Reklama

Reklama

Jeepers Creepers 2

  • Česko Jeepers Creepers 2 (viac)
Trailer 1

Tínedžerskí basketbalisti a ich tréneri si to v školskom autobuse hasia po odľahlej ceste, keď ich začne masakrovať krvilačná bytosť s mäsožravým potenciálom. Našťastie sú poruke vyzbrojený farmár a jeho syn, ktorí jej s radosťou "dajú na frak". Majú s ňou totiž nevyrovnané účty... (POMO)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (263)

bouncer 

všetky recenzie používateľa

Ha, tak nevím...není to horor, není to komedie, řekl bych není to nic. Jednička se mi líbila do doby než ukázali onoho vraždícího rakeťáka a tady ho ukáží hned na záčátku, z čehož vyplývá... Milé je, že to natočili podle jednoho dílu South Parku (jak děti se školním autobusem uvízli v horách a "monstrum" je postupně vraždilo :-) ). Bohužel i ta hezká písnička Jeepers Creepers se vytratila. ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veru tak, Creeper síce nemá charizmu a jeho herecký výkon je spomedzi všetkých postáv asi najhorší, ba čo viac, jeho portfólio útočných pohybov tiež nie je veľmi pestré. Približne v polovici filmu vás už jeho kúsky pomaličky prestanú baviť, podobne ako tvorcov filmu, a tak chtiac - nechtiac prikročíte až k žánru hororovej komédie. Strach je nadobro preč, nastupujú veľmi absurdné momenty vyvolávajúce smiech. Nie každý si môže byť istý, či sa do filmu nepriplietla aj pasáž viac známeho Scary Movie 3. Film tak po hodinke stratí tempo, nasadenie, pestrosť a zvrhne sa na naťahovanú zlátaninku. No a čo sa týka skvelej známej piesne Jeepers Creepers - tak tá v druhom dieli prakticky ani neodznie, hoci sa záhadným spôsobom dostala do uvedenia v záverečných titulkoch. Zvláštne. Že by vystrihli takú perlu na soundtrack. Tomu sa mi ani nechce veriť. ()

Reklama

Motinski odpad!

všetky recenzie používateľa

Seriózny odpad bez hororovej atmosféry a technicky nezvládnutý vôbec. Hlavný strašiak pôsobí viac vtipne ako keby mal strašiť. (čo bolo cítiť aj minule, ale nie až tak moc) Scenár je naivná blbosť čo sa hodí možno do nejakej epizódy Bojíte sa tmy. Aj tam som videl viac dielov s lepšou atmosférou ako tu. ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Přestože ** nevypadají nic moc, tak to zase tak hrozné není. Jako oddechovka JC2 mi bohatě stačí. Přece jen se jedná o dost originální horor. Čili žádní duchové a já nevím co ještě je dneska pomalu denní chleba scénáristů. Design Creepera je skvělý. Navíc zde má opravdu vynikajícího protivníka. Nasraný farmář s harpunou, málem mi to připomínalo Čelisti:) Jen mě trošku zaráželo, že cesty v Americe buď nikdo nepoužívá anebo ti basketbalisti projížděli místem kde nikdo nežije. 40% ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Technicky rovnako slušne spracované ako prvý Jeepers Creepers, ale podľa horšieho scenára s veľkými logickými dierami, oslými mostíkmi, a šedivými postavami aj dialógmi. Strašne nasilu vymasturbovaný scenár! Škoda, že sa Victor Salva nerozhodol ísť radšej cestou sebaironických béčiek typu Deep Rising, pre ktoré sú podobné námety úrodnejšou pôdou. ()

Galéria (52)

Zaujímavosti (12)

  • Film byl nominován na cenu Saturn v kategorii nejlepší horor. (Terva)
  • Když Ray Wise bouchal ve filmu kladivem do kovadliny, jedna z jisker mu přistála přímo v kapse a vznítila se. Bez ohledu na tento fakt pokračoval ve scéně dál. (SidneyP)
  • Interiéry autobusu byly natáčeny v letištním hangáru. (SidneyP)

Reklama

Reklama