Reklama

Reklama

VOD (1)

Robert „Fish“ Fishman (Rainn Wilson) bol pred dvadsiatimi rokmi bubeníkom v známej rockovej kapele Vesuvius. Nahrávacej spoločnosti sa však nepozdával, a tak dala kapele na výber – buď Fish alebo skvelá kariéra. Túžba po sláve bola veľmi silná a Fish rýchlo prišiel o vysnenú kariéru. Vtedy sa zaprisahal, že s hudbou raz navždy skončil. Teraz však dostane úžasnú druhú šancu, aby sa znovu ocitol na výslní slávy. Synovec ho požiada, aby sa stal členom stredoškolskej garážovej kapely, čo Fish bez váhania prijme, aby svetu ukázal, kto je pravý rocker. Slávnostne si sľúbi, že konečne sa posadí na pomyselný rockový trón, na ktorý má podľa vlastného mienenia jasný nárok. Pre jeho mladších spoluhráčov sa tak začína tá najdivokejšia životná jazda... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (131)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná, jednoduchá a popritom veľmi zábavná komédia so skvelou rockovou hudbou. Ten, kto mal rád film School of Rock , tak ten si nájde svoje aj v tomto filme. Má to samozrejme iný scenár a príbeh, ale ten hlavný motív je veľmi podobný. Prečo vlastne vidieť tento film? Kvôli, vtedy dvadsať ročnej, krásnej E. Stone a hlavne kvôli veľmi smiešnemu účesu B. Coopera. No a hlavný dôvod: ROCK FOREVER!!!! Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Priamočiare, ale fungujúce vo všetkých aspektoch. A v konečnom dôsledku sa na to dobre pozerá. Hlavne ešte kvôli mladej, ale stále rovnako krásnej Emme Stone a excentrickému rockerovi Rainnovi Wilsonovi, ktoré ho si po Office nemôžem ako herca vynachváliť. Snaha stať sa hudobnou senzáciou sa nekoná - na to to má v sebe príliš veľa american dream koncepcií, ale ako fungujúca žánrovka, kde vlastne hlavnému hrdinovi prajete aby zažil ten svoj veľký comeback, je to viac ako dostačujúce. Malý veľký film, ktorého tempo určujú bicie a ktorý sa môže vytasiť s pár fungujúcimi hláškami. Takže čo na tom, že tam niektoré vzťahy nefungujú. ()

eagle-eye 

všetky recenzie používateľa

Velice příjemná záležitost, je to hodně do pohody, navíc sympatičtí herci a solidní pop-rockové pecky. Wilson je Blackovi možná podobný, ale jeho vizi rocku jsem mu žral mnohem víc než málo uvěřitelnému Blackovi, který v podobně laděném snímku Škola roc(k)u, rockera spíše parodoval, Wilson si svoji roli evidentně více užil. K mému překvapení jsem viděl v časově krátkem sledu opět Kelly Bundovou a musím říct, že nejenže stále dobře vypadá, ona překvapivě i slušně hraje.. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Paráda, takýto typ komédií mám veľmi rád. Rainn Wilson váli slušne a je pekné že si splnil sen, aj keď nie v heavy metalovej kapele, ale aj tak super. A k tomu krásna basgitaristka Emma Stone a ja môžem byť nadmieru spokojný :) P.S. - bavilo ma to znateľne viac ako Trsátko osudu, takže rád pridám aj na hodnotení :) ()

Galéria (28)

Zaujímavosti (4)

  • V zábere, keď Amelia (Emma Stone) vychádza zo šatne natáčať videoklip, prichádza bez basgitary. V ďalšom zábere ale už basgitaru má. (Amityville)
  • Založené na príbehu Petea Besta, bývalého bubeníka skupiny The Beatles. Vo filme sa objaví v scéne pri zastávke. Je to chlapík, ktorý číta časopis s Vesuvius na obálke. (Flipper)
  • Paličky, ktoré používa "Fish" (Rainn Wilson) sú značky Vic Firth, Matt (Josh Gad) hrá na klávesy Roland Juno-D a Curtis (Teddy Geiger) používa gitary Fender Stratocaster a Fender Telecaster. (Amityville)

Reklama

Reklama