Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmári toho o predstieraní vedia až-až. Ich práca od začiatku do konca máí iba jeden jediný cieľ. Oklamať diváka a nechať ho veriť tomu, čo nie je pravda. Herci, maskéri, osvetľovači, všetci do jkedného sa spoločne podieľajú na vytváraní ilúzie, ktorej by mal každý bez problémov uveriť. Columbo prichádza do filmových štúdií, aby prešetril istú vraždu. Ťažko možno uveriť tomu, že hlavným podozrivým sa stáva režisér, pre ktorého bola obeť blízkym človekom... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (51)

ripo 

všetky recenzie používateľa

Ako usvedčiť uznávaného filmového režiséra , používajúceho množstvo filmových trikov a kašírovaných scén , z vraždy ? Pre poručíka Columba nič jednoduchšie ! Mimochodom - v tomto dieli sa Columbo, pri závarečnej filmovej "ďakovačke" zobrazí cca na 2 sekundy v oblečení principála a nie v klasickom ušmudlanom baloniaku ..... Stalo sa to aj iných dieloch ? Ja o tom neviem .... ()

pravo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pozitíva : 1.) poručík v pár sekundách na púšti, uprostred prestrelky a búrky na mori 2.) vrah a Columbo pri debate u plota a taktiež ich spoločný pobyt na režisérskom žeriave 3.) ukážka dedukcie zo zmrzlinových pohárov. Negatívum : záverečná až cirkusová ďakovačka “hercov“ z Columbo story. ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Mne sa naopak vrah veľmi páčil, je nesympatický až až a nemôžeme predsa očakávať, že sa bude poručík stretávať iba so samými fotogenickými ksichtami. Prípad je v rámci seriálu priemerný, čo stále znamená, že sa bude (skoro) každý baviť. Záver neohromí, ani nesklame. Najťažšie sa píšu komentáre k týmto, povedzme že trochu slabším dielom, pretože cítiť, že scenárista píše a režisér točí tak nejak zotrvačne. ()

Chudobka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jedna z mých oblíbených epizod, hlavně kvůli zajímavému filmařskému prostředí. Když jsem si přečetla pár komentářů, zjistila jsem, že jsem asi jediná, komu byl pachatel sympatický. Byl to takový milý a pohledný chlapec - tak jsem ho aspoň vnímala já. Napomáhal tomu i dabing. Skoro jsem ho litovala.  Záporáky si představuji jinak. V některých epizodách jsou opravdu odporní už od pohledu. Jeden pohled a už vím, kdo bude vrah. ()

Godhaj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

,,Brzy budeš velkej jak vzducholoď.“ Umístění tohoto dílu do filmového studia mě naplňovalo zvědavostí, k čemu všemu se Columbo přichomýtne. Jenže vrah je naprosto k smíchu, Columbo nad ním má od první chvíle obrovskou převahu a vrah se nezmůže na víc, než že mu celou dobu pochlebuje. A závěrečné odhalení vrahovy viny je opravdu přihlouplé a ke Columbovi se vůbec nehodí. Potěšily mě ale menší scény na jeřábu, a když poručík zkouší rozkydlý sedací pytel a vodní postel, na kterou si samozřejmě lehne v botech, plášti a s doutníkem. ()

Galéria (2)

Zaujímavosti (3)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené