Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dokumentárny

Recenzie (132)

plagát

Sviňa (2020) 

Tak veľa chceli povedať autori divákovi, že sa v tom skratkovitom rozprávaní vytratilo napätie. Menej je niekedy viac.

plagát

Čo sme komu urobili? (2014) 

Mimoriadne vtipná a originálna komédia. Kvitujem korektný prístup tvorcov, keď dostali rovnomerne naložené všetky rasy a náboženstvá :))

plagát

Ztracena v pustině (2010) 

Vysoko nadhodnotený film .... niečo tak nudné, hlúpe a bez štipky logiky som už dávno nevidel.

plagát

Magic Mike: Bez nohavíc (2012) 

V komediálnej rovine ma tento film milo prekvapil, najmä prvá polovica filmu. Dramatická zložka nefunguje až tak ideálne, napriek tomu slabšie 4*.

plagát

Czech Made Man (2011) 

Taká štýlová prázdnota. Presne ako hlavný hrdina.

plagát

Nedotknuteľní (2011) 

Nie je nič krajšie, ako keď sú kvalitne natočené takéto oddychové "think positive" filmy. "Vstal zlou nohou z postele."

plagát

Kličko (2011) 

Nuž, bratia Kličkovci sú 90% úspechu tohto dokumentu. Rovnakou mierou sa o to zaslúžili netuctové životopisy tejto dvojice, plné úspechov (úspešní športovci z východnej časti Európy, boxeri s vysokoškolskými titulmi etc.), ktoré sú priam predurčené ako námet na dokument, ale aj bratia samotní (skutočné osobnosti, po bližšom spoznaní sympaťáci a správaním veľkí džentlmeni). Správnym namixovaním záznamov z najdôležitejších zápasov ich kariér s pozadím ich športového, ale i rodinného života, zaujme tento dokument aj človeka, ktorý sa o box nezaujíma a doteraz mu priezvisko Kličko nehovorilo vôbec nič. Lamon Brewster: "Box je brutálny šport. ... Ak nemáte vo svojom živote nič - prácu, rodinu, peniaze, žiadnu šancu, potom môžete boxovať. Preto nerozumiem, prečo sa Kličkovci stali boxermi. Mali toľko iných možností. Celý svet im bol otvorený, sú inteligentní a vzdelaní, mohli sa stať doktormi alebo právnikmi."

plagát

Božský (2008) 

Film fascinujúci tak ako Taliansko samotné. Formálne na najvyššej úrovni, no vďaka minimálnym znalostiam talianskej politickej scény z rokov minulých je pre mňa Il Divo fascinujúci životopisný film, ktorý nedokážem na teraz oceniť tak, ako by si zaslúžil (a nie som určite jediný). Napriek pomerne krátkemu obdobiu z jeho politického života, ktoré bolo zachytené, i veľmi konkrétnej časti jeho života, ktorou sa zaoberá, dá sa ale z filmu dozvedieť o Andreottim veľa. Nie len o ňom. A stojí to za to. "(Kňaz) Montanelli hovoril: De Gasperini a Andreotti chodili spolu na omše a všetci si mysleli, že robia to isté. Ale nebolo to tak. V kostole De Gasperini hovoril s Bohom, Andreotti s kňazom. ... (Andreotti) Kňazi môžu voliť, Boh nie."

plagát

Bojovník: Brat proti bratovi (2011) 

Bojový film napumpovaný emóciami. Preniesť celoživotnú nasratosť do ringu v takejto podobe, spraviť film v takom tempe s tak neskutočne strhujúcim záverom .. klobúk dole. Chcel som spolu s nimi kričať, mal som hrču v hrdle, mal som slzy na kraji. Mixed Movie Arts. Bez nadsadenia.