessy56 (hodnotenie, recenzie)

Ale tu nejde o sledovanosť: ide tu o plnenie snov. ja viem, že tam boli aj ľudia ktorí tam nemali čo robiť(hlavne tá čo si chcela zväščiť prsia), ale bol i tam aj veĺm ismutné osudy. Nie je pekné, keĎ sa nejaké dieťa teší? Ako mu žiaria očká? A oni imto ešte aj zaplatia. Aj vy by st eboli iste radi, keby Vám niekto blízky poukázal ako Vás má rád a spnil Váš sen. A vy by ste nemuseli ani peniaze minúť.

shisho

shisho (hodnotenie, recenzie)

Nechapem ludi co tu daju ze je to odpad?? je take hrozne splnit niekomu sen? splnit chlapcovi bez ruk sen nech sa povozi s delfinom?Silne veriacej autistke splnit sen vidiet papeza a Vatikan? velmi vela podobnych udalosti? Neznasam ludi ktori stale musia za vsetkym hladat vypocitavost...davam 5*

6adrian6

6adrian6 (hodnotenie, recenzie)

Konecne nieco co splni ludom ich sny.Ale takim ludom co to potrebuju,aj ked nie vzdy.A to ze na tom Markiza zaraba tazke peniaze je preda absolutne jedno,ten kto tvrdi opak iba zavidi.Moj nazor je:VIAC TAKYCHTO RELACI A VIAC A VIAC,je predsa este vela ludi ktori maju svoje sny aj ked sa nie vzdy daju vsetky splnit!!!!

Reklama

Reklama