Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jej povolaním je rozdávanie rád a terapeutická pomoc tým, ktorý majú problém s niečim veľmi príjemným. Sexuálna terapeutka Dr. Joan Allenby má však problém so svojim vlastným životom. Práve v týchto dňoch sa však dozvedá nepríjemnú správu o svojom milencovi, ktorý ju podvádza. A tak sa Joan rozhodne popustiť uzdu svojej fantázie a nebrániť sa akýmkoľvek riešeniam. Výsledok je zavraždený milenec a Columbo na scéne. Ten, presne v súlade so svojou povesťou, preniká do prípadu stále hlbšie a hlbšie. Navyše, sexuológia je zaujímavý odbor a Columbo sa cez nové veci vie prehrýzť s tak neodolateľným šarmom. Na druhej strane, Joan Columba za šarmantného nepokladá. A bude to len a len horšie... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (58)

Autogram 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Sexuálna scéna v Columbovi, to tu ešte nebolo, ale podľa názvu sa to dalo čakať. Odvážny je aj spôsob vraždy, maskovanie, všetko nadpriemerné a tak musím hodnotiť aj celý prípad. Prispelo množstvo dobrých scén, keď Columbo úplne nenápadne takmer ukradol kufrík s kľúčovým dôkazom alebo nedorozumenie s ruskou upratovačkou, od ktorej žiadal grande smeti. A tiež ako robil psychoterapeuta pre sexuálnych terapeutov a vypúšťal pri tom také perly, ktoré by sa dali tesať do kameňa. –––– Tak na vašem místě bych počkal, až bude připravena. A ani o chvilku dýl. ()

Godhaj 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

,,Já jsem ženatej mužskej, madam.“ Téma sexu mi vůbec nejde dohromady s usměvavým a stydlivým poručíkem Columbem. A skutečně mi přišlo, že byl v tomto díle trochu nesvůj a stejně tak i já. Vražda i vyšetřování probíhají tak, jak jsem zvyklý, závěrečné odhalení je ale trochu krkolomné. Režie se pokoušela o nějaké novinky, hlavně při pasáži, kdy Columbo hraje na tubu, a to bylo opravdu mimo mísu. Největší problém mám s osmdesátkami. Ty prostě Columbovi nesluší, je už trochu starší, už nemá takovou jiskru jako v sedmdesátkách. Také pěkná auta, hezké ženy a krásnou módu nahradily nevzhledné kraksny, ženské s šílenými účesy a rameny jak skříň. Tento díl mi prostě nesedl, i když italsko ruská hádka o smetí měla něco do sebe! ()

Reklama

Tanmut 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nevyrovnaný díl. Před příchodem Columba na scénu by jeden pošel nudou - mátožná vražedkyně, okoukaný motiv, teatrální provedení vraždy. Vtipnou poručíkovu chvilku s tubou a barmanovy postřehy však opět zazdí nudné odhalení. Ta ženská mi byla tak protivná, že bych jí nejraději oholil hlavu, jaképak zatýkání. ()

d-fens 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

humorná stránka v tejto časti prevažuje nad detektívnou... Columbo a tuba idú k sebe perfektne, a policajt rozdávajúci životné rady sexuológom je vtipný sarkazmus. A opäť jedna zo záporných postáv, ku ktorej človek musí cítiť sympatie (tak ako aj Columbo)... + pre mňa to nieslo aj určité posolstvo, alebo skôr konfrontáciu, medzi síce nekonvenčným, ale predsa len tradicionalizmom Columba a modernosťou "sexuálnej revolúcie", kde za kratší koniec ťahá nakoniec ten modernizmus. Columbo aj napriek starosvetskej ostýchavosti a konzervativizmu dokáže žiť (zdá sa) v spokojnom manželstve, a pokroková odborníčka na slovo vzatá sa v podstate spáli na vlastnej hlásanej ideológii odtabuizovanej sexuality, promiskuity a egocentrických, citovo vyprázdnených vzťahov ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Sex a ženatý detektív" (Sex and the Married Detective) je tretia epizóda z ôsmej série televíznych kriminálnych príbehov, ktoré vyšetruje svojrázny inšpektor los angeleskej polície Columbo z oddelenia vrážd. Tento krát musí objasniť vraždu zo žiarlivosti. Známa, prestížna doktorka sexuológie pristihne svojho kolegu a zároveň i milenca ako súloží s inou ženou. Hlboko ju to urazí a citovo silne zraní. Rozhodne sa, že ho zavraždí. Vypracuje a zrealizuje rafinovaný plán ako svojho neverného milenca pripraví o život. Myslí si, že spáchala dokonalý zločin. Avšak nevyspytateľný detektív Columbo ju nakoniec pod ťarchou dôkazov donúti sa priznať. **** ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama