Reklama

Reklama

Štyri svadby a jeden pohreb

  • Česko Čtyři svatby a jeden pohřeb (viac)
TV spot

Obsahy(1)

Britská romantická komédia je veselým pohľadom na ženenie a vydávanie.  Pestrá zmes hlavných postáv je plná manželského bláznenia. 32 ročný Londýnčan Charles má síce veľa záujemkýň o vydaj, ale on sa ešte nechce viazať. Má však stále menej a menej slobodných kamarátov - lenže aj jemu urobí čoskoro osud škrt cez rozpočet - stretne slobodomyseľnú Američanku Carrie, do ktorej sa okamžite zamiluje. Prenasleduje ju a čoskoro zistí, že Carrie sa síce chce vydať - ale za niekoho iného... (STV)

(viac)

Filmotéka

Používateľ Formát Jazyky Pridané Pozn.
Warlockee VHS
11.11.2019
kajda.l DVD
03.01.2014
CANNIBAL VHS
03.06.2013

Súvisiace novinky

Rosamund Pike a válečná dramata

Rosamund Pike a válečná dramata

08.02.2016

Po oscarové nominaci za Zmizelou začala být po Rosamund Pike daleko větší sháňka. Komedie Hector and the Search for Happiness a Dlouhá cesta dolů bohužel díru do světa neudělaly a podobně dopadl… (viac)

My Fair Keira

My Fair Keira

09.06.2008

Už nadpis řekne vše důležité, ale kdybyste se náhodou nechytali, rádi to upřesníme: připravuje se nová filmová verze legendárního muzikálu Lernera a Loeweho My Fair Lady. A Keira Knightley si v něm… (viac)

Láska rocková

Láska rocková

23.02.2008

I kdyby Richard Curtis už v životě nic nenapsal a nenatočil, do zlatého fondu kinematografie (a našich romantických srdcí ;-)) se už navždy zapsal scénářem k Čtyřem svatbám a jednomu pohřbu a hlavně… (viac)

Reklama

Reklama