Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 3

  • USA Jeepers Creepers 3: Cathedral (pracovný názov) (viac)
Trailer 1

Tajomné monštrum nazývané Creeper sa po 23 rokoch opäť vracia, aby si našlo svoje obete. Policajný tím, ktorý monštrum už dlhé roky loví, je presvedčený, že tentokrát už Creeper nemôže uniknúť. Keď sa však na cestách objaví stará známa dodávka s poznávacou značkou BEATNGU a obyvatelia začínajú postupne miznúť, je jasné, že Creeper je späť vo forme, na ktorú policajný tím nie je pripravený. (Marceloo)

(viac)

Diskusia

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnotenie, recenzie)

Nene tohle nemělo nikdy vzniknout. A já bláhově i věřil, že by to nakonec mohlo stát za to. Ptákovina od začátku do konce s lacinými triky, bez špetky napětí a strachu (to měla super jednička) a beze srandy a vtipu (to měla dvojka ať už byla jakákoliv). Prosím ať už Salva netočí další.

ColorkaX

ColorkaX (hodnotenie, recenzie)

Ztráta času . Chtěla jsem něco nenáročného, ale tohle byla řádná kravina. Efekty na houby. Střih otřesný. A celé mě to přišlo hrozně umělé a hodně slabé. Kdybych to věděla tak na to nekoukám. 

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Marceloo

Policajti, ktorí sa vyskytujú v úvodnej scéne s dodávkou, nie sú žiadny tím, ktorý Creepera dlhé roky loví. Sú to radoví policajti, ktorí sa náhodou pripletú Creeperovi pod nohy. Vo zvyšku filmu už v podstate nevystupujú.

 

Týpci, ktorých vedie Tashtego (Stan Shaw), tak to tiež nie je žiadny policajný tím, ale skôr čosi ako žoldnieri.

 

Formulácia "ktorý monštrum už dlhé roky loví" nie je príliš správna, nakoľko Creeper sa na scéne vyskytuje len každých 23 rokov počas cca troch týždňov.

 

Kvôli tak formulovanému obsahu to pôsobí dojmom, že dej trojky sa odohráva 23 rokov po jednotke a dvojke. To už si rovnako tak mohol napísať, že sa tajomné monštrum vracia po 46. rokoch (nakoľko je takmer isté, že lovilo už vtedy).

 

Ktorý obsah bol kedy poslaný je radovému užívateľovi čsfd asi jedno. Dôležité je, že nijako nesúvisí s filmom a je teda klamlivý/lživý/zavádzajúci... Skrátka, mimo.

 

Oproti zvyšným dvom je tvoj obsah ešte celkom OK.

Marceloo

Marceloo (hodnotenie, recenzie)

Väčšinou sa do diskusií nezapájam, ale keď niekto kritizuje môj obsah, tak sa asi zapojiť musím.

Keďže sa úvodná scéna trojky odohráva v roku 1978 a po nej sa objaví nápis 23 YEARS LATER, dej sa logicky odohráva o 23 rokov neskôr, keď sa Creeper opäť vrátil. 

Aké je kritérium toho, aby skupina ludí tvorila tím? Pretože tých niekolko desiatok policajtov a asi sedem vozidiel sa ako tím určite označiť dá.

A ostatné dva obsahy boli očividne poslané ešte predtým, než film vznikol, pretože správy o obsahu sa pred vznikom filmu líšili, a podla toho, čo si pamätám, sú tu tie obsahy už trochu dlhšie.

na príspevok reagoval tron

TomX2

TomX2 (hodnotenie, recenzie)

tron

Súhlasím, ešte som sa nestretol s tým, že film s jednou obyčajnou zápletkou mal napísané 3 obsahy, ktoré spolu vôbec nesúvisia a sú úplne odlišné..

tron

tron (hodnotenie, recenzie)

Spoilery.

 

Neviem, na čo si narážal ty. Ja som narážal na to, že tu zverejnené tri obsahy nemá s dejom v skutočnosti skoro nič spoločné. Videl si film vôbec?

 

Obsah č. 1: Dej sa neodohráva po 23. rokoch (ale plus mínus v rovnakom čase ako jednotka s dvojkou). O žiadny policajný tím nejde.

 

Obsah č. 2: Ako som vravel, trojka sa neodohráva 23 rokov po jednotke/dvojke, ale plus mínus počas nich. Trish vo filme žiadne nočné mory nemá, pretože až na finálne asi 14-sekundové cameo tu vôbec nevystupuje. A desaťnásobne nejde o jej syna.

 

Obsah č. 3: Tubbs tu rozhodne žiadne komando nezostavuje a teda tu nemá ani žiadnu jednotku. A nikto sa o zrode Creepera nič nedozvie, až na Gaylen (Meg Foster). A tá to nikomu nepovie.

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

V ukázkách je vidět nějaký meč či co? :)

Zároveň i ty otřesný herecký výkony... které jsou fakt strašný. Jinak po stránce triků to docela jde. 

Podle hodnocení jsem to čekal horší. Hádám že jediná zbraň co ho dokáže zabít je ta sekera.. 

Nebo někdo jeho druhu, Skryté zlo, Temný anděl atd... :)

SilentMemory

SilentMemory (hodnotenie, recenzie)

Prometheus69

O ziadnom pristani neviem :D a odkial sa vzal bude len v ich mysliach cize nam nic neukazu... a toto ja neviem posudit ci to bude sklamanie ked vidim ake hodnotenia tomu poniektori davaju (nechapem) ja to radsej nebudem povazovat ako pokracovanie ale zabudnem, lebo je to uplne zbytocna cast v ktorej creeper uz nie je tym co byval.... vyzera akoby im utiekol maskot z hrackarstva v rolaciku. Amatersky film a vtipne ze pri dnesnych moznostiach to upada oproti starsim dielom

na príspevok reagoval Prometheus69

Korbitch

Korbitch (hodnotenie, recenzie)

Momentálně je venku pouze cenzurovaná verze s pg13, která byla vysílaná na syfy. Koncem roku vyjde R verze. Počkejte si.

martinbucek

martinbucek (hodnotenie, recenzie)

SilentMemory

ked som nevidel trailer a 2-ka je premna ciste cecko, zato jednotka ma bavila neskutocne- v kine, budem sklamany, a pockat si na normalnu kvalitu, alebo budem nadseny a pozriet si to cim skor?

na príspevok reagoval Prometheus69

SilentMemory

SilentMemory (hodnotenie, recenzie)

Trapas no :D nechapem ci sa spochabeli tvorcovia ze po prvej a druhej casti predviedli toto, ale ziadne prekvapenie lebo sa to dalo cakat uz len z traileru ale clovek vzdy dufa. Ved aj studentske filmy su na lepsej urovni. Asi si natocim vlastne pokracovanie.

na príspevok reagoval martinbucek, Prometheus69

Uživateľ TomX2 zmazal svoj príspevok.

God Thor

God Thor (hodnotenie, recenzie)

Ledva som polepil tie plusy na jednu slabú hviezdičku za to sklamanie na 5* to som ani u Chuckyho nemal

kelto44

kelto44 (hodnotenie, recenzie)

Mám to za sebou, musím povedať že väčšiu sračku a také veľkolepé hovno ako bolo toto som už dlho nevidel - je to celé zaplnené efektmi, ktoré stoja za prd, prehnane tupým scenárom a hercami, ktorým som ani za boha neveril. Určite neodporúčam, či už prvé 2 diely radi máte alebo nie

na príspevok reagoval Azareth

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Stoka
 (hodnocení, komentáře)TheWhiteWolf: Tento týden si to stahnu a přesvědčím se na vlastní kůži.

 

 

ne ne měl bys dostát svému původnímu slovu a dát to tedy dnes 

na príspevok reagoval Azareth

TheWhiteWolf

TheWhiteWolf (hodnotenie, recenzie)

Podle hodnocení to zatím vypadá dost rozporuplně :-/ pořád ale doufám, že to bude takové jako super jednička.. rád bych i věřil, ale jsem čím dál více nejistý jako.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

rollman1

rollman1 (hodnotenie, recenzie)

Venku je zatím jen cenzurovaná verze. Ofiko film vychází až na konci roku. Jak tam vidím, všichni si stěžují na málo brutality :D Omg, tak ne asi, když koukají na Pg-13 Creepera. Akorát przní hodnocení snímku. Ono to určitě nebude o moc lepší V unrated, to zas nejsem naivní, ale přeci jenom.

Súvisiace novinky

Další vydatná jatka

Další vydatná jatka

13.11.2007

Série Saw pořád vydělává a Hollywood proto věří, že nízkorozpočtové horory o úchylech porcujících pohledné teenagery jsou přesně to, co fanoušci filmového strachu potřebují. A tak je tady Slaughter,… (viac)

Reklama

Reklama