Reklama

Reklama

Skryté zlo

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Temný príbeh o mužovi, ktorý chce napraviť chybu a získať späť domov, ženu a všetko, čo kedysi stratil.
Michael Chambers sa vracia do rodného mesta v Texase na svadbu svojej matky. Pred časom odtiaľ utiekol, aby sa zbavil problémov, ktoré spôsobil svojou vášňou pre karty a hazard. Nechal tu manželku Rachel s dieťaťom a množstvo dlhov. O tie sa musela postarať sama. Teraz sa Michael pokúša o návrat, obnovu vzťahov s rodinou, kamarátmi a hlavne, so svojou bývalou manželkou, ktorú by rád získal späť. Spočiatku sa zdá, že sa mu naozaj bude dariť. S pomocou nového manžela svojej matky sa zamestná v bezpečnostnej firme ako šofér obrneného auta, prevážajúceho peniaze. Pomaly si nájde svoje miesto v spoločnosti, dokonca sa ukáže, že ani jeho snaha získať Rachel späť nie je beznádejná. Po jeho zmiznutí sa zblížila s hrubým Tommym Dundeeom, a ten ju neváha surovo biť. Z Michaela a Rachel sa stanú milenci. Situácia sa dramaticky skomplikuje, keď ich Tommy pristihne. Zneužije Michaela a donúti ho zosnovať plán, ako ukoristiť mzdy prevážané obrneným vozom. Michael sa o to skutočne pokúsi. Lúpež však naberie nečakane tragický smer... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (19)

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Temný, pomalý thriller, který si vystačí s pár herci a pár prostředími. Díky přesnému obsazení a rafinovanou hrou s flashbacky, ale nejde o ztrátu času. Naopak, Skryté zlo je film s výbornou atmosférou, jehož hlavní hrdina i přesto, že je to lempl a gambler, v pohodě získává divákovi sympatie. Jedna z nejlepších rolí Petera Gallaghera. ()

Reklama

marti 

všetky recenzie používateľa

Snaha o atmosféru príliš nevyšla, občas zdĺhavé dialógy, žiadne zapamätateľné hlášky. Zvraty pritiahnuté za vlasy nemali na mňa žiadny efekt vybudenia emócií. Možno to bolo v hercoch, žiadna z postáv ma nezaujala. Podobne vzťah medzi Michaelom a Rachel sa mi zdal byť mimo realitu a predstaviteľka Rachel určite nepredstavuje femme fatale. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

brouzdám si takhle nočním teletextem,snažim se najít něco,u čeho hezky v noci usnu...a prd!skryté zlo.název připomínající mi horor,tak čtu obsah..celkem překvapivě zjišťuji,že se jedná o krimi a ještě víc čumim,režíruje SODERBERGH!opravdu hodně nenápadný thriller,s velice nenápadným obsazením mě velice přijemně překvapil.perfektní temná atmosféra,bez použití výrazných barev,jen šedá,černá a pár studenejch základovek,dobrý příběh a úžasný william fitchner jako despotický mamrd:-)90 hodnocení dokazuje,že je to opravdu velice zapomenutý soderberghův režijní počin.sežentě si to.konec je fakt originální:-D ()

Mustaffa 

všetky recenzie používateľa

Ale jo, určitě se dá na to podívat. Něco mi u tohoto snímku chybělo, ale nedokážu říct přesně co. Má to dobrou atmosféru s minimalistickou hudbou, která dodává příběhu šmrnc. Flashbacky jsou dobře načasované, Peter Gallagher je vynikající. Ale že by to byl film, který vás dostane a posadí na zadek, tak to rozhodně ne. ()

Galéria (49)

Reklama

Reklama