Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Veľké príbehy obyčajných ľudí. Všetci snívame. O novom dome, dovolenke, svadbe, alebo aj o maličkosti, ktorú si z rôznych príčin nemôžeme dovoliť. Často však zo všetkého najviac potrebujeme nádej. Možno máte v hlave nápad, ako potešiť blízkeho človeka, ale nemáte prostriedky a šancu realizovať ho. Televízia JOJ prichádza s rodinnou reláciou, v ktorej je populárny slovenský moderátor Vilo Rozboril pripravený množstvu snívajúcich splniť, čo im na očiach vidí.
A hoci život sa vrátiť nedá a o vlastnom zdraví nerozhodujeme vždy my sami, aj vďaka relácii V siedmom nebi sa na celom Slovensku môžu diať zázraky!
Vďaka spolupráci s nadáciou Ľudia ľuďom každý týždeň uvidíte trojicu veľkých príbehov obyčajných ľudí. Príbehy, ktoré napísal sám život. Príbehy, ktoré vyčaria úsmev na vašej tvári, ale často aj rozplačú celé Slovensko. Uvidíte aj známe osobnosti, ktoré príbehy snívajúcich prežijú na vlastnej koži spolu s nimi. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (38)

Pokri odpad!

všetky recenzie používateľa

Neskutočne cynický humus. Slizký Rozboril zarábajúci na utrpení ľudí, ba čo viac, táto jeho pekelná šou sa stala nástrojom naháňania politických bodov všetkými významnými slovenskými politikmi, od multiotecka Kollára, cez úžerníka Kisku (ktorý svojou pseudofilantropiou akoby Vilkovi z oka vypadol) až po hrubokožca Kaliňáka. A so všetkými týmito pochybnými rozkrádačmi sa Rozboril bratríčkuje. Odporná relácia. ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Táto relácia má zdravú potentnú myšlienku s pozitívným úmyslom a mnohým vážne pomôže byt tým čo podobné projekty už nepotrebuje,takže nehodnotil by som to skepsou naladený do zápornej polohy z objektívného pohladu,lenže ten ma nezaujíma! Pre mňa osobne je to utrpenie,už po pol hodine som na sebe začal pozorovat všetký choroby od malomocnosti,zelenošedého zákalu cez pokročilú chudobu až po zápal mozgových blán spôsobený nadmernou masturbáciou a psychicky bol na tom tak zle,že už som videl pred domom Rozborila...Viem som sebec,ale radšej prispejem na charitu,teda ked si zrovna zas nekúpím hot dog... ()

Reklama

Jard 

všetky recenzie používateľa

Ten istý prípad ako relácia Modré z neba. Nemám pocit, že tím rodinám je príjemne, keď sa odrazu do ich domu nahrnie celý štáb a troma kamerami. Áno, je to pomoc rodinám s nelichotivým osudom, ale takáto charita môže vyzerať aj inak. Skôr mám pocit, že sponzori relácie si chcú urobiť reklamu vo svoj prospech. 30% ()

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Pokryteckému supovi Vilovi Rozborilovi sa podarilo do tejto jeho ďalšej pseudo-charitativnej televíznej show dotiahnúť aj roky utiahnutú invalidnú chuderu, niekdajšú slávnu slovenskú popovú speváčku Mariku Gombitovú. To nechutné sentimentálne manipulatívne divadlo, čo tam s ňou zohral je smutným príkladom jeho hyenizmu, faloše a pretvárky. Špinavé nenažraté prasa, ktoré sa hrá na svätého filantropa. Hnusný slizký človek, čo nemá žiadne zábrany, keď ide o jeho zisk. Profesionálny citový vydierač. Vypočítavý ľudomil Viliam Rozboril. Odpad! ()

Kubiny odpad!

všetky recenzie používateľa

Citové vydírání a ponížení přede všemi. Pokud jim tolik jde o pomoc méně šťastným, tak ať zveřejní, kolik jim ten pořad vydělá a vše věnují charitě. Vilo by si jako svatý anděl strážný nechal ,,jen'' lehce nadprůměrný plat a hned by to vypadalo jinak. Ono to vypadá hezky, když rodince s např. handicapovaným dítětem upraví byt, aby byla péče o dítě jednodušší, ale kolikanásobek ceny těchto darů si nahrabe televize a samotný moderátor? Myslím, že by se fanoušci této pseudocharity divili. Myslím, že ostatní komentující už toho vystihli dost, např. investigativní otázky, zda se dětem, kterým umřela maminka, stýská po mamince. A ještě před nimi Vilík 10x zopakuje, že umřela, aby se vylepšili záběry pořádným pláčem. Raději s komentářem končím, už bych se nezastavil, na tenhle nemorální hnus se dá objektivně a odůvodněně plivat půl dne. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama